HRADEC KRALOVE
Moderátor: Minor
HRADEC KRALOVE
Hledam nejakeho clena z hradce kralove ktery by mi poradil a pomohl s opravami a upravami me crx na oplatku mu rad pomuzu taky.
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Re: HRADEC KRALOVE
holcik píše:Hledam nejakeho clena z hradce kralove ktery by mi poradil a pomohl s opravami a upravami me crx na oplatku mu rad pomuzu taky.
čau čau hale nemaš černý cero ?

ne bily a cerveny delam ze 2 jedno
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
holcik píše:ne bily a cerveny delam ze 2 jedno
aha

Jo a odkud jsi? A jakou mas predstavu o cene ty karoserie ? Mam ji i s papirama.
Ahoj..Jsem sice z Podebrad ale do Hradce jezdim docela casto.. NEvim sice jestli mam rady na rozdavani. Spise se porad ptam ale na nejaky pokec bych se rad stavil CRXam zdar.
Jinak ve vesnici hned vedle hradce bydli tento kluk http://www.honda-club.cz/forum/profile. ... ile&u=2519 tak mu napis jestli chces SZ na H-C . Ma dve CRX a docela si s nima hraje. Navic urcite zna dalsi lidi s CRX v okoli. Minimalne jednoho urcite.
Jinak ve vesnici hned vedle hradce bydli tento kluk http://www.honda-club.cz/forum/profile. ... ile&u=2519 tak mu napis jestli chces SZ na H-C . Ma dve CRX a docela si s nima hraje. Navic urcite zna dalsi lidi s CRX v okoli. Minimalne jednoho urcite.
A nevis v jaky vesnici docela by mne to zajimalo. Jinak moc diky. A klidne se zastav rad te poznam. A pokecame o autech.
JJ vim v jake vesnici..A mam na nej i cislo..Jmenuje se Honza.Napisu mu at se tu stavi a poda ti info jestli chce pokecat a tak..Ale rekl bych ze ano protoze je v pohode a i kdyz jsem spechal tak jsem se s nim zakecal myslim ze neco kolem hodinky
Za 1 sranda , za 2 nasazeni pro CRX velice vysoke a za 3 dost prace na CRX udelal tak ze je o cem se bavit a verim tomu ze ti i poradi.
Jmeno te vesnice presne nevim. Je to myslim ze prvni smer z Hradce do Podebrad. Trefim tam ale jmeno ted nevim..Pak se podivam do mapy ale myslim ze ti to napise sam kdyz mu napises Soukromou zpravu na H-C

Jmeno te vesnice presne nevim. Je to myslim ze prvni smer z Hradce do Podebrad. Trefim tam ale jmeno ted nevim..Pak se podivam do mapy ale myslim ze ti to napise sam kdyz mu napises Soukromou zpravu na H-C
No mne to na H-C moc nejde jsem sidce registrovany ale zkousel jsem odpovedet na inzeraz a neslo mi to a ty mas jaky cero
No mne to na H-C moc nejde jsem sidce registrovany ale zkousel jsem odpovedet na inzeraz a neslo mi to a ty mas jaky cero
2Gen ED9. Ja mu dam vedet at se ti kdyztak ozve.
Tak to je fajn moc diky. Ja mam taky 2generaci a Jeste je na ni moc prace
A fotku mas ?? Posli ji/je kdyztak na email ne-moc@post.cz . JA mam pribeh zde ale aktual foto ted nemam..Udelam . viewtopic.php?f=6&t=1260
- chosse.j
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Také bydlím kousek od Hradce Králové a případně bych ti mohl pomoct nebo poradit, ikdyž hodně času trávím v Brně a mé auto těď vypadá spíš jako vrak. Bydlím v Třebechovicích pod Orebem a pokud se nepletu, auta ti stojí u bývalé vajíčkárny..
Jirka
Také bydlím kousek od Hradce Králové a případně bych ti mohl pomoct nebo poradit, ikdyž hodně času trávím v Brně a mé auto těď vypadá spíš jako vrak. Bydlím v Třebechovicích pod Orebem a pokud se nepletu, auta ti stojí u bývalé vajíčkárny..

Jirka
jasne presne jak rikas u vajickarny. Ja mam volno jen v nedeli tak na ni delam malo ale potreboval bych ji nastrikat.