supr fotky
  supr fotky   

Moderátor: Minor

supr fotky
  supr fotky   

martas CRX píše:To tam budeš dávat komplet vnitřek z EE8 ??
 ty kožený jsem koupil protože to byl fakt super kup a super cena
  ty kožený jsem koupil protože to byl fakt super kup a super cena  

o víkendu jsem vykuchal s cera kabelovej svazek a tetkon mě čeká zněj vymotat samotný kabeli k el oknum a el zrdcátkum
 o víkendu jsem vykuchal s cera kabelovej svazek a tetkon mě čeká zněj vymotat samotný kabeli k el oknum a el zrdcátkum  kdys všechno výjde tak se zejtra pojede k minorovi pro kolesa
 kdys všechno výjde tak se zejtra pojede k minorovi pro kolesa  a kdy se s cerem nepohne tak už mam nahlašenou na první tejden v červnu dovolenou tak bych to chtěl všechno zbouchat
 a kdy se s cerem nepohne tak už mam nahlašenou na první tejden v červnu dovolenou tak bych to chtěl všechno zbouchat  ale uvidiíme
 ale uvidiíme  v práci je otevřeno od 7 do 18hodin to je 11 hodin denně takže i se sobotou mám na to 61hodin což myslim že je přijetelný a celkem realny kdys mě něco nezabrzdí
 v práci je otevřeno od 7 do 18hodin to je 11 hodin denně takže i se sobotou mám na to 61hodin což myslim že je přijetelný a celkem realny kdys mě něco nezabrzdí 

kapid píše:Proc tam nedas tuhle kabelkaz misto toho, abys vymotaval draty co potrebujes?

martas CRX píše:kapid píše:Proc tam nedas tuhle kabelkaz misto toho, abys vymotaval draty co potrebujes?
Dobrá kontrolní otazka !!
 bude to jednoduší
 bude to jednoduší  ve finale
 ve finale  

Petk@ píše:martas CRX píše:kapid píše:Proc tam nedas tuhle kabelkaz misto toho, abys vymotaval draty co potrebujes?
Dobrá kontrolní otazka !!
no bylo by to nejlepší jenomže bohužel při bouračce sem tam nějakej porušenej což by nebyl problem opravit ale je v tom neletovenejch plnejch drátů nejvíc který jsou nepochopitelně přiletovaný na jednom konci třeba jednoho drátu a je venkem nataženej na konec toho samího drátu takže nekdě při cestě určo taky drblejbude to jednoduší
ve finale

+ jsem si dovezl kola od minorka
 + jsem si dovezl kola od minorka   děkuju že jsi mi snima vydržel
 děkuju že jsi mi snima vydržel   fota kol dodam zítra
 fota kol dodam zítra 

ale kdys jsem je umil odrbal všechny zavačí a nečistoty tak kolo naprosto OK teda všechny OK a zavazí pruměrně 40g na kolo
 ale kdys jsem je umil odrbal všechny zavačí a nečistoty tak kolo naprosto OK teda všechny OK a zavazí pruměrně 40g na kolo  jinak jak jsem psal tak jsem kola vyčistil lehce DETAILING
 jinak jak jsem psal tak jsem kola vyčistil lehce DETAILING  a fakt prokoukli ještě
 a fakt prokoukli ještě 

A to sparco to je náká sada ?? Ale vypada taky
  A to sparco to je náká sada ?? Ale vypada taky   už se těším až bude komplet !!!
  už se těším až bude komplet !!!   

perfektně to vedeš, jen tak dál!
 perfektně to vedeš, jen tak dál!  

Redy píše:Kde jsou ty časy, když jsi stepoval vedle favorita a teď taková kočkaperfektně to vedeš, jen tak dál!

jak jsem před rokem a pul čekal v letnanech na tebe jak jsi mi nesl klubové tryčko
  jak jsem před rokem a pul čekal v letnanech na tebe jak jsi mi nesl klubové tryčko  pak jsem si řikal už jen to auto a za pul roku mi stala před barakem
 pak jsem si řikal už jen to auto a za pul roku mi stala před barakem  a tetkon se klube mazl
 a tetkon se klube mazl  jen se budu bát někdě zaparkovat
 jen se budu bát někdě zaparkovat   ale co si povíme i to fáčko už tetkon vynika protože je jedno z mála co neni zrezlí
 ale co si povíme i to fáčko už tetkon vynika protože je jedno z mála co neni zrezlí  taky ho táta kupoval kdys jsem se narodil a do roku 2005 bylo garažovaný
 taky ho táta kupoval kdys jsem se narodil a do roku 2005 bylo garažovaný  tetkon už sice garaž nemá ale staram se o něj taky
 tetkon už sice garaž nemá ale staram se o něj taky  a ono mi to oplací že doveze z bodu A do B
 a ono mi to oplací že doveze z bodu A do B  za 2 roky co snim jezdim jsem najel cca 30 tis takže ma celkově 160  a jediný co se dělalo byly destičky spojka a klasika jinak naprosto bez udržby a dili za prdlajs
 za 2 roky co snim jezdim jsem najel cca 30 tis takže ma celkově 160  a jediný co se dělalo byly destičky spojka a klasika jinak naprosto bez udržby a dili za prdlajs 

ne-moc píše:Chtel bych ti tu podekovat za dnesni vypomoc.
Jinak kara prekrasna a verim ze prekrasna dlouho bude..Drzim pesti at to dodelas..
Jeste jednou dik.
 mě to taky udělalo radost kdys sem viděl že jsou tlaky naprosto v pořadku
 mě to taky udělalo radost kdys sem viděl že jsou tlaky naprosto v pořadku  a ja taky díky
 a ja taky díky  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 120 hostů