Ahoj,tak dnešní den plný nervů a vztekání... proběhlo sundání zadního nárazníku s tím že spodní šrouby samozřejmě nešli povolit a musel přijít rozbrus s paní vrtačkou

...Jak už tu psal znalec tohodle auta,je to tak že do něj opravdu dlouhodobě pršelo odnesli to pravé zadní lemy.pravé prahy a pravá část karoserie vzadu..díra u odvodné hadice vody...Abych se přiznal zezačátku byla malá ale pár ran šroubovákem a rozbrus jí přidali
Poznatek z dnešního dne:
Zadní pravý trojuhelník nesundavejte silou,ale šikovností..ja za něj zabral a 1 ze 3 plastových zácvaků utrhl
a ještě přidám paradox.. CRX jsem koupil bez poloos,ale nikdy jsem v žádném nejel

(kdysy jsem měl pouze C4G 1.6 slabocha

)
Jen dodám že auto budu vyvařovat pak komplet,abych nevyndaval svářečku při každé dirce,tudíž prozatím obroušeno,natřeno antikirorem a až bude auto komplet odstrojené přijde na řadu svářečka
A abych nezapoměl reagovat k tématu.. Tak sundání víka ano,je to jednoduché pár šroubů,určitě přijdeš na to které ale nedávej ho pískovat (opískují ti ho z obou stran a budeš mít problém se šponkami , už se to tu řešilo 100X ),nejjednoduší je šikovně se s tím vypořádat na autě,případně ho sundat vzít barvožroutem potom pořádně očistit techničákem nu a až ho budeš vracet zpět tam foukni těsnění - stačí ta růžovka).