ED9 SWAP - oranžová / červená Lazzzik

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: lazzzikova crx

Příspěvekod lazzzik » 05 čer 2012 20:24

STK už je hotová,auto prolezly a všechno v pořádku,jedinné co našly,je že zadní pravý třmen přibržduje asi to bude chtít odvzdušnit.Jinak po několika hodinovém porodu jsem vyndal klapku,dnes jsem jí vyčistil.
Přílohy
SAM_0432.jpg
SAM_0431.jpg
SAM_0430.jpg

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 06 čer 2012 08:33

jako nová :D
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 06 čer 2012 20:18

Jak já ti zavidím,že máš STK za sebou!! *slint* ;) Já mám ted s STK problémy *cry* *cry* A klapka je opravdu jak nová *fin* *pohladit*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 07 čer 2012 15:21

pěkně vyčištěné *pohladit*
Honda Prelude 2.0 F20A4

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 18 čer 2012 20:30

Tak abych nezostávál,s radostí mohu říct že céro už je přihlášené a hlavně podstatná věc,že motor už je opravený,celý problém spočíval ve špatném regulátoru tlaku paliva. *dash* (Děkuji minorkovi za zapůjčení jiného) Největčí gol byl však v den,kdy jsem konečně na závadu příšel,jsem měl tak velikánskou radost že jsem se jel projet a po cca 50 metrech jsem prorazil pravou přední gumu,tak jsem pak byl zas naštvaný.Jinak dnes mi v práci Petka vyměnil olej v převodvce a odvzdušnil brzdy-tímto mu také velice děkuji,jseš moc šikovný. *pohladit*
Přílohy
imag2418.jpg
SAM_0434.jpg
SAM_0433.jpg

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 19 čer 2012 08:24

Ty wogo vono to i jezdí *box* *vytlem* gratuluju *drinks*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 19 čer 2012 12:04

JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.
Hele co ten tvuj vyfuk?? JAk moc to hulaka??

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 25 čer 2012 14:00

Lazíku nějaký nový info?..jak si jezdíš jak tě poslouchá? něco nám nám napiš hergottkarel :D
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 25 čer 2012 19:49

ne-moc píše:JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.

Podlě mě huláká dost...

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 25 čer 2012 19:51

noha píše:Lazíku nějaký nový info?..jak si jezdíš jak tě poslouchá? něco nám nám napiš hergottkarel :D

Tak céru už jezdí,problém byl vyřešen.Zatím jsem najel něco kolem 100km,zkouška bude na crx sraz a budu se modlit,aby nenastal nějaký problém ;)

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 25 čer 2012 20:05

lazzzik píše:
ne-moc píše:JU to je dobre..Tak at slouzi a pekne jezdi.

Podlě mě huláká dost...

mě se to hulákání líbí *love* :P

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Lazzzikova crx EE8

Příspěvekod lazzzik » 03 zář 2012 21:32

Jelikož mi mé nedávno zakoupené crx nepřirostlo vůbec k srdci,nebyla tam taková ta láska kterou jsem měl k mé bývalé crx ed9 a také touha po originál EE8 jsem zakoupil crx vtec od Minorka.Už od první chvíle,kdy jsem to céro uviděl u něj v garáži,se mi k ní vytvořilo nějaké to pouto a všemu nahrálo do karet to,že jsme s Petkou ůspěšně dokončily jeho krásný projekt a mě se tudíž uvolnila dílna po něm.
NĚCO K CÉRU:
jedná se o naprostou seriovou crx ee8,je na ní rozlehlá koroze,prahy,lemy-chytlé i vnitřní podběhy,okolí nádrže,samozřejmě po odstrojení zjistím vše ale doufám tvrdit,že tak shnilé jako redyho bývalý vtec to není.Co jsem tak zjistil dostalo to nějaký tukanec na předek.Zadek mi zatím příde ok.
CO JE V PLÁNU:
Můj pomeranč poslouží jako dárce orgánu,celý komplet podvozek příjde na černou,poslouží i oboje přední dveře a kufrové dveře,poslouží i můj motor a i nějaké drobnosti.Mám v plánu vytvořit sériové crx které mi budě dělat radost,díky mým nepříliš velkým financím počítám,že vyjedu po zimě,vše se bude dělat postupně a snad i poctivě ;)
Zítra už začnu pracovat,foto budu postupně doplnovat.
Přílohy
SAM_0585.jpg
SAM_0584.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 03 zář 2012 21:52

uděláme zní Krasavci *drinks* *love* *fin* jsem na ni zejtra zvědavej :-)

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 03 zář 2012 21:54

Budeme ti držet palce at jde vše podle planu !!! *fin* A už ted se moc těším na výsledek *slint* A doufám,že pujdeš do té bílé barvy *box* ;)
Honda CRX je láska na celý život !!!

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 03 zář 2012 22:06

Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba ;) *fin* A jsem zvedav na tu korozi.Mam prave svoji u klempire a po blizkem zkoumani jsem byl zdesen.Nastesti klempir je pan klempir a jeho prace vypada skvele.Budu pak informovat ve svym topicu.Tak at se zadari a co nejdriv si uzivas se svoji novou milovanou *vtec* *drinks*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 03 zář 2012 22:09

J!R! píše:Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba ;) *fin* A jsem zvedav na tu korozi.Mam prave svoji u klempire a po blizkem zkoumani jsem byl zdesen.Nastesti klempir je pan klempir a jeho prace vypada skvele.Budu pak informovat ve svym topicu.Tak at se zadari a co nejdriv si uzivas se svoji novou milovanou *vtec* *drinks*

U koho máš na vyvaření?Mě to bude dělat klempíř u nás v práci.Jo to jo no,na první pohled se to zdá celkem dobré a pak člověk kuchá a kuchá až zjistí že to je docela shnilé. :?

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 03 zář 2012 22:54

je to blazen,to si das pekny puzzlle... ja sam sem o ni posledni dobou zacal premyslet,ale finance a to,ze sem cero konecne dodelal po pul roce tak sem se rozhodl,ze mi zustane a asi je to spravna volba :) tak at se vse dari .. P.S.: kvuli elektrice uz za tebou mrznout do garaze nejedu :D
Jazzik

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 zář 2012 23:13

:lol: jak ponožky...ale gratulace *fin* *pohladit* škoda že půjde oranžovka na orgány, proč? vždyť byla v supr stavu ne? :shock: držím palce s tou rzí, ať na tebe nevyskakujou překvápka :D *dash* *oprava*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 04 zář 2012 08:01

lazzzik píše:
J!R! píše:Myslim, ze mit origo EE8 je ta nejlepsi mozna volba ;) *fin* A jsem zvedav na tu korozi.Mam prave svoji u klempire a po blizkem zkoumani jsem byl zdesen.Nastesti klempir je pan klempir a jeho prace vypada skvele.Budu pak informovat ve svym topicu.Tak at se zadari a co nejdriv si uzivas se svoji novou milovanou *vtec* *drinks*

U koho máš na vyvaření?Mě to bude dělat klempíř u nás v práci.Jo to jo no,na první pohled se to zdá celkem dobré a pak člověk kuchá a kuchá až zjistí že to je docela shnilé. :?

No jelikoz jsem od Brna, tak to mam tady o dedinu vedle.Je to uz starsi pan a rika, ze je to posledni auto co vyvaruje.Kdyz jsem nekoho shanel, co mi to sverim, tak byl prvni za kym jsem dojel a po shlednuti jeho prace jsem uz ani nikam jinam nejel :) Bohuzel jsem cekal 4mesice a promeskal CRX sraz a vlastne celou sezonu, ale za to ze mi to dela zrovna on mi to stalo.Tak prahy jsou ko, trosku i vnitrni.Zadni lemy se zdaly byt na tom lepe, ale jakmile se odrizli tak byla chycena i hrana vnitrniho lemu a zadni cast podbehu, kde je prisroubovana takova jakoby zasterka-plastova.Za ni se drzi bordel a hnije to.Takze vsude 1mm plech a ten plast se tam uz nevrati.Az bude auto hotove, hodim fotky ke me...

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 04 zář 2012 16:08

:D :D tak to ty jsi ten darebak skoda ze jsme neprijeli driv uz by jsi tam nemel koberec a tapeci :D takze gratulace k autu a na srazu budeme mit 2 cerneho v-teca oooou *fin* *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“