Ajsik píše:...a kemp je tedy již zamluven??
No doufám že ano

to Redy : je nějaké nové info ohledně srazu?
Moderátor: Minor

Ajsik píše:...a kemp je tedy již zamluven??

Ajsik píše:...já mám právě tušení, že kemp má domlouvat COCKS ...

ale dekuji ....
  ale dekuji ....  

Snad mě z Německa pustí
 Snad mě z Německa pustí 

Redy píše:Sorry lidi, mám teď trochu nestíhačku se školou. Chatky by měl zařizovat Cocks, šťouchnu do něj
 díky
  díky   

!! Tak nevím jak to vypadá. Nebo už chatky jsou obědnaný ??
  !! Tak nevím jak to vypadá. Nebo už chatky jsou obědnaný ??   
    Díky
  Díky zdá se že jak to neorganizuju všechno přímo já, že to těžce skřípe...
 zdá se že jak to neorganizuju všechno přímo já, že to těžce skřípe...
Redy píše:šťouchnu do nějzdá se že jak to neorganizuju všechno přímo já, že to těžce skřípe...

..kemp bude skutečně Jinolický, je jich tam několik ale jeden je spíš pro rodiny s dětmi kde se moc nedá nějak projevovat, ikdyž nečekám půlnoční omezovače
 ..kemp bude skutečně Jinolický, je jich tam několik ale jeden je spíš pro rodiny s dětmi kde se moc nedá nějak projevovat, ikdyž nečekám půlnoční omezovače  a druhý je plný východních němců což by asi po pár kouscích nedopadlo dobře jelikože je jistě milujeme všichni stejně
 a druhý je plný východních němců což by asi po pár kouscích nedopadlo dobře jelikože je jistě milujeme všichni stejně  ..takže jsem zvolil ten klasický, který sice není nikterak překrásný ale zato je tam velká louka, kterou obsadíme, možnost půjčení lodiček a šlapadel a hlavně asi tucet stánků s jídlem a pivem a vůbec vším možným takže nebudeme ničím a nikým omezováni a o zábavu budeme mít postaráno + vymýšlím další program mimo spanilky.
 ..takže jsem zvolil ten klasický, který sice není nikterak překrásný ale zato je tam velká louka, kterou obsadíme, možnost půjčení lodiček a šlapadel a hlavně asi tucet stánků s jídlem a pivem a vůbec vším možným takže nebudeme ničím a nikým omezováni a o zábavu budeme mít postaráno + vymýšlím další program mimo spanilky. ...takže toť zatím komplet info, dodám postupně další, mějte prosím strpení, opravdu jsem teď v těžce nezáviděníhodné situaci... mám nové číslo takže kdo by měl cokoliv tak 607 839 168 ...další info brzo dodám !
 ...takže toť zatím komplet info, dodám postupně další, mějte prosím strpení, opravdu jsem teď v těžce nezáviděníhodné situaci... mám nové číslo takže kdo by měl cokoliv tak 607 839 168 ...další info brzo dodám !

Slávek píše:Ahoj hele dej sem na sebe nejakej kontakt nevim jeste kdy prijedu z hor tak abych se popripade mohl k vam nekde pripojit ale mozna bych zvladnul aj ten ctvrtek
 ..číslo jsem psal do příspěvku výše.. 607 839 168
 ..číslo jsem psal do příspěvku výše.. 607 839 168

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů