Něco jako je na Honda-Clubu ale s naší soukromou specifikací?
 A já začnu například touto...neměl sem moc čas tak jsem nic hezčejšího nenašel, snad se bude líbit
 ...
 ...
Těším se na Vaše příspěvky

Moderátor: Minor
  ...
 ...

kdes to proboha splašil???
 kdes to proboha splašil???  ta poslední fotka teda píše
 ta poslední fotka teda píše  

a ten zadek
 a ten zadek 

ale někde jsem viděl kontakt přímo na majitelku, tak nebude problém se dotázat přímo u zdroje
 ale někde jsem viděl kontakt přímo na majitelku, tak nebude problém se dotázat přímo u zdroje  to by asi koukala
 to by asi koukala  fanoušci z ČR
 fanoušci z ČR  
 i kdyz by nejspis koukala
 i kdyz by nejspis koukala 
 zbytek bude černo no,ale oči tam budou myslim v centrálním sektoru a jen tak se nepřehlídnou
 zbytek bude černo no,ale oči tam budou myslim v centrálním sektoru a jen tak se nepřehlídnou  ale je fakt pěkná no,himl hergot pytel na raky, sak na ryby
 ale je fakt pěkná no,himl hergot pytel na raky, sak na ryby  

Redy píše:Že seš to ty Scare a za to že jsem Ti pořád komolil bydliště
http://img524.imageshack.us/img524/2487/77459798.jpg
Větší jsem bohužel zatím nenašelale někde jsem viděl kontakt přímo na majitelku, tak nebude problém se dotázat přímo u zdroje
to by asi koukala
fanoušci z ČR
 založíme mezinárodní komunitu crxek
 založíme mezinárodní komunitu crxek 

něco jako třešnička na dortu...a v případě že je slečna i majitelka...tak je to tak velká třešnička že neni ani dort vidět
 něco jako třešnička na dortu...a v případě že je slečna i majitelka...tak je to tak velká třešnička že neni ani dort vidět  to bylo samozřejmě myšleno na tebe a je mi ctí poznat majitelku tohoto krásného autí
 to bylo samozřejmě myšleno na tebe a je mi ctí poznat majitelku tohoto krásného autí 
myst píše:jedina pekna kocka ze vsech tech fotek byla ta slecna se sluchatky co byla oblecena a bylo ji videt do obliceje...

no co se týče mě tak já taky nemám skoro žádnou fotku kde u něj stojím
 no co se týče mě tak já taky nemám skoro žádnou fotku kde u něj stojím  ale tak není problém třeba na Hondayi nebo na CRX srazu, že si vás k nim postavím a uděláme nějakou sérku
 ale tak není problém třeba na Hondayi nebo na CRX srazu, že si vás k nim postavím a uděláme nějakou sérku  pak se to trochu vyladí ve photoshopu, aby to vypadalo reprezentativně a můžem tisknout klubovej kalendář
 pak se to trochu vyladí ve photoshopu, aby to vypadalo reprezentativně a můžem tisknout klubovej kalendář  
   ale nevim nevim Scare, podle toho Avataru mi na tebe nebude stačit ani Photoshop
 ale nevim nevim Scare, podle toho Avataru mi na tebe nebude stačit ani Photoshop  co se týče myst, tam to bude velmi reprezentativní i bez úprav heh
 co se týče myst, tam to bude velmi reprezentativní i bez úprav heh 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti