Redy píše:pojišťovna se nestará o to jestli ho máš teď rozbitý nebo nepojistíš, na technický jim kvůli tomu dáš na pivo a za 3 měsíce ho vyměníš
Fakt? To není možný... to by bylo totiž dost divné, kdyby to tak bylo
Moderátor: Minor
Redy píše:pojišťovna se nestará o to jestli ho máš teď rozbitý nebo nepojistíš, na technický jim kvůli tomu dáš na pivo a za 3 měsíce ho vyměníš
Redy píše:proč by je to mělo zajímat?máš sklo ok, pojistíš, druhej den šutr do skla na silnici...když platíš, nikdo se o nic nestará

Ajsik píše:Dával jsem si to v dubnu ke Koop a pojištění skla na 10.000,- mě stojí 500/rok. Taky čekám min. na 3tí měsíc.... snad mě do té doby nezastaví někde policie a nebudou dodržovat na 100% předpisy![]()
Jinak mě měnila na Civicu sklo firma z Liberce (mají pobočky ve všech krajích) a dojeli mi to vyměnit před barák a mě to stálo jen jeden podpis, vše s pojišťovnou zařídili samy. Ptal jsem se na cenu skla na CRX a bylo by to za 10.920,- s tím , že někam dají slevu, aby to bylo do deseti.

Ludva píše:Originál bauset 3500,-kč
Druho výroba bauset cca 1500,-kč
Práce cca 4000,-kč
každopádně je to hasičská vzájemnáRedy píše:netuším, já u nich zařizoval povinný i sklo narázkaždopádně je to hasičská vzájemná
Ozz píše:nesmysl.. například generali dělá pojištění skla samostatně.. akorát ho budou chtít nafotit.. takže jdi do generali a řekni že sebou auto nemáš, že si to nevěděl.. oni aby nepřišli o kšeft tak budou chtít aby si jim to jen poslal na mail, no a musíš to vyfotit tak aby to nebylo viděl že je praskléjá to takhle taky udělal
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů