pak ještě kdys prší tak mam vodu na zadnic lavici asi hodně rad bude potřeba :-)
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
asi hodně rad bude potřeba :-)
zdravim potřeboval bych poradit
nejvíc asi strácí semi voda ale nikde nic neteče spiš jen potřebuju potvrdit žejeto provalené těsnění pod hlavou
další zavadu mám že my často nejde zabouchnout kufr kolikrat se bojim že tou ranou vysklim okno
pak ještě kdys prší tak mam vodu na zadnic lavici
četl sem otom jedno tema už ale tetkon ho nemužu najít
vim žetam bylo jen neco s listama na střeše
předem díky

pak ještě kdys prší tak mam vodu na zadnic lavici Re: asi hodně rad bude potřeba :-)
viewtopic.php?f=18&t=97
Ohledně kufru,skus povolit zámek a posunout ho níž..
Ohledně kufru,skus povolit zámek a posunout ho níž..
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Re: asi hodně rad bude potřeba :-)

Pokud ti voda opravdu nikde netece tak je mozny ze je foukly tesneni kdyz se ti straci voda,mas pod vickem na olej slem?
Koukni na ten zamek a muzes ho i prostriknout WD40 nebo zkus zatocit ty dva gumove dorazi.
Ohledne zatekani nejdrive koukni na zadni ostrikovac jestli nezateka pod nim.
Koukni na ten zamek a muzes ho i prostriknout WD40 nebo zkus zatocit ty dva gumove dorazi.
jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
WickiMan píše:Pokud ti voda opravdu nikde netece tak je mozny ze je foukly tesneni kdyz se ti straci voda,mas pod vickem na olej slem?
mno asi bude to těsnění už je na řadě
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Gattes píše:jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat
dolejvam tak 1 Litr tydne ale tetkon jsem zjistil že za jízdy tak nic neteče ale jak zastavim a vypnu motor tak začne chrlit voda s vyrovnavací nádržky
Petk@ píše:Gattes píše:jeste je podstatny kolik ty vody dolívás a kde jezdís protoze i u sluzebáku kdyz popojíždím v kolonách tak jednou za cca mesíc 2deci az pul litru dolívám a v honde mi dokonce rekl technik ze se muze stát pokud auto celkem honís v otáckách ale zatím jsem nemusel víc nez 2deci po zimní odstávce dolívat
dolejvam tak 1 Litr tydne ale tetkon jsem zjistil že za jízdy tak nic neteče ale jak zastavim a vypnu motor tak začne chrlit voda s vyrovnavací nádržkyasi to tesnení
Asi urcite
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“