ED9 - černá - Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Perjen - D16Z5 - Jižní Čechy - TB

Příspěvekod Redy » 08 kvě 2011 09:12

teda podle toho jak jsi se rozjel to nevypadá moc na stoleté téma :lol: ale jinak samozřejmě chválím a držím palce! *fin* *fin* *fin*

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 08 kvě 2011 10:18

barvožrout asi známá věc je ale pro mě jakožto kancelářskou krysu moc ne :D
Honda Prelude 2.0 F20A4

Fajmy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fajmy » 08 kvě 2011 22:21

Ja o tej crx zas tak moc nevim, snad jen to, že byla bourana na předek (proto předface naraznik), nevim jak moc, ale zjistit to muzu,pač znam ještě předchozi majitele.. pak mam takovej dojem, že tam byla měněna prevodovka a majitel k ni nemel poloosy a pršelo do ni celou dobu co stala venku (asi 2 roky) tzn. že posledni 2 roky nejezdila.

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 08 kvě 2011 22:27

Fejmy: Jj je to tak :) převodovka je měněná a kupoval jsem to bez poloos. To auto je spíš celkově skládačka protože má sedačky i interiér poface,nárazník je předface a další detaily.. to neberu ani to překitovaný vinko ale je mi to celkem jedno..crx to je,motor šlape a ostatní se dá vždycky nějak udělat :) každopádně díky za info :) .....btw na to že do ní 2 roky pršelo nic extra..rezaty prahy,lemy a díra u výpustě - všechno pravá strana kde bylo to rozbité okno.Dneska jsem dělal zadní levý podběh a stejně to budu komplet vyvařovat a dávat do lakovny :) Ale ještě jednou díky za info :)

Jednoduše je to nejspíš mladší crx ostařené na starší papíry
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 09 kvě 2011 10:02

Tak jsem stihl v neděli ještě něco udělat..viz foto :)

zadlev.jpg

bok.jpg

IMAG0553.jpg

IMAG0550.jpg
Obrázek
THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 kvě 2011 10:25

Čím jsi udělal ty podběhy? :) jinak *fin* *fin* *fin*

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 09 kvě 2011 11:09

Redy píše:Čím jsi udělal ty podběhy? :) jinak *fin* *fin* *fin*

Podběhy jsou stříklé BODY sprejem :) ( Body 950 400 ML SPREJ)
aa.jpg
aa.jpg (7.21 KiB) Zobrazeno 2561 x

Další fáze bude druhý zadní podběh (bojim,bojim - to je ta propršená strana). Pak vyndám sedačky koberce a všechny plasty krom paluby..ošetříím zevnitř a pak hurá pro svářečku *oprava*
Obrázek
Soichiro Honda

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 kvě 2011 11:21

Body dobrej, hodně sem o něm slyšel, taky ho dám *fin*

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 09 kvě 2011 11:27

Na kolik vyšlo bodyčko? Kolik si jich spotřeboval? Vypadá to na záchranu další CRX, jen tak dál *fin* *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 09 kvě 2011 11:27

Redy píše:Body dobrej, hodně sem o něm slyšel, taky ho dám *fin*

A odkud jsi ? občas by se mi hodila pomoc,případně někdo kdo ví něco víc o hondách :) .. Já Roudná u Soběslavy - Jižní Če
Obrázek
Soichiro Honda

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 09 kvě 2011 11:34

Tady je orientační mapka členů http://www.crxklub.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=426&hilit=mapa Pomoc se leckdy hodí každému, pak je tu náš Minor alias přítel na telefonu. *crx*
Naposledy upravil(a) HT88 dne 09 kvě 2011 11:37, celkem upraveno 1 x.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 kvě 2011 11:35

až praha :( každopádně ve tvém "okolí" žije skřítek - ten už toho má mrtě za sebou, stavěl i crx s 2 motory (Budějovice) a moonwalker (Pacov) jinak jižní čechy podle posledního crx sčítání lidu jsou spíše neobydlené, takže každý takový člen jako ty ceněn zlatem :)

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 09 kvě 2011 12:02

Nu škoda že nás tu není víc ale co se dá dělat :) ...Body kitem jsem nešetřil zatím mám zasebou 4 spreje,ale jeden stojí cca 90Kč takže žádná pecka..jen co doporučím tak nejdřív vzít tou antiko základovkou,přes to body a pak normoš rally spraj lesklý =) Pokusím se stihnout CRX sraz ale nevím nevím,navíc teď kupuju ještě cestovního skůtra,aaale zato prodávám octavku a corsu..no uvidíme dám tomu volný průběh ale rád bych to stihl :) ....a na záávěr mám už představu jak bude crx vypadat ale nikomu ho neukážu :D Každopádně skoro vše origo a odstínovaná barva.. *dance*
Obrázek
Soichiro Honda

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 kvě 2011 12:11

nejdřív tím hammeritem? nestírá se efekt když se ten body napustí do jakési barvy? :)

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 09 kvě 2011 13:51

Redy píše:nejdřív tím hammeritem? nestírá se efekt když se ten body napustí do jakési barvy? :)

Na 95% by prý neměl,ptal jsem se na to v barvách *fin* ( a byla to holka pesimistka takže těch 5% si nechala pro sebe abych jí to pak nepřišel omlátit o hlavu) :)
Obrázek
Soichiro Honda

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 09 kvě 2011 14:23

ok, udělám to jako ty, koukal jsem že hammerit lidi běžně používají i na brzdiče tak si s nima taky pohraju, včera jsem zjistil že byly kdysi asi žlutý :lol:

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 09 kvě 2011 14:47

Antikorozní základ je tutovka. Právě sem četl chválu na bodyčka řady 9xx. Vzal jsem ho zatím jen na dutiny, je trochu jiný a stál 179 nebo tak. *crx*

Perjen
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Perjen » 14 kvě 2011 12:14

Tak po delsi chvili jsem tu zas,tentokrat bych mel na Vas par otazek jestli by byl nekdo tak hodny a poradil..
1.Davate zpet original plastove prahy i plast na dvere nebo nechavate CRX bez nich? (Aby to tam nezacalo opet reznout)- pripadne jestli je navrtavate kvuli odtokum vody.

2.Je nejaky figl jak nasazovat poloosy zpet do prevodovky?Zkousel jsem je tam davat ovsem jen s nevyhnutym kotoucem a ani za boha se jim tam nechtelo...Jen dodam ze prumer diry v prevodovce je 23mm (presne 19ka orech :) )

3.Upravujete nekde na aute karoserii aby se v ni nedrzela voda? Nasel jsem zatim jen upravuu odtokovych kanalku u sibru,ale myslim ze by byla treba upravit u tahel steracu v tom celem prostoru,neberu ze se tam drzi bordel.

To je prozatim asi vse co me napada kdyby mel jeste nekdo nejakou dobrou radu na co si dat pozor pripadne kde co pri renovaci poupravit byl bych Vam vdecni. :)

Diky vsem uz predem :)
Obrázek
Soichiro Honda

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 14 kvě 2011 12:32

Perjen píše:Tak po delsi chvili jsem tu zas,tentokrat bych mel na Vas par otazek jestli by byl nekdo tak hodny a poradil..
1.Davate zpet original plastove prahy i plast na dvere nebo nechavate CRX bez nich? (Aby to tam nezacalo opet reznout)- pripadne jestli je navrtavate kvuli odtokum vody.

2.Je nejaky figl jak nasazovat poloosy zpet do prevodovky?Zkousel jsem je tam davat ovsem jen s nevyhnutym kotoucem a ani za boha se jim tam nechtelo...Jen dodam ze prumer diry v prevodovce je 23mm (presne 19ka orech :) )

3.Upravujete nekde na aute karoserii aby se v ni nedrzela voda? Nasel jsem zatim jen upravuu odtokovych kanalku u sibru,ale myslim ze by byla treba upravit u tahel steracu v tom celem prostoru,neberu ze se tam drzi bordel.

To je prozatim asi vse co me napada kdyby mel jeste nekdo nejakou dobrou radu na co si dat pozor pripadne kde co pri renovaci poupravit byl bych Vam vdecni. :)

Diky vsem uz predem :)

1.Toto je zajimava myslenka,ale musel by byt spad,tzn parkovat do kopce ci z kopce :)
2.Nekdy to jde hur,jindy lip,ale doporucil bych nekoho k ruce,aby pridrzoval poloosu ve spravne poloze a druhy clovek dal raznou ranu.Sem tam zkusit pootocit s poloosou.Anebo demontovat sroub co drzi vidlicku tlumice ve spodnim rameni,opatrne tlumic odsunout pro lepsi pristup a moznost to tam vpalit v ose.
3.Pokud jsou vsechny odtoky vycisteny,tak bych se niceho nebal...samozrejme pokud je vsude lak a tmel :)

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 14 kvě 2011 15:10

1. Prahy vyvařit a ošetřit dobrou základovou barvou, vystříkat dutiny (možnosti: vosk, body, rezistin). Prahy většinou reznou zevnitř a u otvorů uchycení plastového prahu. Pokud se to dobře ošetří nevidím v problém je vrátit zpět. Dveře to samé ošetřit ty otvory uchycení. Nejhorší je, když někdo ulomí ten plastovej úchyt a nalepí to na silikon, pak se tam drží voda a je to katastrofa.

2. Chce si to pohrát nejlépe ve dvou.

3. Pokud ti teče do auta je tu někde článek. Možné příčiny: zadní ostřikovač, netěsnost u pantů nebo prasklá guma kufrových dveří, ucpané kanály šíbru, prorezlý šíbr, prasklý tmel pod lištama na střeše, pod křidélkem jsou (nejspíš gumové) podložky. Vodu v okolí táhel stěračů jsem nikdy neviděl. *crx*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“