šály na kliku a ojnice

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

šály na kliku a ojnice

Příspěvekod kapid » 19 pro 2011 14:24

Mohl by mi nekdo vysvetlit jak je to s salama? Co znaci cisla na salach, cisla na klice a tabulka barev v manualu,oznaceni na bloku, jak mam poznat vybrus na klice? Diky moc

Petk@
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: šály na kliku a ojnice

Příspěvekod Petk@ » 19 pro 2011 17:26

když tam jsou origo tak by měli mít na sobě barvu ještě jako značku :-) ale dal jsem to ještě neštudoval :-D každopadně ja tam měl šály 0.5 ale číslo přímo nevim ale určo origo nebyly :-(

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 pro 2011 17:37

Petk@ píše:když tam jsou origo tak by měli mít na sobě barvu ještě jako značku :-) ale dal jsem to ještě neštudoval :-D každopadně ja tam měl šály 0.5 ale číslo přímo nevim ale určo origo nebyly :-(

Barevny mi zrovna nepripadaj :D Taky jsem je meril, ale nemam s cim porovnat. V manualu je neco o barvach ale zadny hodnoty. Urcite se tu najde nekdo znaly a napise :)

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 27 pro 2011 18:16

Tak jsem si udelal mensi prehled o motorech co mam doma. Z toho co jsem z toho vycet a snad dobre se mi zda, ze tloustka lozisek je dana barvou? Jak je to napr. pri objednavani, reknu jim ze chci B2, C1, C3 atd... na ulozeni kliky a ojnic? Nevim proc ale zil jsem v domneni ze kliky maj 5 prumeru na ulozeni stejnejny a 4 prumery na ojnice tez. Pak se vyvrtaj diry do bloku na ulozeni kliky a tady muzou byt ty prumery jine. A co se tyce ok ojnic tak ze vyberou 4 ojnice, ktery maji stejny prumer ok nebo i jiny ale ze klika bude mit na 100% vsechny prumery stejne jak na ulozeni do bloku tak ojnic. Ale podle toho co je napsany na obrazkach tomu tak neni :) Vyjadri se nekdo?
Přílohy
loziska kliky.JPG

Zpět na „Pokec / Discussion“