Dají se nahradit stabilizátory na Civic 1990 EE9 tuhšími z jiného modelu, případně máte kontakt na kované? Můžem nahradit většími a všude jsem našel na medol 91---
Kluk co mi dělal na Swiftíka nemá formu a aby se to trochu oplatilo, tak by musel udělat minimálně 5 sad.
Stabilizátory
Moderátor: Minor
Re: Stabilizátory
U předního to myslím není záměnné s ničím, zadní je snad stejný jako na crx nebo C4G. Na některé modely bez stabíků se dávají právě z těch aut, ale co silnějšího na vteca, to nevím.
Skoro pochybuju, že v sérii něco bude použitelného.
Skoro pochybuju, že v sérii něco bude použitelného.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Tak na ITR,CTR apod. se prodavaj performance o vetsim prumeru,nejsem si jist,ale beztak se neco dela i pro CRX.Ale osobne bych menil silentbloky za PU...
Uložení je v powerflexech, ale ještě to chce vylepšit skrut v zatáčkách. Jinak se to zbytečně naklání a hrabe.
Jsou alespoň stejné stanilizátory pro Civic a CRX? Kdybych nechal udělat těch 5 sad, ať mám šanci se zbytku zbavit.
Jsou alespoň stejné stanilizátory pro Civic a CRX? Kdybych nechal udělat těch 5 sad, ať mám šanci se zbytku zbavit.
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
podle ceny bych možná do budoucna měl zájem
Do týdne bych snad měl vědět cenu v přepočtu za 1 sadu. Ale na Swiftíka mi udělali 28 a 26mm a to bylo znát oproti serii. Jdu na jedno. 

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
mno vzít kus za kus nee ale lehce poupravit jdou z přeludu 4g
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“