Moderátor: Minor

kapid píše:Moooooooooc pekna

Na tomhle autě je strašný snad všechno. Hrozný kola, hrozná barva, hrozný křídlo, hrozný světla a předek vypadá ja Pontiac Firbird ze 70.let (mimochodem moje hodně oblíbený auto)
   Na tomhle autě je strašný snad všechno. Hrozný kola, hrozná barva, hrozný křídlo, hrozný světla a předek vypadá ja Pontiac Firbird ze 70.let (mimochodem moje hodně oblíbený auto)

James píše:Made in India?

kapid píše:James píše:Made in India?
Tady nekdo kouka na Knight Ridera

Vypadá to jak autobus z Indie
  Vypadá to jak autobus z Indie  

kabooom. Jednou v životě jsem videl když týpek dal při sprintu zpátečku a to auto vyskočilo tak metr nahoru. Jinak za normálních okolností z 5ky řadit na zpátečku nejde, pač tam máš bezpečnostní blokaci zpátečky, to by musel borec z 5ky neutrál a až pak zpátečku, což snad nikdo dobrovolně neudělá
 kabooom. Jednou v životě jsem videl když týpek dal při sprintu zpátečku a to auto vyskočilo tak metr nahoru. Jinak za normálních okolností z 5ky řadit na zpátečku nejde, pač tam máš bezpečnostní blokaci zpátečky, to by musel borec z 5ky neutrál a až pak zpátečku, což snad nikdo dobrovolně neudělá  

kto teraz bude cistit tu ovracanu klavesnicu?
 kto teraz bude cistit tu ovracanu klavesnicu?  

Na druhou stranu ten zadek je docela zajímavej
 Na druhou stranu ten zadek je docela zajímavej  vypadá to fakt future, něco se mi na tom zamlouvá
 vypadá to fakt future, něco se mi na tom zamlouvá  předek je v kontrastu se zadkem darebnej, o tom žádná
 předek je v kontrastu se zadkem darebnej, o tom žádná jak v DelSolce ale tam je to opačně střecha pod haupnu
  jak v DelSolce ale tam je to opačně střecha pod haupnu  

jdu blejt
  jdu blejt 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů