Za prvé tu bylo několik dotazů, zda se na sraz dostanou i lidé s opravdu nízko položeným podvozkem. Podle posledních zpráv, by to neměl být problém. Minule se tam v klidu dostávali i oplastovaní targaři, takže toto je zatím dobrá zpráva

Co se týče sudu a pípy na kterou tu bylo také pár dotazů...podle poslední zkušenosti, kdy Ti co vykřikovali, že pojedou a budou pít pivrnec se nedostavili a pak skoro celý sud platila Lenny, takže se rozhodlo, že každý bere své zásoby a v průběhu srazu se udělá společný nákup v Mělníku, takže žádné strachy, že budete na případném suchu
 Je fakt, že tohle je spíše takový rodinný sraz, ne Honday
 Je fakt, že tohle je spíše takový rodinný sraz, ne Honday  Já beru svou oblíbenou Becherovčičku a Tonic, takže bych s pivrncem stejně moc nepomohl
 Já beru svou oblíbenou Becherovčičku a Tonic, takže bych s pivrncem stejně moc nepomohl  
 Co se týče pronájmu letiště, tak se na tom v plném proudu pracuje a doufejme, že to klapne...zatím je to ve fázi, že na jedno letiště se stále nemůžeme dovolat a hledáme všemožné kontakty a proto máme v záloze ještě jedno letiště, se kterým jsme v kontaktu a vybereme nakonec levnější
 nuže, sledujte další informace
 nuže, sledujte další informace  
 Těším se na Vás!

to platí i s výrobou klubových trik
 to platí i s výrobou klubových trik  jdu je zase zbuznout ať hejbaj
 jdu je zase zbuznout ať hejbaj 

přibližovadlo i když to není crx nezklame a gril někdo určitě nabídne
 přibližovadlo i když to není crx nezklame a gril někdo určitě nabídne 

teď se jdu nátahnout...chrápat se mi chce jak nikdy
 teď se jdu nátahnout...chrápat se mi chce jak nikdy 

Hlavně že se vám všem na Kokořínsku líbilo, to je pro nás ta pravá odměna
 Hlavně že se vám všem na Kokořínsku líbilo, to je pro nás ta pravá odměna