ED9 - černá - Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy - TB

Příspěvekod jazzik » 14 kvě 2011 20:00

ohledne nasazovani poloos do prevodovky - poloosu si nasadit co nejlip do prevodovky,nastrcit do trmenu,dotahnout matkou co to pude (mit stale vyndanou tehlici ze spodniho cepu),vytocit si volant tak aby tahlo rizeni bylo vicemene trochu vytoceny ven (aby byla vetsi cast vytocena,ale ne moc - chce to parkrat vyzkouset) a pak jemne vytahnout za kotouc a ranou jakoby zarazit smerem k prevodovce ...
Jazzik

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 14 kvě 2011 20:53

Děěkuji všem za odpovědi *honda*

Poloosy se tam jemnosilně pokusím nandat příští týden
Plasty tedy vrátím zpět (přecejen to s nimi vypadá mnohem líp)
A provedu očistu odtokových kanálků,mě nikam nezatéká (doufám :D ) .. ale šlo mi o to když už mám téměř odholené auto tak abych provedl maximum *fin*

Velké díky všem v diskuzi *drinks*
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 15 kvě 2011 17:56

Opět Zdravím :) , tak dnes bylo sice ošklivě,ale protože se mi podařilo rozumně vstát tak jsem něco opět vyvedl.Díky neznalosti se mi podařil utrhnout nášlap plastový na odkládání nohy (myslel jsem že je zacvaklý,tak jsem za něj zabral a utrhl ho :) ).Panel topení ten je vejpůl - naštěstí už mám výztuhu koupenou i když těžko říct,protože teď je panel na 2 kusy :lol: .

Jinak mám ulomený plat na šíbru a na jedné straně se neotvírá,nemáte někdo doma poškozený šíbr? potřeboval bych jen ten bílý zlomený plastík viz.foto
Celkově po sundání koberců a plastů v interiéru pecka... crx uvnitř absolutně bez koroze,takže ošetřeno antikirozkou a hurá pojedeme vařit 1 rezavý prah a lem... Tak zas tu :)

S kobercem - bez - a ošetřeno
komplet.jpg

Prasklý plastík na šíbru.
prask.jpg

Vzpoměl jsem si na někoho kdo tu chtěl návod jak otevřít manuálně šíbr (Hvězda T30)
manual.jpg

Rozpadlý panel topení
rozpa.jpg

Šíbr ještě na autě
sibr.jpg

A poslední fotka ,krásy CRX :)
zhora1.jpg
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 15 kvě 2011 17:59

A ještě jedna z interiéru..zadek *fin*
IMAG0602.jpg
Obrázek
Soichiro Honda

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 15 kvě 2011 18:44

Takhle to má vypadat po koupi pokud to člověk kupuje od někoho neznámého *slint* *fin* jedině tak člověk ví co doma má, na co se zaměřit a člověk pak je mnohem klidnější když ví jak každý šroubek vypadá *fin* kor v situaci kdy crxa v minulosti dostávala pěkně na zadek, ale myslím že situace se hodně zlepšuje a jsem za to rád, těším se na další fotky *fin* a ty fotky před a po, pecka, taky se takovýma pohledama pak kochám :D panel topení s výztuhou si myslím půjde zachránit *fin*

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 15 kvě 2011 18:53

No já absolutně nevěděl do čeho jdu :) na netu jsem našel crx za 10Tis... bez poloos,jiný typ motoru a nesedícím typem motoru.Jak tu bylo psáno auto 2 roky stálo a dle papírů je dotaženo v roce 2006 do ČR (papíry jsou na D16A8 a v autě D16Z5,takže to stejně nejsou papíry k autu).Přede mnou jí měl mladej kluk s čerstvýma papírama co oddělal převodovku,neměl v servisu na zaplacení tak to stálo s rozbitým oknem venku v dešti...bál jsem se koroze,ale za ty peníze :) ..No a na závěr to auto jsem nikdy neviděl jet,měl jsem jen nastartovaný motor a málem se mi věšeli lesníci na vrata co to mám za motorovou pilu..aneb řve jak přiškrcená..Díky podpora potěší :) *honda*
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 22 kvě 2011 21:28

Tak víkend za náma a stihl jsem sprovoznit CRX,chvátám co to jde abych stihl sraz i když s mým časem to je skoro nemožné :( uvidíme... případně se dostavím s polorozebranou CRX :D ,když mi projde stk ...brutální zvuk už při 3tis otáčkách ..
Přidal jsem i pár videí ať to není taková nuda *fin*
IMAG0614.jpg

IMAG0615.jpg

IMAG0617.jpg

Za mmt budou videa..
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 22 kvě 2011 22:00

Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 23 kvě 2011 09:24

Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 28 kvě 2011 16:33

Ahoj tak jsem dnes opět něco vyvedl,ale potřeboval bych poradit jestli někdo můžete :)

První dotaz souvisí s touhle foto..koukal jsem na uchycení toho šroubu a není skrz je tak spíš bídně opřen o hranu té matky.. k čemu je ?
IMAG0629.jpg

Druhý dotaz :) ... tacháč mi ukazuje rychlost na neutrál (mám sundané poloosy),je to normoš ? ..
http://www.youtube.com/watch?v=5-5xcoQg_IA

A třetí otázka.. z výfuku jde jak to nazvat..ciklovaný zvuk že jakoby vynechává ale jen opravdu mírně snad to bude slyšt na tomhle videu..myslím si že je nejspíš svíčka některá v pytli ale když jsem je zkoušel střílí všechny...

http://www.youtube.com/watch?v=VmI1YRw0O-c

Děkuji všem za rady..dělám své první crx tak se chci radši zeptat než něco pos... Děkuju *fin*
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 31 črc 2011 20:42

Ahoj,tak po dlouhé době byl čas a nálada.
Zasekl jsem se na poloosách, jelikož mám sice převodovku L3, ale z Civica..(trn na převodovce u CRX 28mm a C4G 26mm - navíc se liší délkou 3.stupně).
Konečně se mi je podařilo sehnat a nandat na auto..jako bonus jsem utrhl odvzdušňovák takže v týdnu hurá pro něj a CRX už bude pojízdné...
následujíc příjde oprava laku,spasování a možná stk :) .. Mějte se tu
Přílohy
IMAG0776.jpg
bbbb.jpg
abve.jpg
Obrázek
Soichiro Honda

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 31 črc 2011 22:24

Zdravim te a at de prace pekne odruky *fin*
Koukam ze jsi z Jihu, TB? Tábor?

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 01 srp 2011 21:06

Ahoj díky , Juj jaj jsem kousek od Tábora v Roudná u Soběslavi.. jsi odněkud poblíž?
Obrázek
Soichiro Honda

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 01 srp 2011 23:11

jj jsem z Milevska :) to je kousek.
Ptam se proto ze neznam nekoho z okoli kdo ma crx.

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 02 srp 2011 09:32

Se zastav až někdy pojedeš kolem, většinou jsem někde doma, btw nějaké díly crx máš ? :)) možná bych potřeboval pár kravinek :)
Obrázek
Soichiro Honda

WickiMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod WickiMan » 02 srp 2011 23:56

Jednou se snat zasvim *fin*
Mam hlavu,zedni raminka na odklony a nakou hadici na sani :lol:
Jeste mam zadni spodni ramena D2 ktere bych vymenil za origo+kat. :D

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 03 srp 2011 10:13

:)) já spíš sháním zadní pravé okno a plasty na přední levý nárazník ale nevadí :)) jasná dej vědět až pojedeš kolem :D
Obrázek
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 06 zář 2011 11:01

Tak holce už zbývá jen dolepit okno, sehnat šroub na třmen a pojede do lakovny ke kamarádovi.. budoucnost je nejistá možná jí dám i na prodej a koupím další.. prostě mě to baví dělat :) a když všechno půjde jak má v zimě jedu pro b16a1, kterou mám zamluvenou už půl století a nemůžu toho člověka zlomit k prodeji :) ..
Obrázek
Soichiro Honda

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 06 zář 2011 11:21

Perjen píše:Tak holce už zbývá jen dolepit okno, sehnat šroub na třmen a pojede do lakovny ke kamarádovi.. budoucnost je nejistá možná jí dám i na prodej a koupím další.. prostě mě to baví dělat :) a když všechno půjde jak má v zimě jedu pro b16a1, kterou mám zamluvenou už půl století a nemůžu toho člověka zlomit k prodeji :) ..

Jo? Za kolik máš B16A1 ?

Tak nechceš mě udělat auto ? :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 06 zář 2011 18:23

Prave ze b16 neni ani tako cene jako o to premluvit toho cloveka aby prodal.. Je mu 50... Jenze to jr nejhorsi to je generace ktera s cim je spokojena to proste neda.. To jestli se mi povede to bude teprve story.. :)) jeho crx nezna ani snih ani dest a ma realnych 67t na budiku... K nezaplaceni ale ja ho udolaam....

Ja nejsem mechanik takze spis objevitel a navic je to jen o case mit ho vic, tak nechodim do prace a jen delam auta :)
Obrázek
Soichiro Honda

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“