asi hodně rad bude potřeba :-)

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

asi hodně rad bude potřeba :-)

Příspěvekod Petk@ » 27 črc 2011 22:11

zdravim potřeboval bych poradit :) nejvíc asi strácí semi voda ale nikde nic neteče spiš jen potřebuju potvrdit žejeto provalené těsnění pod hlavou :-) další zavadu mám že my často nejde zabouchnout kufr kolikrat se bojim že tou ranou vysklim okno *unava* pak ještě kdys prší tak mam vodu na zadnic lavici :-( četl sem otom jedno tema už ale tetkon ho nemužu najít :-( vim žetam bylo jen neco s listama na střeše :-) předem díky :roll: ;)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: asi hodně rad bude potřeba :-)

Příspěvekod lazzzik » 27 črc 2011 23:17

viewtopic.php?f=18&t=97
Ohledně kufru,skus povolit zámek a posunout ho níž..

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 28 črc 2011 07:30

;) dobře hned dneska to skusim díky :-) jeto ale jak naschval kdys zastavim nekde mimo baraky tak to vzdy zavřít de na poprví ale jak zastavim před barakem nebo v praci tak tam stim mlátim jak blbec :-D *dash*

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 28 črc 2011 11:45

Pokud ti voda opravdu nikde netece tak je mozny ze je foukly tesneni kdyz se ti straci voda,mas pod vickem na olej slem?
Koukni na ten zamek a muzes ho i prostriknout WD40 nebo zkus zatocit ty dva gumove dorazi.
Ohledne zatekani nejdrive koukni na zadni ostrikovac jestli nezateka pod nim.

Gattes
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gattes » 28 črc 2011 15:59

jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat
Gattes http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Gattes
Org death knight
NO MASS guild
Obrázek

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 28 črc 2011 20:31

WickiMan píše:Pokud ti voda opravdu nikde netece tak je mozny ze je foukly tesneni kdyz se ti straci voda,mas pod vickem na olej slem?
Koukni na ten zamek a muzes ho i prostriknout WD40 nebo zkus zatocit ty dva gumove dorazi.
Ohledne zatekani nejdrive koukni na zadni ostrikovac jestli nezateka pod nim.

mno asi bude to těsnění už je na řadě :-) dneska dostalo cero par dílu aby frčelo a příští měsíc pudou rozvody pumpa a tesnení pod hlavu :-) tak uvidim :-) jinak diky :-) :)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 28 črc 2011 20:33

Gattes píše:jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat

dolejvam tak 1 Litr tydne ale tetkon jsem zjistil že za jízdy tak nic neteče ale jak zastavim a vypnu motor tak začne chrlit voda s vyrovnavací nádržky :-( asi to tesnení :-)

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 28 črc 2011 22:02

Petk@ píše:
Gattes píše:jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat

dolejvam tak 1 Litr tydne ale tetkon jsem zjistil že za jízdy tak nic neteče ale jak zastavim a vypnu motor tak začne chrlit voda s vyrovnavací nádržky :-( asi to tesnení :-)

Asi urcite ;)

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“