El. naklapanie svetlometov

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

El. naklapanie svetlometov

Příspěvekod Swingal » 01 dub 2012 15:54

Caute chalani,

chcem sa opytat, mam predface crx a chcel by som tam dorobit naklapanie svetlometov ako ma poface crx. Chcem sa opytat, co vsetko bude trebat k tomuto? Urcite potrebujem interierove to tlacitko/posuvnik, poface svetla (predface dvojparabola nema naklapanie pokial viem) a kable. Co este? Ako sa to potom zapaja? Ma to samostatny nezavisly okruh alebo to ide cez nejake relatka alebo ako?

Vdaka, zatial sa len informujem :)
S.

PIWEL
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: El. naklapanie svetlometov

Příspěvekod PIWEL » 01 dub 2012 21:43

to se mi zrovna hodí takové téma :-D protože na té mojí (poface) mi světla svítí asi 1m před auto, takže fakt ho*no vidím...když je z kabiny šteluju, tak slyším jak bzučí motorky, ale světla se ani nehnou...může to být tím že tam jsou třeba předface světla?

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 01 dub 2012 22:24

no podla mojho skromneho nazoru predface svetla sa nenaklapaju elektricky, nemali totiz motorceky. Takze neviem co pocujes ake motorceky :D

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 01 dub 2012 22:26

Swingal píše:Caute chalani,

chcem sa opytat, mam predface crx a chcel by som tam dorobit naklapanie svetlometov ako ma poface crx. Chcem sa opytat, co vsetko bude trebat k tomuto? Urcite potrebujem interierove to tlacitko/posuvnik, poface svetla (predface dvojparabola nema naklapanie pokial viem) a kable. Co este? Ako sa to potom zapaja? Ma to samostatny nezavisly okruh alebo to ide cez nejake relatka alebo ako?

Vdaka, zatial sa len informujem :)
S.

Ne všechna poface světla byla vybavená naklápěním.
Schéma najdeš v manuálu.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 01 dub 2012 22:28

PIWEL píše:to se mi zrovna hodí takové téma :-D protože na té mojí (poface) mi světla svítí asi 1m před auto, takže fakt ho*no vidím...když je z kabiny šteluju, tak slyším jak bzučí motorky, ale světla se ani nehnou...může to být tím že tam jsou třeba předface světla?

Světla si především pořádně seřiď, naklápění je určeno ke korekci světelného kužele například při plně naloženém autě.
Jinak těžko říct, co tam máš za světla a co slyšíš, to bys je musel nafotit. Ale předf. světla jsou dvouparaboly.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 01 dub 2012 23:35

Minor píše:Ne všechna poface světla byla vybavená naklápěním.
Schéma najdeš v manuálu.

To mi je jasne, ale ked mam ( co nemam :D ) poface svetlo bez el. naklapania tak sa da dorobit? alebo treba kupit cele nove svetlo? A schemu som si uz pozrel, len mi trosku neni jasne ci ide z toho prepinaca 1 kabel, lebo konektor je podla vsetkeho na dva. Aj ked v podstate je to jedno lebo kablovania neni na toto treba vela takze nejaky zvazok ktomu z origo CRX je viacmenej zbytocny, stacia mi konektory a kable nataham sam :) Teda bavime sa v teoretickej rovine zatial. Ze co to obnasa :)

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 04 dub 2012 11:25

předface světla se tolik nevypalují a hlavně lépe svítí.

jinak i na druhovýrobu poface jdou dodat motorky...jen je potřeba doupravit předpřípravu na výlisku .

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 08 kvě 2012 22:56

Ahoj,

vedel by si mi povedat co a jak? aspon zaklad lebo znie to zaujimavo, coskoro by som mal mat motorceky z VTECa tak by som sa o to mohol pokusit :)

Este jedna vec, ta chromova/strieborna odrazova plocha ktora odraza svetlo, ked sa lupe, da sa s tym nieco spravit? Da sa to dat nejakej firme ktora by to vedela nanovo naniest alebo nieco? Ma s tym niekto skusenosti? CI radsej kupit nove svetla rovno?

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 09 kvě 2012 04:52

Jak se loupe tak je parabola KO. U nás ve firmě jeden zákazník pokovuje paraboly. Ale snažší je koupit někde v bazaru poface světla s naklápěním. Zabiješ dvě mouchy jednou ranou. Světla se dají koupit už od 500 Kč za pár. Jen musíš hledat ;)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 09 kvě 2012 09:11

Swingal píše:Ahoj,

vedel by si mi povedat co a jak? aspon zaklad lebo znie to zaujimavo, coskoro by som mal mat motorceky z VTECa tak by som sa o to mohol pokusit :)

Este jedna vec, ta chromova/strieborna odrazova plocha ktora odraza svetlo, ked sa lupe, da sa s tym nieco spravit? Da sa to dat nejakej firme ktora by to vedela nanovo naniest alebo nieco? Ma s tym niekto skusenosti? CI radsej kupit nove svetla rovno?

Onehdy jsem narazil na to, že se vtecové a nevtecové motorky liší, ale dát vtecové na nevtecová světla asi půjde. Opačně to půjde taky, ale otvor pro seřizování se tak ocitne na špatném místě.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 09 kvě 2012 09:13

Len prave mne islo o to spravit predface naklapacie, take nikto nema :) poface s naklapanim je dost :) ale diky za tip. To pokovovanie kolko vyjde a kolko to vydrzi? Dik

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“