Dílna či tak něco?
Moderátor: Minor
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Dílna či tak něco?
Hoj lidi
Ptám se spíše Plzeňských. Je tu někdo kdo vlastní nebo má přístup do nějaké dílny nebo někam, kde by se dalo opravovat auto? Chtěl bych přes zimu dát nějak dohromady céryxátko, ale situace mi to nedovoluje. Ve sněhu na parkovišti to opravdu je "sebevražda" Nemám nikoho známeho kdo by vlastnil garáže, dílnu nebo něco kde by se dalo pracovat
Jsem chudý občan ČR. Myslel jsem, že hondaři sobě a tady se všichni se všema znají a vypomáhaj
Samozřejmě finanční odměna za pobyt a moje otravování na místě (garáž, dílna) je jasná za pomoc k prostoru. Díky za info.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dílna či tak něco?
Ahoj...zkus se podívat po inzerátech na pronájmy garáží, například moje babička pronajímá v Sokolově garáž s elektrikou jen za 500,- měsíčně a to si myslim že docela jde...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
garaz mam v kozolupech,je tam i mensi jama,akorat neni vytapena a extra velka - crx se tam vleze akorat na bocich se toho moc delat neda...cislo na me kdyztak mas

Jazzik
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Okej ozvu se
jednou sem tě zdravil v astře ted bydlim na doubravce a nějakej čas snad zůstanu ale tys mě asi přehlíd nebo si mě moc nepamatuješ 
Warezz.K píše:Okej ozvu sejednou sem tě zdravil v astře ted bydlim na doubravce a nějakej čas snad zůstanu ale tys mě asi přehlíd nebo si mě moc nepamatuješ
coze ty bydlis na doubravce?
Jazzik
Warezz.K píše:Jo asi měsíc a půlJak je barák a pod nim Piccolo bar
lol,naproti pres rokycanskou bydlim ja
Jazzik
Hej na doubravce bydlí babička, kousek od toho picolo baru, bysme si mohli dát sraz až trochu opadne sníh, ne? já tam sice teď jedu na svátky na jeden den ale crxem ne, nebudu jí trápit ve sněhu 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
No to bychom mohli! Taky bych rád konečně trochu blíž poznal nějaký Plzeňský lidi z klubu 
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Tož se domluvíme teda
To moje ceryxátko by chtělo pořádnou údržbu a inovaci, už tam je řada problémů který chci řešit. Po novým roce
Ale to kdyžtak můžem pořešit u piva 
Warezz.K píše:Tož se domluvíme tedaTo moje ceryxátko by chtělo pořádnou údržbu a inovaci, už tam je řada problémů který chci řešit. Po novým roce
Ale to kdyžtak můžem pořešit u piva
nebo mi muzes zejtra helpnout s vymenou homokinetaku na aute pred barakem
Jazzik
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
ty jojo moc rád bych ale dneska zítra sem v práci do 17h no ale docela bych rád věděl jak se to dělá protože homouše budu dělat taky
ztratil sem tvý číslo. Tak mi písni na 777240389 jenom abych tě měl
Dík.
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
zdravim chtěl bych se zeptat zhruba na ro crx trpí v poruchách čekám že to bude něco ohledně kol tlumiče a tak vim že silenbloky hodně odcházej ale víc nic 
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
silentbloky, kola a tlumiče? no hele asi jsem na tyhle rady špatná osoba...za těch cca 6let co crxo mám, tak mě vypeklo jen párkrát...jednou se mi povolilo těsnění u hadice chladiče (špatný servis) a dvakrát mě vypeklo kvůli rozdělovači, před pár dny podruhé mrška
ale stačí vozit náhradní a je po problému...jo a pak ještě zlobí hlavní relé...ale taky oprava na pár minut...jinak si nemůžu stěžovat
silentbloky sem teď měnil, ale protože tam nejspíš už byly od výroby a bylo mi to doporučeno
to asi co se týče silentbloků
ale ono to bude taky kus od kusu, já asi musim zaklepat že jsem natrefil na hodně luxusní stav 
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
trpí na špatnou údržbu,a to tím že to je oblíbené sportovní náčiní mladých a svou bezúdržbovostí a spolehlivostí ukolébává majitele k tomu že se o auto nestará.
Trpí na vše podobně jako stejně staré ostatní značky.Takže po najetí určitých km měníš čepy silenbloky. Parodoxně tím že motor a převod hodně ale opravdu hodně vydrží,v čr se i několikrát přetáčí tacho a lidi valí bulvy "tý jo 250tkm a jak to krásně tahá"mno a motor má mezitím klidně 400-500tkm.Nebo se prostě tuní a do předfacelitu se hodí palubka z pofacelitu i s tachem.
Určitě koroze,trtojúhelníky práh podběh,lemy.Všude tam zůstávají nečistoty a tam to hnije.většina crx je muchlaná na předku,při těch nalítanejch km a neudržbě brzdové soustavy nebo spíše nevybouřenosti majitelů dochází k nedobrždění. takže mouchy jsou v tom jak to kdo srovnal,a taky určitě je vždy lepší pomuchlanej opravenej origo nárazník jak nová druhovýroba.pak to taky trpí na těžkou překitovanou haupnu,je dlouhá až mezi oči a ráda se při bum bum láme.Pak taky trpí bočnice řidičovi sedačky...při jízdě tuc tuc sem tuc tuc tam a častému vystupování se prostě bočnice prohýbá a prohýbá.při neudržbě čepů pantů dveří(stačí jednou za 100 let máznout)dveře si sednou a začnou se nenápadně odírat o práh...pak začnou zespoda reznout.Homokinetické klouby ,praskne manžeta ,prach a písek udělá svoje.rozdělovač při cca můj hrubí podhodnocený výpočet 250 000 000 otočení rozdělovače po ujetí 100tkm prostě ložisko trpí ale ono vetšinou ještě 100tkm vydrži.
tak to je pár údržbou obejitelných věcí...zkutečnou závadu co crx má je že praská panýlek topení v jedné části a že se špatně souloží na zadní lavici,jo a poslední závada crx je .že si ho bohužel už nové koupit nemůžem.
Trpí na vše podobně jako stejně staré ostatní značky.Takže po najetí určitých km měníš čepy silenbloky. Parodoxně tím že motor a převod hodně ale opravdu hodně vydrží,v čr se i několikrát přetáčí tacho a lidi valí bulvy "tý jo 250tkm a jak to krásně tahá"mno a motor má mezitím klidně 400-500tkm.Nebo se prostě tuní a do předfacelitu se hodí palubka z pofacelitu i s tachem.
Určitě koroze,trtojúhelníky práh podběh,lemy.Všude tam zůstávají nečistoty a tam to hnije.většina crx je muchlaná na předku,při těch nalítanejch km a neudržbě brzdové soustavy nebo spíše nevybouřenosti majitelů dochází k nedobrždění. takže mouchy jsou v tom jak to kdo srovnal,a taky určitě je vždy lepší pomuchlanej opravenej origo nárazník jak nová druhovýroba.pak to taky trpí na těžkou překitovanou haupnu,je dlouhá až mezi oči a ráda se při bum bum láme.Pak taky trpí bočnice řidičovi sedačky...při jízdě tuc tuc sem tuc tuc tam a častému vystupování se prostě bočnice prohýbá a prohýbá.při neudržbě čepů pantů dveří(stačí jednou za 100 let máznout)dveře si sednou a začnou se nenápadně odírat o práh...pak začnou zespoda reznout.Homokinetické klouby ,praskne manžeta ,prach a písek udělá svoje.rozdělovač při cca můj hrubí podhodnocený výpočet 250 000 000 otočení rozdělovače po ujetí 100tkm prostě ložisko trpí ale ono vetšinou ještě 100tkm vydrži.
tak to je pár údržbou obejitelných věcí...zkutečnou závadu co crx má je že praská panýlek topení v jedné části a že se špatně souloží na zadní lavici,jo a poslední závada crx je .že si ho bohužel už nové koupit nemůžem.
Krásně sepsané.
Motory trpí na špatnou údržbu, olej se opravdu musí měnit po 10000 km včetně filtru, motor nemá rád vytáčení z astudena, do převodovky kupodivu nepatří převodový olej, ale stejný jako do motoru, jinak fakt sladké auto, za asi 15 let nebo víc, co mám hondy, mi jednou odešlo jakési relé, jednou palec u rozdělovače, u jednoho auta jsem musel propájet hlavní relé a to je tak víceméně všechno.
Motory trpí na špatnou údržbu, olej se opravdu musí měnit po 10000 km včetně filtru, motor nemá rád vytáčení z astudena, do převodovky kupodivu nepatří převodový olej, ale stejný jako do motoru, jinak fakt sladké auto, za asi 15 let nebo víc, co mám hondy, mi jednou odešlo jakési relé, jednou palec u rozdělovače, u jednoho auta jsem musel propájet hlavní relé a to je tak víceméně všechno.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Tak tak...je to o majiteli...jak ty na něj tak on na tebe...já moc problémů taky nemám, spíš si je přidělávám sám různou úpravou
bohužel musim souhlasit že tohle auto často kupuje nesprávná kategorie lidí...