Nevím, kde mám začít. Tak začnu, jak jsem k CRX přišel.
 Bylo mi 17 let a jeden známí strejda měl hondu, tu co má Minor
  Bylo mi 17 let a jeden známí strejda měl hondu, tu co má Minor    " myslím civic". A jednou mě v ní svezl a já jsem se zamiloval !!!! Prostě láska na první pohled a svezení !!! Ještě mi říkal,že by tam chtěl dávat silnější motor, (měl domluvený v-tec) ale to nevím, jak už dopadlo. A pak jsem jeste vydel párkrát hondu
 " myslím civic". A jednou mě v ní svezl a já jsem se zamiloval !!!! Prostě láska na první pohled a svezení !!! Ještě mi říkal,že by tam chtěl dávat silnější motor, (měl domluvený v-tec) ale to nevím, jak už dopadlo. A pak jsem jeste vydel párkrát hondu  
  Když jsem začal chodit do práce, tak po čase mi ukradly auto ( teda olcita )
 Tak jsem vybíral nové auto a v tu dobu jsem parkrát vyděl CRX a vzpomněl jsem si i na strejdovou hondu. Tak jsem se ptal v autobazarech na hondu crx. A až tak po 3 měsicích v jednom bazaru mi řekly,že zrovna za 2 dny jednu přivezou, ať se příjdu na ní podívat. Ty 2 dny byly snad nekonečný !!!
  Tak jsem vybíral nové auto a v tu dobu jsem parkrát vyděl CRX a vzpomněl jsem si i na strejdovou hondu. Tak jsem se ptal v autobazarech na hondu crx. A až tak po 3 měsicích v jednom bazaru mi řekly,že zrovna za 2 dny jednu přivezou, ať se příjdu na ní podívat. Ty 2 dny byly snad nekonečný !!!   Za 2 dny jsem vzal kamoše a vyrazyly jsme.Hondu jsme vyděly už z dálky. Honda stála ještě před bazarem. A na první pohled jsem věděl,že bude moje !!! A že sní musím dneska odjet !!
  Za 2 dny jsem vzal kamoše a vyrazyly jsme.Hondu jsme vyděly už z dálky. Honda stála ještě před bazarem. A na první pohled jsem věděl,že bude moje !!! A že sní musím dneska odjet !! Měla světle modrou metalízu,byla snížena,folie na oknech,central, komplet v elektrice a sportovní volant. Prostě krasavice

A v tu dobu za ní chtěl 80 000 kč.  Je pravda,že jsem se ani nerozmýšlel a hned jsem řekl,že jí beru !!!! A do hoďky a půl jsem už odjížděl domů. Paráda
  A v tu dobu za ní chtěl 80 000 kč.  Je pravda,že jsem se ani nerozmýšlel a hned jsem řekl,že jí beru !!!! A do hoďky a půl jsem už odjížděl domů. Paráda   
  Měl jsem na ní půjčku na 3 roky. Ale bohužel po 2 necelých krasných let s ní mi jí někdo ukradl !!! A tak jsem jestě platil přes rok auto které jsem neměl a bohužel se už nenašla

V tu dobu jsem chodil se svojí dnes už ženou , se kterou máme krásnou roční dcerku Nikolku. Za tu celou dobu cca 7 let jsme vystřídaly dost aut. A pokaždé když jsme vybíraly auto, tak jsem zkoušel na Gabču ( manželku) aby jsme si kopili Hondu CRX, ale prostě to nebylo rodinné vozidlo, .
 Až na konci minulého roku, jsem potřeboval prodat jedno z 2 aut, co jsme měly a náhodou
  Až na konci minulého roku, jsem potřeboval prodat jedno z 2 aut, co jsme měly a náhodou   na bazoši prodával kluk Hondu crx.  Na konci inzerátu měl napsáno, že  by tu hondu vyměnil i za jiné auto. Tak jsem to Gabče ( manželce) řekl a ta řekla, ať si to klidně zkusím vyměnit. Tak jsem mu spíš ze srandy, napsal. A asi za 2 dny mi odepsal,že by to asi šlo
  na bazoši prodával kluk Hondu crx.  Na konci inzerátu měl napsáno, že  by tu hondu vyměnil i za jiné auto. Tak jsem to Gabče ( manželce) řekl a ta řekla, ať si to klidně zkusím vyměnit. Tak jsem mu spíš ze srandy, napsal. A asi za 2 dny mi odepsal,že by to asi šlo   Tak jsme si chvíly psali a pak jsme si domluvili,že se přijedu podívat!! Oboum dvou se auta libila a tak jsme si je vyměnili a já už jsem jel domů Hondou CRX
  Tak jsme si chvíly psali a pak jsme si domluvili,že se přijedu podívat!! Oboum dvou se auta libila a tak jsme si je vyměnili a já už jsem jel domů Hondou CRX   
    A od té doby se mi zas plní sen  malého kluka !!!!
  A od té doby se mi zas plní sen  malého kluka !!!!   Jen doufám,že nám finanční situace dovolí mít 2 auta co nejdíl
    Jen doufám,že nám finanční situace dovolí mít 2 auta co nejdíl   
  A představy o autě ?? Určitě už né žádný velký tuning
 Z venku snad jen to křídlo co tam už teda je a jen nějaké hezké elektrony a možná výfuk !!! Vnitřek jen sportovní volant a taky jinak original.
  Z venku snad jen to křídlo co tam už teda je a jen nějaké hezké elektrony a možná výfuk !!! Vnitřek jen sportovní volant a taky jinak original.   A hlavně to udržovat v dobrém pojízdném stavu. Samozdřejmě podle financích
   A hlavně to udržovat v dobrém pojízdném stavu. Samozdřejmě podle financích  a nejduležitější je alarm !!! Aby mi ho zas neukradly !!!
  a nejduležitější je alarm !!! Aby mi ho zas neukradly !!!   
    Tak to je asi zatím vše a doufám,že to alespoň někdo dočte až sem.
   Tak to je asi zatím vše a doufám,že to alespoň někdo dočte až sem.   
     Děkuji
  Děkuji  

A inak by asi bolo treba zainvestovať do kvalitného zabezpečenia keď máš také šťastie na zlodejov....
 A inak by asi bolo treba zainvestovať do kvalitného zabezpečenia keď máš také šťastie na zlodejov....  A alarm už pomalu vybírám a doufám,že co nejdřív nainstaluji
  A alarm už pomalu vybírám a doufám,že co nejdřív nainstaluji  

Co to bylo za auto, cos vymenil za CRX?
 Co to bylo za auto, cos vymenil za CRX? 

co pak nebudou moc udělat ?? Na odnimatelnou nabu jsem taky koukal,ale nekde jsem četl,že ve volantu je pak trochu vule
   co pak nebudou moc udělat ?? Na odnimatelnou nabu jsem taky koukal,ale nekde jsem četl,že ve volantu je pak trochu vule