Moderátor: Minor

Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla![]()
![]()

RockyHondicka píše:Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla![]()
![]()
To jsi potkal mě.
Petk@ píše:RockyHondicka píše:Petk@ píše:Dneska něco po 4 hod. odpoledne kousek od chodova červené s černejma foliema mávačka proběhla![]()
![]()
To jsi potkal mě.
no ja sem spatně videl jak prselo myslel jsem ze jede civic a pak řikam ty kravo cero a měl sem takovou radost že sem v tu chvili nevedel jak se blika a jak zatroubit tak sem na posledni chvili mavnuljinak pěkný cero

Jerry píše:Dnes "Dugles" na parkáči v brně.... pvně jsem ti to okukoval a pak když jsem za tebou chtěl jít na pokec tak si odjel tak jsem na tebe jen mávl...ale máš to pěkné...
Dugles píše:Jerry píše:Dnes "Dugles" na parkáči v brně.... pvně jsem ti to okukoval a pak když jsem za tebou chtěl jít na pokec tak si odjel tak jsem na tebe jen mávl...ale máš to pěkné...
Díky díky, to víš, mě ty tuninki nějak neberou co drívna někdy se můžem domluvit na focení? hm?

mrni píše:vcera jsem mel docela stesti...okolo 1 rano cerveny v polny (nebo mozna nekde ve smeru polna-jihlava) pak matyho u cityparku,minutu po nem del solko v chameleonu,pak jsem okoukl joefryho crx na letisti a posledni bylo cerny cca okolo pul paty u kousek od tesca cernahold vcera byl dobrej den
vsechno jihlava,krome ty prvni
.Dugles píše:mrni píše:vcera jsem mel docela stesti...okolo 1 rano cerveny v polny (nebo mozna nekde ve smeru polna-jihlava) pak matyho u cityparku,minutu po nem del solko v chameleonu,pak jsem okoukl joefryho crx na letisti a posledni bylo cerny cca okolo pul paty u kousek od tesca cernahold vcera byl dobrej den
vsechno jihlava,krome ty prvni
A mě jsi nepotkal.. a to sem včra v jihlavě byl![]()
v top stavu - majitel je velmi příjemný pán a pokud se nemýlím brzy budeme mít dalšího člena Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti