koupě crx potrebuju poradit
Moderátor: Minor
-
Petr0191
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
koupě crx potrebuju poradit
Zdravim všechny chtěl bych koupit crx, ale před tim bych chtěl znát názor někoho kdo už crx má, předem děkuju za odpovědi. Byla by to tahle http://www.sportovnivozy.cz/12013-honda ... 6-dohc-16v
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě crx potrebuju poradit
Petr0191 píše:Zdravim všechny chtěl bych koupit crx, ale před tim bych chtěl znát názor někoho kdo už crx má, předem děkuju za odpovědi. Byla by to tahle http://www.sportovnivozy.cz/12013-honda ... 6-dohc-16v
No nevím,co kdo ti napiše,ale mě se to auto líbí!! Je vidět ,že se staral !!!
Jen ta cena by pro mě byla moc vysoká a ještě ty zavařený kliky !!!
Jsem zvedav co ti napišou
ale držím ti palce at ti to výde

Honda CRX je láska na celý život !!!
Osobně bych se vyhnul všem vytuněným kárám. Nevíš, jak to kdo dělal. Pokud je to takovej srdcař, proč to prodává?
Vytuněný káry většinou vypadjí super, ale po chvíli zjistíš, že praská kyt kam se podíváš, jak začne pracovat kastle a je to pak spíš k pláči.
Kup pěknou sérii a když už musíš tunit, udělej si ji podle sebe. A sériové díly si schovej, protože časem dojdeš k názoru, že sériová podoba je stejně hezčí.
Vytuněný káry většinou vypadjí super, ale po chvíli zjistíš, že praská kyt kam se podíváš, jak začne pracovat kastle a je to pak spíš k pláči.
Kup pěknou sérii a když už musíš tunit, udělej si ji podle sebe. A sériové díly si schovej, protože časem dojdeš k názoru, že sériová podoba je stejně hezčí.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Ta cena je teda hodne drsna.Verim ze ty penize v tom aute nacpane budou a ze si s tim prodavajici vyhral.Ale za 1OOtis to je krasny v-tec.
Ted je na bazos vtec i za 65 tak verim ze za 100tis sezenes nejakou paradu..
A to ze do auta narve 100tis neznamena ze cena auta vyroste o 100tis.
Zas je fakt ze pokud prodavajicimu veris ze to co tam udelal bylo opravdu udelane a udelane dobre - tzn v podstate auto jak nove tak proc ne..Ale to by musel byt nejlepsi kamarad ktery by ty upravy delal a ja to videl. Auto pred a po. (kdy to bylo delane)
Samozdrejme nechci nikomu kazit ksefty a nejsem zadny odbornik..Jen sem napsal co si myslim a na to se tu ptas ne??
preju ti hodne uspechu s koupi a uzivani CRX
Otazka pro ostatni: Z cehopak tam ma svetla + pozicky?
Ted je na bazos vtec i za 65 tak verim ze za 100tis sezenes nejakou paradu..
A to ze do auta narve 100tis neznamena ze cena auta vyroste o 100tis.
Zas je fakt ze pokud prodavajicimu veris ze to co tam udelal bylo opravdu udelane a udelane dobre - tzn v podstate auto jak nove tak proc ne..Ale to by musel byt nejlepsi kamarad ktery by ty upravy delal a ja to videl. Auto pred a po. (kdy to bylo delane)
Samozdrejme nechci nikomu kazit ksefty a nejsem zadny odbornik..Jen sem napsal co si myslim a na to se tu ptas ne??
Otazka pro ostatni: Z cehopak tam ma svetla + pozicky?
Za mě, nebrat. Jednak platí věci co psal Minor. Další věc proč do takového auta nejít je policie (nehomologované díly bijící do očí, zavařené kliky na to jsou obzvlášť alergičtí) Když to shrnu. Máš dost peněz na (podle mě předražené) auto a na pokuty? Pak si ho kup. Jestli máš ale trochu rozumu, tak za tu cenu seženeš v zachovalém stavu vteca (EE8). Zdravím a přeji dobrou ruku při výběru. 
Ještě ti doporučuji si pročíst tohle vlákno http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=4335 Dozvíš se tam, na co si dát při koupi pozor atd.

Ještě ti doporučuji si pročíst tohle vlákno http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?p=4335 Dozvíš se tam, na co si dát při koupi pozor atd.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Jen technická vsuvka...manuální převodovka není nadstandart
Eletrické ovládání oken a zrcátek není nadstandart.Bylo na výběr dle ceny.
Nastavitelná sedadla nejsou nadstandart.
Vysouvatelné opěrky hlav nejsou nadstandart.
Eletrický šíbr není nadstandart.
Otáčkoměr není nadstandart.
Zadní stěrač není nadstandart.
Evidentně je zaměřen na mladého nevědomého naivního kupce. Co si mám pak myslet o tom zbytku.
jestli je to jako show-car tak jedině zdálky,nazvětšoval jsem si fotky a některé spasování je fakt zoufalé. Na první pohled se auto chce tvářit aerodinamicky.Ale utopené boční strany světlometů kde přečnívají blatníky ven je možná jen stiling(chtěl jsem být mírnej a nenapsat tuzing).Na předním spojleru jsou vstupy pro chlazení brzd a pak pár nevím čeho.Že by vstup k sání,ale obě strany? Asi bimoto
. Když už dvě koncovky. Uzavření si spodku auta zadní radlicí wow.Asi systém vzduchového polštáře.
Tady se někdo snažil,třeba vše udělal poctivě.Ale je to jak běhat s děravím kýblem pro vodu.Věnuješ tomu veškerou energii a doneseš jen trochu. Co za to pak chtít ,že.Práce hromady a výsledek?
Eletrické ovládání oken a zrcátek není nadstandart.Bylo na výběr dle ceny.
Nastavitelná sedadla nejsou nadstandart.
Vysouvatelné opěrky hlav nejsou nadstandart.
Eletrický šíbr není nadstandart.
Otáčkoměr není nadstandart.
Zadní stěrač není nadstandart.
Evidentně je zaměřen na mladého nevědomého naivního kupce. Co si mám pak myslet o tom zbytku.
jestli je to jako show-car tak jedině zdálky,nazvětšoval jsem si fotky a některé spasování je fakt zoufalé. Na první pohled se auto chce tvářit aerodinamicky.Ale utopené boční strany světlometů kde přečnívají blatníky ven je možná jen stiling(chtěl jsem být mírnej a nenapsat tuzing).Na předním spojleru jsou vstupy pro chlazení brzd a pak pár nevím čeho.Že by vstup k sání,ale obě strany? Asi bimoto
Tady se někdo snažil,třeba vše udělal poctivě.Ale je to jak běhat s děravím kýblem pro vodu.Věnuješ tomu veškerou energii a doneseš jen trochu. Co za to pak chtít ,že.Práce hromady a výsledek?
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
martas CRX píše:Petr0191 píše:Zdravim všechny chtěl bych koupit crx, ale před tim bych chtěl znát názor někoho kdo už crx má, předem děkuju za odpovědi. Byla by to tahle http://www.sportovnivozy.cz/12013-honda ... 6-dohc-16v
No nevím,co kdo ti napiše,ale mě se to auto líbí!! Je vidět ,že se staral !!!![]()
Jen ta cena by pro mě byla moc vysoká a ještě ty zavařený kliky !!!
Jsem zvedav co ti napišou
ale držím ti palce at ti to výde
![]()
![]()
zvláštní že bylo na prodej už před rokem ale fotky furt stejne
-
Petr0191
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Děkuju všem co ste napsali, rozhod sem se že ji neberu. Radši se kouknu po jiný
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Petr0191 píše:Děkuju všem co ste napsali, rozhod sem se že ji neberu. Radši se kouknu po jiný
kup si seriovou a udělej podle sveho když už i kdys serie je stejnak TOP

Petr0191 píše:Děkuju všem co ste napsali, rozhod sem se že ji neberu. Radši se kouknu po jiný
Velmi rozumné
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Nekupovat 

Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
já osobně bych taky koupil origo pěknej stav a udělal bych to podle svýho. Nemusím obrovskej tuning, ale spíš detaily, co moc nenaruší auto. Možná ta červená možná vypadá hezky, ale dáš za to plno peněz a nevíš, co se skrývá pod těma plastama atd atd 

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Spravná volba !!!
!!! Honda CRX je láska na celý život !!!
sáákryš...vy si takdy kluci všichni notujete v originále...tak nějak začínám mít obavu vůbec se ukázat na nějakým srazu....
Nevím totiž jestli se mi povede poschánět díly jakýmy bych chtěl doladit svoji CRX
Nevím totiž jestli se mi povede poschánět díly jakýmy bych chtěl doladit svoji CRX
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
to zase ne ,neboj. Ale prostě když je na autě změna a není účelná tak aby to byl tuning a nebyl to tuzink ,tak dost lidí tady remcánoha píše:sáákryš...vy si takdy kluci všichni notujete v originále...tak nějak začínám mít obavu vůbec se ukázat na nějakým srazu....

Jako tady pako na moje gumy
proste to musis prejit
a rict si me se to tak libi 
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“