Jedno piatkové slnečné popoludnie v dedinke pri Senci s Crxmanom (ale zo Slovenska pretože ten nick používa aj niekdo v ČR) a jeho "novým" cérkom.
Moderátor: Minor

je na něm má krasavice, krasavice Myst, bávo kámoše z pražského tuning klubu a uprostřed nic netušící členka Girls Tuning, která byla na nákupu a my jí obklíčili
 je na něm má krasavice, krasavice Myst, bávo kámoše z pražského tuning klubu a uprostřed nic netušící členka Girls Tuning, která byla na nákupu a my jí obklíčili  

výlet byl fajn
 výlet byl fajn samozřejmě, že víme jak jezdí pořádný fáro jménem CRX
 samozřejmě, že víme jak jezdí pořádný fáro jménem CRX  

dobíjení baterky v zahrádkářství, klobása na fotbalovém hřišti a luxusní tečka dva metry před mou garaží
 dobíjení baterky v zahrádkářství, klobása na fotbalovém hřišti a luxusní tečka dva metry před mou garaží  ovšem to kde jsem se nejvíc pobavil byla situace kdy stojí u krajnice auto s výstražným trojúhelníkem a tupci mají potřebu předjíždět auta které to naše předjíždělo, předjíždějí když v protisměru jede auto a musí se jim vyhejbat do příkopu atd atd...měl jsem sto chutí tyhle rádoby řidiče vykopat z těch jejich vozítek a pořádně jim nakopat prdele za takový řízení
 ovšem to kde jsem se nejvíc pobavil byla situace kdy stojí u krajnice auto s výstražným trojúhelníkem a tupci mají potřebu předjíždět auta které to naše předjíždělo, předjíždějí když v protisměru jede auto a musí se jim vyhejbat do příkopu atd atd...měl jsem sto chutí tyhle rádoby řidiče vykopat z těch jejich vozítek a pořádně jim nakopat prdele za takový řízení  pak to tady nemá bejt samej mrtvej
 pak to tady nemá bejt samej mrtvej  k zblití co jsou ty lidi schopný
 k zblití co jsou ty lidi schopný
lazzzik píše:ano redy typuješ správněvýlet byl fajn

už na mě tlačí ať sem hodím foto tak tady je malá ochutnávka
 už na mě tlačí ať sem hodím foto tak tady je malá ochutnávka  crxo má v opravdu a doslova vyvoněném stavu a teď mě skoro mrzí že jsem neudělal nějaké detailní foto například na mechanismus šíbru, nebo precizně naimpregnované plasty
 crxo má v opravdu a doslova vyvoněném stavu a teď mě skoro mrzí že jsem neudělal nějaké detailní foto například na mechanismus šíbru, nebo precizně naimpregnované plasty  musíme se sejít ještě jednou
 musíme se sejít ještě jednou  

ale zase jsem si to paradne umyl a naleštil
 ale zase jsem si to paradne umyl a naleštil  škoda že budu zitra sundavat přední nárazník a brousit blatník..bude zase zas*aná jak jetel
 škoda že budu zitra sundavat přední nárazník a brousit blatník..bude zase zas*aná jak jetel 

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů