Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod J!R! » 06 bře 2011 18:22

sajlem píše:
Wláďa píše:Přesně tak, taky už nějaký zkušenosti mam, elektriku mam doma taky ale vždy když něco chci zavařit tak jezdim k jednomu mímu kolegovi co má céóčko a rači si za to zaplatim... Chce to každodenní praxi abys to zvládl... Poraď se s nějakým svářečem a uvidíš že si tady neplácáme játra jen tak... Elektrika je dobrá maximálně tak když si chceš na zahradě svařit zábradlí, na auto bych s tim nešáhl...

tak jo no , ... zkusím někde si něco vyvařit, .... a uvidím jak mi to půjde, a .. pak se kdyžtak poradím s někým kdo svařuje leta

Ja se svarovanim nekdy zivim(ruzny brany,branky atd...) takze neco malo vim....dokonce jsem mel to jakoby ceocko bez ochranne atmosfery,delal jsem si kapotu pro swapa a teho casu a utrpeni co to stalo....a ono to jen neni dobre bodnout,ale taky vedet kde jak co vyriznout,umet si naohybat plech atd atd....sam bych to chtel umet,ale to bych musel aspon 3 roky delat s nejakym profikem.....Mnooo kazdoapdne hodne stesti,bude potreba :)

fugas1222
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fugas1222 » 06 bře 2011 19:35

bejt tebou tak se toho nebojim, ja do toho jdu taky že si to vyvařim sám,( ale mam svařečák )

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 06 bře 2011 21:22

Chce to CO2 a pokud možno něco lepšího, jinak je to trápení. Mrkni tady http://www.svarforum.cz/forum/viewforum.php?id=8. Krom CO2 musíš mít budíky, láhev, ochrané pomůcky, drát atd. (vždycky se najde něco co bude potřeba dokoupit) => další finance. Problém je ten, že za to daš ranec a nemáš jistotu, jaký bude výsledek na autě. Je jasný, že do dělaj taky jenom lidi, ale mají zkušenosti. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 07 bře 2011 18:37

JO JO JO ,, ... je to krása, teším se, INDIGO budíky jsou krásná věc :-) *dance* *love*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 08 bře 2011 16:11

která hondička má prosvícenou rafičku ? není tu někde návod jak si do budíků dát osvetlené rafičky ?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 19 bře 2011 23:55

Mám tu podložky se števty, 20mm, ještě jsem je nezkoušel ale neveřím tomu že by původní štefty byly jen 2cm ,a TZN. ... že by vyčuhovali z podložky ven , takže ... mi polezou do dossedací plochy kola na podložku ,... co stím ? zaříznout ? nebo ... ? co stím ? když to zaříznu ... bude to mít dostatečnou sílu to udržete ? jako v sobotu až je budu mít v ruce u auta tak to bude lepší vymejšlení. Takže pokud jste někdo dělal něco takového tak, si to rád poslechnu.

Předem díky.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 20 bře 2011 00:16

Ty si vůl a to tě to netrklo hned? :lol: No já si myslel že tak dopadneš když si říkal za tam dáš 20mm,já myslel že je chceš dát skrz, origo šrouby co tam jsou tak vyčumujou cca 30mm... Rozhodně je neřezej, dají se koupit stejný šrouby jako jsou ty origo s tisícihranem akorát že nebudou čumět 30 čísel ale třeba 50 a dal bys to skrz podložky i kola... A nebo to řízni ale budeš toho litovat až ti v zatáčce uletí kolo...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 20 bře 2011 09:54

no teda, ... tak to je ,,... v háji, mě to předtím nenapadlo ale .. práve jak jsem byl tedka v tejdnu na horách a měl čas přemýšlet tak ..... , takže to je v háji , takže je to uplně k ničemu , ... nebo , ... k čemu se využívaj takové podložky co jsem si vůbec koupl ? ted mě nenapadá žádnej význam když se to dá obejít delšíma šteftama a klasickou podložkou.

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 20 bře 2011 13:20

Používá se to u širších podložek, kde se šrouby schovají. Když se dá např. 5cm tak by musel být šroub 8cm. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 20 bře 2011 15:47

Přesně tak a nebo taky u aut který maj místo matek šrouby, pak se jen šrouby zkrátí nebo koupí jiný...
Příště se rači zeptej tady, od toho tady to fórum z části je...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 20 bře 2011 20:45

Wláďa píše:Přesně tak a nebo taky u aut který maj místo matek šrouby, pak se jen šrouby zkrátí nebo koupí jiný...
Příště se rači zeptej tady, od toho tady to fórum z části je...

A můžete mi poradit kde sehnat ty delší štefty, ? pak bude stačit koupit normální podložky ne ?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 20 bře 2011 22:10

Můžeš v klidu použít ty podložky co máš....
Štefty vypadaj takhle http://podlozky.wbs.cz/stefty.JPG ale přímo crx nevim kde jsem teď viděl ale když to najdu tak ti to sem hodim...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 20 bře 2011 22:15

Wláďa píše:Můžeš v klidu použít ty podložky co máš....
Štefty vypadaj takhle http://podlozky.wbs.cz/stefty.JPG ale přímo crx nevim kde jsem teď viděl ale když to najdu tak ti to sem hodim...

všechny hondy mají stejný štefty.. M12x1,5

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 20 bře 2011 22:20

Repi píše:

Jasný, ale nevim jestli maj stejný i ty tisícihrany, jestli jo tak no problemo
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 21 bře 2011 19:29

Wláďa píše:
Repi píše:

Jasný, ale nevim jestli maj stejný i ty tisícihrany, jestli jo tak no problemo

Kdyby jste někdo věděl kde koupit ty delší štefty a ,... jestli ten tisicihran je stejnej ,.. a jak se vyměnujou vůbec nemám tušení , ... a já myslel že .... koupit podložky se štefty bude nejjednodužší a ... ono přesnej opak :-( , tak to se autíčko stále nedočká kol :-( *cry*

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 21 bře 2011 19:51

sajlem píše:Kdyby jste někdo věděl kde koupit ty delší štefty a ,... jestli ten tisicihran je stejnej ,.. a jak se vyměnujou vůbec nemám tušení , ... a já myslel že .... koupit podložky se štefty bude nejjednodužší a ... ono přesnej opak :-( , tak to se autíčko stále nedočká kol :-( *cry*

tisícihran je jenom jeden, když říkám že sou všechny stejný tak sou všechny stejný.. M12x1,5 a je to

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 21 bře 2011 20:13

Repi píše:
sajlem píše:Kdyby jste někdo věděl kde koupit ty delší štefty a ,... jestli ten tisicihran je stejnej ,.. a jak se vyměnujou vůbec nemám tušení , ... a já myslel že .... koupit podložky se štefty bude nejjednodužší a ... ono přesnej opak :-( , tak to se autíčko stále nedočká kol :-( *cry*

tisícihran je jenom jeden, když říkám že sou všechny stejný tak sou všechny stejný.. M12x1,5 a je to

a kdepak je koupím ? v jakémkoliv autoservise ?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 21 bře 2011 20:37

Nasadis matici na par zavitu,abys jej neponicil a vyklepes kladivem....ale vzdy se mrkni zezadu,zda je tam prostor na vyndani...

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 21 bře 2011 20:38

sajlem píše:
Repi píše:

a kdepak je koupím ? v jakémkoliv autoservise ?

napiš si to do seznamu a uvidíš, stačí hledat.. je toho milion těch firem co to prodávají.. já už si nepamatuju kde sem to kupoval na jedničku

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 21 bře 2011 20:49

J!R! píše:Nasadis matici na par zavitu,abys jej neponicil a vyklepes kladivem....ale vzdy se mrkni zezadu,zda je tam prostor na vyndani...

průměr tisícihranu 12 mm Honda, takže už přesně vím

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“