diky Jak sundat nejake veci?
Moderátor: Minor
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Jak sundat nejake veci?
Cau, urcite nekdo vi jak na to.. chystam se na komplet vyvareni a za chvilu bych zas chtel jit neco pokutit, ale sundal sem jednu zadni malou bocni listu a tam sem skoncil..
jak na to?? nejde ani dopredu ani dozadu, myslel sem ze pujde lehce vysunout ale nic moc.. je to na to nejaky figl?? a ty prahy sou na tam nalepene nebo jak? mam to uskubnout? nejradsi abych mi zustalo co nejvic tech cvocku..
diky 
diky
Naposledy upravil(a) exxsodus dne 28 bře 2010 18:59, celkem upraveno 1 x.
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sundat bocni listy a prahy?
Originál nič nieje nalepené!!! Ak si dal dole jednu bočnú lištu správne by podňou (vespod) mala ostať ocelová lišta s prechodkami do karosérie. Takto sú riešené aj dverné lišty aj kryty prahov. Tie dverné lišty sa dajú vybrať najlahšie zvnútra dverí keď dáš dole tapecír. Stačí stlačiť niečim k sebe tie plastové lístky prechodky a vyklepnúť ju von. Aspoň pochopíš princíp ako to tam drží. Mne to nepomohlo, velkú časť sa mi podarilo zničiť
. Správne by sa lišta mala dať vysunúť do strany ale mne to proste po 20 rokoch na aute nešlo. Kryt prahov je zložený z dvoch dielov a ten maličký je uchytený pod plastovým podbehom predného kola takže ho budeš musieť dať tiež dole. Dnes to mám na samorezkách a nikdo nič nepozná 
P.S. sorry za českoslovenčinu
. Správne by sa lišta mala dať vysunúť do strany ale mne to proste po 20 rokoch na aute nešlo. Kryt prahov je zložený z dvoch dielov a ten maličký je uchytený pod plastovým podbehom predného kola takže ho budeš musieť dať tiež dole. Dnes to mám na samorezkách a nikdo nič nepozná P.S. sorry za českoslovenčinu
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
antiamik: dik moc, ale stejne to dopadlo: UROB SI SAM
a slo to docela dobre, ani moc cvocku sem nezlomil
asi jen 2. A nalepeneho toho bylo celkem dost, takze nekdo si predemnou pohral
zatim mam jen levou stranu, na pravou se vrhnu v sobotu asi.. tak pomalicku si to nachystam, obednam lemy a prahy a necham to nekomu vyvarit, ptz ja to neumim
no chtel sem pridat fotky, ale prej muze byt jen 256kb velka 

jj,pak sem lidi dávaji origo plachty, který vyfotí z foťáku a to se tu ani nezobrazí
kdyžtak klidně použij www.imageshack.us a dej sem odkaz mezi IMG, nebo to zmenši v malování a je to

- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
aspon neco malo. kdyztak sem budu postupne pridavat nebo zalozim nove vlakno.. pres zimu budu delat neco jako LJay, ale asi trosku mensiho.. 
- Přílohy
-
- Ko109.jpg (183.76 KiB) Zobrazeno 4668 x
-
- Ko110.jpg (125.5 KiB) Zobrazeno 4668 x
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ale asi to zacnu fotit digitalem 
No paráda! klidně svojí práci dávej do vlákna Vaše CRX
a pokud se do toho takto pustíš tak fotit fotit fotit a vyprávět!
a zkus digitál no
vypadá to jako by jsi měl v garáží nějakou písečnou bouři či co 

- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sundat nejake veci?
potrebuji poradit jak sundat vzadu ty 2 male bocni trojuhelnicky vedle kufrovych dveri a zadni ostrikovac, nerad bych to porval, uz sem toho uskubal dost
dik
,exxsodus píše:potrebuji poradit jak sundat vzadu ty 2 male bocni trojuhelnicky vedle kufrovych dveri a zadni ostrikovac, nerad bych to porval, uz sem toho uskubal dostdik
Tak to Ťa čaká to najzložitejšie, čo som asi na crx absolvoval. na väčšinu plastových uchytiek sa dá vymyslieť systém, na tie trojuholníčky som ho však nenašiel. Je tam síce strašne blbý prístup aj z vnútra, ale asi to nič nepomôže. Proste to musíš nasilu vyrvať, niekde sa zlomí ten kolíček na ktorom je tá poistna plastová "matička" a niekde naopak, našťastie som mal niečo v rezerve z bývalej crx tak som to pak ako tak zas vyskladal. Myslím že tieto uchytky však nezoženieš a ostane Ti pak jedine trojuholníčky naspäť nalepiť....
to som Ti ale moc neporadil, no...
zadný ostrekovač je tam nacvaknutý podobne ako predné ale s tým, že z vnútra nie je k tomu vôbec žiadny prístup, ja som ho dával von miernymi kolísavými pohybmi a postupným ťahaním, v podstate tiež na silu...

enjoy VTEC
Ty zadní trojúhelníky drží 3 plastové kolíčky, ke kterým se děsně špatně může. Pokud se k nim dostaneš zevnitř a dokážeš na ně nasadit nějakou trubičku nebo prostě něco kulatého, co stáhne tu západku po celém obvodu, tak se ti snad podaří ten kolíček vycvaknout.
Líp to neumím popsat.
Líp to neumím popsat.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
dik moc, tak ty trojuhelnicky tam radsi necham a pokusim se je pekne oblepit 
Sry za
ale můžete mi někdo vysvětlit jaktože máte ty céra tak proreznutý? Furt tu vidím fota shnilejch dveří, práhů a já nevím čeho ještě. Dnes jsem dělal GO podvozku a odstrojil nárazníky a prahy a ani atom rzi a vzhledem k tomu že čepy byli snad ještě původní, nevěřím že bylo autí nějak ošetřeno proti rzi a ani podle laku bych nesoudil že zimu nejezdilo nebo snad dokonce bylo garážovaný. Vyvařovaný taky nikde není....To jsem měl fakt takovou kliku na kastli?
ale můžete mi někdo vysvětlit jaktože máte ty céra tak proreznutý? Furt tu vidím fota shnilejch dveří, práhů a já nevím čeho ještě. Dnes jsem dělal GO podvozku a odstrojil nárazníky a prahy a ani atom rzi a vzhledem k tomu že čepy byli snad ještě původní, nevěřím že bylo autí nějak ošetřeno proti rzi a ani podle laku bych nesoudil že zimu nejezdilo nebo snad dokonce bylo garážovaný. Vyvařovaný taky nikde není....To jsem měl fakt takovou kliku na kastli?Re: Jak sundat nejake veci?
Na toto musím odpovědět.První věc je ta že pokud dotyčný nemá zastřešené park.místo tak to jde opravdu šupem.Druhá že crx jsou většina z Německa od pobřeží a jak je známo slanej a vlhkej vzduch dělá své a pak poslední že lidé koupěj a jen jezděj.
Hmmm jak říkám, ošetřený to nijak není a nevěřím že bylo garážovaný....ale což, nebudem tu za....zanášet topic. Kdyžtak smazat pls 
Žádné mazaní, skoro všechno archivujeme
toto pojmenujeme "Jak na sebe Scar upozornil, rez se naštvala že na něco zapomněla a za rok vyvařovati jel
"...
Nedělej bubáka Redy 

Minor píše:Ty zadní trojúhelníky drží 3 plastové kolíčky, ke kterým se děsně špatně může. Pokud se k nim dostaneš zevnitř a dokážeš na ně nasadit nějakou trubičku nebo prostě něco kulatého, co stáhne tu západku po celém obvodu, tak se ti snad podaří ten kolíček vycvaknout.
Líp to neumím popsat.
komu sa toto podarí, je u mňa fakt kapacita
robil som to tenkým nožíčkom na stole a mal som čo robiť... 
enjoy VTEC
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
pepo crx píše:komu sa toto podarí, je u mňa fakt kapacitarobil som to tenkým nožíčkom na stole a mal som čo robiť...
Náhodou mne sa to v pohode podarilo, ale naspať už som ich lepil silikonom bo z kolíčkov vela neostalo
Antiamik píše:pepo crx píše:komu sa toto podarí, je u mňa fakt kapacitarobil som to tenkým nožíčkom na stole a mal som čo robiť...
Náhodou mne sa to v pohode podarilo, ale naspať už som ich lepil silikonom bo z kolíčkov vela neostalo
nemal som zrovna na mysli že každý kto to akýmkoľvek spôsobom urve bude kapacita... 
enjoy VTEC
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“