To je jak vytrhavaní srdce z těla !!!
  To je jak vytrhavaní srdce z těla !!!   Dost smutný pohled
  Dost smutný pohled   

Moderátor: Minor

To je jak vytrhavaní srdce z těla !!!
  To je jak vytrhavaní srdce z těla !!!   Dost smutný pohled
  Dost smutný pohled   

ty kluci co tam dělaj tak snad nemaj srdce
    ty kluci co tam dělaj tak snad nemaj srdce   

hlavně jak nechápal v NSX
 hlavně jak nechápal v NSX  :D
:D   

s tím souvisí i medaile "kameraman", která je teď lehce v bordelu tak ji uklidim
 s tím souvisí i medaile "kameraman", která je teď lehce v bordelu tak ji uklidim 

Redy píše:No tak koukám že z naší TV CRX bylo kvůli autorským právům vymazáno skoro všechno co šlo, tak popřemejšlím o nějakém lepším řešení ať máme všechna parádní videa hezky pohromadě k přehránís tím souvisí i medaile "kameraman", která je teď lehce v bordelu tak ji uklidim
 a jak je to stou medajlí ? toje zato když je dotyčnej ve videu nebo když natáčí
 a jak je to stou medajlí ? toje zato když je dotyčnej ve videu nebo když natáčí  

Redy píše:Bylo to v podstatě tak, že někdo natočil nějaké video související s crx, to mi poslal a já ho umístil na ten kanál
 tak tojá pak něco vytvořim až to třeba někdy dodělám
 tak tojá pak něco vytvořim až to třeba někdy dodělám  chtěl jsem udělat nějaký takovíto video jak je třeba Hellaflush CRX
 chtěl jsem udělat nějaký takovíto video jak je třeba Hellaflush CRX  ale chce to nejdřív nějakou kameru a hlavně co natáčet
 ale chce to nejdřív nějakou kameru a hlavně co natáčet  zatim mám maximálně červenou bejvalku
 zatim mám maximálně červenou bejvalku  http://www.youtube.com/watch?v=EDftLNRP ... ure=relmfu
     http://www.youtube.com/watch?v=EDftLNRP ... ure=relmfu

Z toho REDY nebude nadčení !! Myslím,že to byla jeho srcovka,ne ??
   Z toho REDY nebude nadčení !! Myslím,že to byla jeho srcovka,ne ??   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host