sice to trvalo ale naprostá paráda
 sice to trvalo ale naprostá paráda  více fotek dole
 více fotek dole 
Moderátor: Minor

sice to trvalo ale naprostá paráda
 sice to trvalo ale naprostá paráda  více fotek dole
 více fotek dole 

PAKO píše:jaj tok to máš malí bezvýznamný orgazmus ,co
 snad
 snad  jinak dneska jsem se spojil z lakovnou a cero už je vikitované
 jinak dneska jsem se spojil z lakovnou a cero už je vikitované  tak příští týden bude taky už
 tak příští týden bude taky už  v pondělí se na nej pofrčim mrknout
 v pondělí se na nej pofrčim mrknout  

Petk@ píše:PAKO píše:jaj tok to máš malí bezvýznamný orgazmus ,co
jojo ale nej to bude až bude motor tiše běžetsnad
jinak dneska jsem se spojil z lakovnou a cero už je vikitované
tak příští týden bude taky už
v pondělí se na nej pofrčim mrknout

Já jsem strašně zvědavej
  Já jsem strašně zvědavej   Tak držím palce at vše jde podle planu
   Tak držím palce at vše jde podle planu   

kapid píše:Otacenim kliky rukou zadnej olej nenatlacis

motorak vypada dost dobře
 motorak vypada dost dobře  a vubec všechno mam jen jednu fotku protože sem nechtel fotit ze všech stran kdys mi to v lakovně dokumentujou jak se to dělá postupně tak ta fotka je spíše pro vás tady
 a vubec všechno mam jen jednu fotku protože sem nechtel fotit ze všech stran kdys mi to v lakovně dokumentujou jak se to dělá postupně tak ta fotka je spíše pro vás tady  pak jsem se dneska vrhnul na opravu poloos nové manžety natřený a samo nový mazání
 pak jsem se dneska vrhnul na opravu poloos nové manžety natřený a samo nový mazání 

PAKO píše:doufám že jsi vyndal alespoň přední okno... u bočních vzadu to je ok...ale pod předním je vždy hníva

... jdeš na to tou správnou cestou
 ... jdeš na to tou správnou cestou

Slávek píše:Luxus ,chválím,bude to šperk,ještě by jste mě mohla poslat ty díly na mou prcinku a byl hbych šťasten hh ale vidím že není čas
 nedostal jsem se ani na svoje mel jsem odpol. a rano jsem byl rad že si přispim
 nedostal jsem se ani na svoje mel jsem odpol. a rano jsem byl rad že si přispim  zítra ti poslu ty fotky
 zítra ti poslu ty fotky  a v pondělí -uterý pošlu jo ?
 a v pondělí -uterý pošlu jo ?
 už to mám všechno komplet splašený jediná věc co mi schází je sací koš do vany mám sice ten s kterym to jezdilo ale nechci ho tam dávat protože mu chybí sítko a takovej ten nahubek někdo ho asi trochu poladil
 už to mám všechno komplet splašený jediná věc co mi schází je sací koš do vany mám sice ten s kterym to jezdilo ale nechci ho tam dávat protože mu chybí sítko a takovej ten nahubek někdo ho asi trochu poladil  pokud by jste ho někdo měl v dobrym stavu tak dystak napište dá se sehnat novej origo a se slevama v práci bych ho měl za 900 ale nechce se mi to za to dávat
 pokud by jste ho někdo měl v dobrym stavu tak dystak napište dá se sehnat novej origo a se slevama v práci bych ho měl za 900 ale nechce se mi to za to dávat  kdys to je jedno jestli je to nový nebo starý hlavní je origo dizajn ne tuning bez sejtka
 kdys to je jedno jestli je to nový nebo starý hlavní je origo dizajn ne tuning bez sejtka  díky
 díky 

PAKO píše:vrtá mi v hlavě proč to někdo dal pryč.
 já měl i ve vaně jak maš ten hlavní venkovní plech a ve vnitř je jeste jeden tak ten je odřezanej jsou tam jen hefty opilovaný
 já měl i ve vaně jak maš ten hlavní venkovní plech a ve vnitř je jeste jeden tak ten je odřezanej jsou tam jen hefty opilovaný  ale na tý vaně to neva
 ale na tý vaně to neva 

jsem zvědavej jak bude vypadat za ty peníze protože mě cena trochu zaskočila
 jsem zvědavej jak bude vypadat za ty peníze protože mě cena trochu zaskočila  ale na prahu je to ještě dost dobré
 ale na prahu je to ještě dost dobré  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 78 hostů