silenty

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

silenty

Příspěvekod Bučis » 25 zář 2012 20:15

Zdravím borci,
kde a jaké koupit zadní silentbloky do ramen? jsou to ty největší, díky za konkrétní odkazy :-) *crx*
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: silenty

Příspěvekod Petk@ » 25 zář 2012 20:37

čau čau já jsem dával do zadu origo puky ale myslim si že to ve směs bude kvalitně skoro stejný jen cena za značku :-) nejčastěji když ne origo tak MOOG co maj na kelly mohl bych tije v práci splašit se slevou za 400 kus :-) a na origo se ti zeptam :-) jestli by mi je sklandik nenchal nějak výhodněji :-) nejlépe za cenu neorig :-)

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bučis » 25 zář 2012 20:52

paráda, zatím díky za info :-)
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 zář 2012 20:53

Bučis píše:paráda, zatím díky za info :-)

zítra ti dám info dyštak :-)

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 26 zář 2012 10:01

mě by se silenty taky hodily, ale komplet na celé auto :D a to by byla už jiná vatáž :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 zář 2012 10:17

Mám od Mota z Brna komplet silenty na zakázku, co používají v Dakaru. Doživotní záruka.. ale je pravda, že cena nebyla nejnižší :-D ale stojí to za to. Je to úplně něco jiného
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 26 zář 2012 10:51

na komplet auto som od zitecu objednaval hardrace sadu.

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 26 zář 2012 16:25

A odkaz by jsi mel? :-)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 26 zář 2012 18:28

Tu je ponuka, skus mu napisat mail ci este vie zohnat tu celu sadu Hardrace ... Hardrace je guma, 150% tvrdsia ako origo honda. Guma vydrzi dlhsie ako PU.
http://www.zitec.cz/cz-kategorie_335393 ... bloky.html

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 zář 2012 20:13

Swingal píše:Tu je ponuka, skus mu napisat mail ci este vie zohnat tu celu sadu Hardrace ... Hardrace je guma, 150% tvrdsia ako origo honda. Guma vydrzi dlhsie ako PU.
http://www.zitec.cz/cz-kategorie_335393 ... bloky.html

Já jsem právě viděl, že kolikrát tato guma praskla. Ale viděl jsem to na strongflexech. U hardrace ee... s tím zatím prý jen dobré zkušenosti.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 26 zář 2012 20:23

myslim ze kvalitne silentbloky sa predavaju aj s kovovym puzdrom :) aspon tak mi to pripada, len su potom trochu tazsie nasadit. Ja moje este nemam nahodene, zbieram diely na podvozok a potom to dam naraz spravit cele ...

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 zář 2012 20:31

Swingal píše:myslim ze kvalitne silentbloky sa predavaju aj s kovovym puzdrom :) aspon tak mi to pripada, len su potom trochu tazsie nasadit. Ja moje este nemam nahodene, zbieram diely na podvozok a potom to dam naraz spravit cele ...

Myslím, že kolem 10-13 výjdou kvalitní silenty i s prací
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 26 zář 2012 22:23

Loiza666 píše:
Swingal píše:myslim ze kvalitne silentbloky sa predavaju aj s kovovym puzdrom :) aspon tak mi to pripada, len su potom trochu tazsie nasadit. Ja moje este nemam nahodene, zbieram diely na podvozok a potom to dam naraz spravit cele ...

Myslím, že kolem 10-13 výjdou kvalitní silenty i s prací

Tomu rikam poradna darda *heat* to je muj tri mesicni plat :D zku*veny studensky leta :D ja uz bych je nejak do auta doklepal, ale rad bych pro cero neco poradnyho kdyz uz tak uz ;) tak bych potreboval nejakou radu :)

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 27 zář 2012 08:15

Ahoj hele ja ted kupoval od powerflexu na zadni ramena ale resim ze udelam komplet auto a bavil jsem se o tom s klukem a ten me doporucil strongflex jsou to polske polyuretanove silenty tak bych se taky zaroven chtel optat jestli s tim ma nekdo zkusenost cela sada techto tvrdejch silentu stoji 7500 na predek aj na zadek + ulozeni motoru atd.. tusim ale od powerflexu to vyjde cca na 20000 :( (komplet) coz je velka suma (tyhle silenty maj vydrzet hodne powerflex dava dokonce na nejake dozivotni zaruku) powerflex slibuje stejne tlumeni razu a hluku jako bezny silent orig. s 2-3 nasobnou zivotnosti ale kdyz das tvrde silenty tak ti budou odchazet treba vic cepy rizeni atd.... to jen takova info
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 27 zář 2012 10:09

Slávek píše:Ahoj hele ja ted kupoval od powerflexu na zadni ramena ale resim ze udelam komplet auto a bavil jsem se o tom s klukem a ten me doporucil strongflex jsou to polske polyuretanove silenty tak bych se taky zaroven chtel optat jestli s tim ma nekdo zkusenost cela sada techto tvrdejch silentu stoji 7500 na predek aj na zadek + ulozeni motoru atd.. tusim ale od powerflexu to vyjde cca na 20000 :( (komplet) coz je velka suma (tyhle silenty maj vydrzet hodne powerflex dava dokonce na nejake dozivotni zaruku) powerflex slibuje stejne tlumeni razu a hluku jako bezny silent orig. s 2-3 nasobnou zivotnosti ale kdyz das tvrde silenty tak ti budou odchazet treba vic cepy rizeni atd.... to jen takova info

Takhle drahé to není od powerflexu. Akorát mě bylo taky řečeno, že mají vydržet dlouuuuho, ale kamoš, co je má, tak říkal, že by do nich už nikdy nešel. Začali mu praskat. Sice tak trochu závodí, ale začali mu praskat po....3 nebo 4 letech. Teď nevím. A jeho kamošovi taky. Že prej to samé. Já jsem je právě taky chtěl, ale když mi řekl, že by mi je nedoporučil, tak mi raději dal ty, co mám. Žadné Poláky. Navíc... na ebay se tyhle PU dají sehnat za velice zajímavý peníz, ale jak říkám... já osobně bych neriskoval, že mi tam něco praskne. I když po jednom to kupovat není taková darda jak kupovat na celé auto :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 27 zář 2012 15:34

ja ty powerflexky pocital pojednom prave vis? bo jsem nidke nenasel sadu nebo ji spis nehledal ale zadni mestali 1200 a to jsou jen dva :D hele pokud s autem zavodis tak 3-4 roky neni krátká doba podle mě..pokud s tim jezdi nejakou amater rally tak uz vubec ne a ty máš teda co za silenty prosimte?doufam ze jsem ten název neprehlidnul

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 27 zář 2012 16:01

http://www.powerflex.cz/honda-aerodeck- ... 9_125.html jinac tady odkaz na ty powerflexky a ty vyjdou po souctu na 19603 kc primo od vyrobce . A tady http://www.zitec.cz/cz-detail-649981-st ... 88-91.html.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 28 zář 2012 09:50

Slávek píše:http://www.powerflex.cz/honda-aerodeck-crx-eh6-eg2-c-9_125.html jinac tady odkaz na ty powerflexky a ty vyjdou po souctu na 19603 kc primo od vyrobce . A tady http://www.zitec.cz/cz-detail-649981-st ... 88-91.html.

Já mám Silponix. Je to český výrobek, od Ondřeje Mezihoráka (na H-C "odos"). Mám potvrzené, že se tyhle silenty používají na Dakaru a podávají dobré výsledky. Sám Ondra je má na autě a vyhrál nějaké závody do 1,6 obsahu. Že prej je to rozdíl i oproti normálním PU jako strongflex a powerflex a možná byl i hyperflex :-D jsem s němi hodně spokojen. Auto je teď daleko klidnější a řízení je přesnější a jistější. Prostě... těch mích... abych nelhal, nevím, to přesně, 22-24 tisíc jsem utratil dobře :-) Ale prostě... mám to komplet... všude, i na řazení... prostě všude. I to, co normální strongflexy nemají a musíš potom jednotlivě dokoupit myslím ještě dva nebo tři díly.

Navíc... já mám swapa, takže tam mám navic sinelty na tyčku stabilizátoru, která je ze VTECa, prostě.... dobrý :-) chtělo by to podvozek z integry :-(
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 26 říj 2012 00:09

Chcem sa len uistit:
Vpredu maju EE a ED rovnaku sirku stabilizatoru a to 18mm?
Vzadu ma ED 15mm a EE 15,9/16mm?

Bavime sa o CRX samozrejme :)

Takisto myslite ze je dobre kombinovat gumene a PU silenty? PU chcem dat na stabilizatory a zaklonove tycky, ostatne budu gumene hardrace silenty ....

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“