Ano prave posledni dobou taky premyslim na foliema,asi do nich pujdu,ale zatim to az tak nehori
Jinak myslim ze srdcar jsem,ikdyz me sem tam popadne myslenka ji prodat,ale pak ji uvidim,pohladim po prdelce a nedokazal bych to udelat

Nejak tak jsem si splnil sen ohledne hezke CRX a dal uz asi nepujdu...jedine kdyby bylo nejak moc penez,tak nejaky performance motoru,ale nemyslim ze se tak stane...
Kazdoapdne dekuji za vase slova chvali,jsem rad ze se libi a ze mame my jako lide mezi sebou dobre vztahy

Tak se snad uvidime na CRX srazu...

Jinak dnes jsem byl necekane na tom letisti jak min tyden s klukama testovat ty dve ridici jednotky a verdikt me docela dostal.Serie jednotka(omezovac,vtec 5300) jede lip nez ta s cipem(odstraneny omezovac,vtec 4500)...nejdriv jsem si myslel ze poladena je lepsi,pac staci radit v 8tis a krasne chytnu 6tis na dalsi kvalt...Ale dali jsme se zenou nekolik sprintu,jak ona,tak i ja a jednoznacne auto jede lip s origo jednotkou....A jeste takova perlicka....jsem ji ucil sprintovat a po cca 15rozjezdech uz jezdila lip nez ja

nejdriv jsem to nesl docela tezko,ale pak jsem to vstrebal...co jineho....navic mam slibeno,ze me to nauci

Merili jsme si 0-100 a zprvu to bylo na origo jednotce 7,9... 7,5 ja,ona tak kolem 8,5,pak 8.... na poladene to bylo porad kolem 8 a hlavne to desne hrabalo.Mnooo ale pak dala 6,9 a to jsem uz neprekonal

Jako zadny presny mereni,jen stopkama z mista spolujezdce,ale nejak tak pro predstavu to uslo