ED9 SWAP - oranžová / červená Lazzzik
Moderátor: Minor
Re: lazzzikova crx
STK už je hotová,auto prolezly a všechno v pořádku,jedinné co našly,je že zadní pravý třmen přibržduje asi to bude chtít odvzdušnit.Jinak po několika hodinovém porodu jsem vyndal klapku,dnes jsem jí vyčistil.
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jako nová 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jak já ti zavidím,že máš STK za sebou!!
Já mám ted s STK problémy
A klapka je opravdu jak nová

A klapka je opravdu jak nová 
Honda CRX je láska na celý život !!!
Tak abych nezostávál,s radostí mohu říct že céro už je přihlášené a hlavně podstatná věc,že motor už je opravený,celý problém spočíval ve špatném regulátoru tlaku paliva.
(Děkuji minorkovi za zapůjčení jiného) Největčí gol byl však v den,kdy jsem konečně na závadu příšel,jsem měl tak velikánskou radost že jsem se jel projet a po cca 50 metrech jsem prorazil pravou přední gumu,tak jsem pak byl zas naštvaný.Jinak dnes mi v práci Petka vyměnil olej v převodvce a odvzdušnil brzdy-tímto mu také velice děkuji,jseš moc šikovný. 
(Děkuji minorkovi za zapůjčení jiného) Největčí gol byl však v den,kdy jsem konečně na závadu příšel,jsem měl tak velikánskou radost že jsem se jel projet a po cca 50 metrech jsem prorazil pravou přední gumu,tak jsem pak byl zas naštvaný.Jinak dnes mi v práci Petka vyměnil olej v převodvce a odvzdušnil brzdy-tímto mu také velice děkuji,jseš moc šikovný. 
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ty wogo vono to i jezdí
gratuluju 
gratuluju 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.
Hele co ten tvuj vyfuk?? JAk moc to hulaka??
Lazíku nějaký nový info?..jak si jezdíš jak tě poslouchá? něco nám nám napiš hergottkarel 
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

ne-moc píše:JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.
Podlě mě huláká dost...
noha píše:Lazíku nějaký nový info?..jak si jezdíš jak tě poslouchá? něco nám nám napiš hergottkarel
Tak céru už jezdí,problém byl vyřešen.Zatím jsem najel něco kolem 100km,zkouška bude na crx sraz a budu se modlit,aby nenastal nějaký problém
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:ne-moc píše:JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.
Podlě mě huláká dost...
mě se to hulákání líbí
Re: Lazzzikova crx EE8
Jelikož mi mé nedávno zakoupené crx nepřirostlo vůbec k srdci,nebyla tam taková ta láska kterou jsem měl k mé bývalé crx ed9 a také touha po originál EE8 jsem zakoupil crx vtec od Minorka.Už od první chvíle,kdy jsem to céro uviděl u něj v garáži,se mi k ní vytvořilo nějaké to pouto a všemu nahrálo do karet to,že jsme s Petkou ůspěšně dokončily jeho krásný projekt a mě se tudíž uvolnila dílna po něm.
NĚCO K CÉRU:
jedná se o naprostou seriovou crx ee8,je na ní rozlehlá koroze,prahy,lemy-chytlé i vnitřní podběhy,okolí nádrže,samozřejmě po odstrojení zjistím vše ale doufám tvrdit,že tak shnilé jako redyho bývalý vtec to není.Co jsem tak zjistil dostalo to nějaký tukanec na předek.Zadek mi zatím příde ok.
CO JE V PLÁNU:
Můj pomeranč poslouží jako dárce orgánu,celý komplet podvozek příjde na černou,poslouží i oboje přední dveře a kufrové dveře,poslouží i můj motor a i nějaké drobnosti.Mám v plánu vytvořit sériové crx které mi budě dělat radost,díky mým nepříliš velkým financím počítám,že vyjedu po zimě,vše se bude dělat postupně a snad i poctivě
Zítra už začnu pracovat,foto budu postupně doplnovat.
NĚCO K CÉRU:
jedná se o naprostou seriovou crx ee8,je na ní rozlehlá koroze,prahy,lemy-chytlé i vnitřní podběhy,okolí nádrže,samozřejmě po odstrojení zjistím vše ale doufám tvrdit,že tak shnilé jako redyho bývalý vtec to není.Co jsem tak zjistil dostalo to nějaký tukanec na předek.Zadek mi zatím příde ok.
CO JE V PLÁNU:
Můj pomeranč poslouží jako dárce orgánu,celý komplet podvozek příjde na černou,poslouží i oboje přední dveře a kufrové dveře,poslouží i můj motor a i nějaké drobnosti.Mám v plánu vytvořit sériové crx které mi budě dělat radost,díky mým nepříliš velkým financím počítám,že vyjedu po zimě,vše se bude dělat postupně a snad i poctivě
Zítra už začnu pracovat,foto budu postupně doplnovat.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
uděláme zní Krasavci
jsem na ni zejtra zvědavej 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Budeme ti držet palce at jde vše podle planu !!!
A už ted se moc těším na výsledek
A doufám,že pujdeš do té bílé barvy

A doufám,že pujdeš do té bílé barvy
Honda CRX je láska na celý život !!!
Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba
A jsem zvedav na tu korozi.Mam prave svoji u klempire a po blizkem zkoumani jsem byl zdesen.Nastesti klempir je pan klempir a jeho prace vypada skvele.Budu pak informovat ve svym topicu.Tak at se zadari a co nejdriv si uzivas se svoji novou milovanou

J!R! píše:Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba![]()
A jsem zvedav na tu korozi.Mam prave svoji u klempire a po blizkem zkoumani jsem byl zdesen.Nastesti klempir je pan klempir a jeho prace vypada skvele.Budu pak informovat ve svym topicu.Tak at se zadari a co nejdriv si uzivas se svoji novou milovanou
![]()
U koho máš na vyvaření?Mě to bude dělat klempíř u nás v práci.Jo to jo no,na první pohled se to zdá celkem dobré a pak člověk kuchá a kuchá až zjistí že to je docela shnilé.
je to blazen,to si das pekny puzzlle... ja sam sem o ni posledni dobou zacal premyslet,ale finance a to,ze sem cero konecne dodelal po pul roce tak sem se rozhodl,ze mi zustane a asi je to spravna volba
tak at se vse dari .. P.S.: kvuli elektrice uz za tebou mrznout do garaze nejedu 
Jazzik
škoda že půjde oranžovka na orgány, proč? vždyť byla v supr stavu ne?

lazzzik píše:J!R! píše:Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba![]()
![]()
U koho máš na vyvaření?Mě to bude dělat klempíř u nás v práci.Jo to jo no,na první pohled se to zdá celkem dobré a pak člověk kuchá a kuchá až zjistí že to je docela shnilé.
No jelikoz jsem od Brna, tak to mam tady o dedinu vedle.Je to uz starsi pan a rika, ze je to posledni auto co vyvaruje.Kdyz jsem nekoho shanel, co mi to sverim, tak byl prvni za kym jsem dojel a po shlednuti jeho prace jsem uz ani nikam jinam nejel

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4