Ozz píše:pěkné, pěkné
Doufám, že se líbí, já jsem z ní úplně mimo

Moderátor: Minor
Ozz píše:pěkné, pěkné
Yanna píše:Ozz píše:pěkné, pěkné
Ozz píše:Yanna píše:Ozz píše:pěkné, pěkné
naprosto chápu, černá crxku sluší a ty kola jsou k tomu krásný doplněk
Doufám že dorazíš na ten bowling, ať tam nejsem autem jen já
lazzzik píše:Moc pekna,vypada velmi zachovale.Ona byla na prodej na bazosi,ma cervene viko,vid?:-)Kdyby si chtela,mohu ti s vycistenim interieru pomoci a poradit.
Redy píše:tak tenhle obličej odněkud znám...doufám že nepůjdeš s helmou i na bowling
![]()
jinak se servisem nemá takový zkušenosti jen ženská ale v podstatě každej
co si člověk v dnešní době neudělá sám, to nemá...ale kde ty informace sebrat že...no a od toho jsem tu sešrouboval dohromady tenhle klubík
navíc si to tohle autí zaslouží, léta bylo przněno týnejdžry (i já mám svůj vroubek) a je to škoda, protože svoje vzhledové i technické kvality rozhodně má! a mimoto tady si žen náležitě vážíme!
jako všude u aut jich je jako šafránu, takže...prosím madam, židlička, kafíčko?
lazzzik píše:Myslim,ze spousta clenu zde ti ochotne poradi a i vnecem treba pomuze:-)co pise redy ohledne servisu je bohuzel pravda ale nastesti diky tomuto klubu a honda klubu jsem ziskal kontakty na sikovne lidi,kteří nezrujnuji tvou penezenku a nebo ti jen z kamaradctvi pomohou:-)kdyby si chtela mohu ti nekoho doporucit
Yanna píše:...Moc doufám že se mi hlavě povede poznat lidi, kteří mají to auto ze stejných důvodů jako jáTedy ne pro šílené úpravy, ale pro tu úžasnou syrovost toho auta samotného
....
Fajmy píše:Tak a je čas abych se k tomu vyjádřil i já. Když vidim ty fotky, tak zamačkávám slzu v oku, jelikož auto Paní Jany bylo ještě před pár dny moje. Jsem rád, že Vám auto dělá radost i přez ty malé nedostatky, které na něm byly a ještě možná jsou. Bylo to mé první auto,měl jsem ho 3 roky a za tu dobu jsem ho uvedl do takového stavu v jakém je. Můžu sem klidně vložit pár fotek z oprav co byly prováděny. Přeji Vám hodně najetých kilometrů bez nehod a ať auto slouží..
Jinak já jsem pořídil winter car, civic 4g sedan a na jaře, když vše dobře dopadne, tak přesedlávám na B18C4anglán.. Mějte se
Martin16 píše:hezkátož tedy vítej mezi postiženými
Martin16 píše:hezkátož tedy vítej mezi postiženými
Ozz píše:Martin16 píše:hezkátož tedy vítej mezi postiženými
hezká Yanna na motokáře, nebo crxka?
Slávek píše:Jak narvat kocarek do crx? ja videl odvazet nabytek z IKEJI v ceru![]()
a kocarek tam mel udajne narvanej nejakej tejpek .. ale ot jsem jen zaslechl v cekarne u doktora
Honda CRX je vse ucelove vozitko nadherne poslouzi k ZABITI , POBAVENI, NAPLNENI ADRENALINU ,ZBALENI HOLKY NEBO KULUKA( u me ta holka teda) ,JE TO ZIVOTNI PARTNER CO NEREKNE NE! no a co hlavne muzete do ni narvat penez co vam hrdlo raci a clovek co tomu nerozumi a koukne se na RV. tak vam rekne ze to je sumka
dokud se v tom nesveze
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host