Hudba do CRX

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Hudba do CRX

Příspěvekod Martin666 » 05 pro 2010 19:50

Zdravím všechny CRX-kaře,

potýkám se s problémem zapojit si nějaké audio do auta. Člověk, co by mi měl zapojit audio, tak na mě nemá čas.. asi jsem pro něj malá ryba na háku a dává přednost vyšším výdělkům. Vše mám prakticky zapojené, jen nemám a tady právě pramení problém, ISO konektor na zapojení radia do elekrtiky. Nevím, jak to mám udělat, jelikož jsem v autě nenašel žádný ISO konektor... nic.. možná jsem to viděl, ale prostě jsem nepoznal, jestli to je ono, tak jestli si tady někdo zapojoval audio s radiem, co má ISO konektor nebo nějaké zkušenosti s tímto, budu za každou radu velice rád.

Děkuji :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Hudba do CRX

Příspěvekod Minor » 05 pro 2010 19:54

Musíš mít přechodku z honda konektoru na ISO - http://www.ahifi.cz/iso-konektor-pro-honda.html#popis-produktu
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 05 pro 2010 20:10

Přesně tak. Taky když jsem tam dával rádio tak jsem na to koukal jak vyvoraná myš :) To zvládneš v pohodě sám. Ještě by tě ten dotyčnej oškubal o víc než má. Lidi využívaj lidské blbosti.
Obrázek
Obrázek

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 05 pro 2010 20:12

Minor píše:Musíš mít přechodku z honda konektoru na ISO - http://www.ahifi.cz/iso-konektor-pro-honda.html#popis-produktu

Hmm... fajn.. tak teďka jsem zjistil, jaký jsem debil :-D Tohle by mě nikdy nenapadlo, že existuje přechodka :-D

Díky Minore ;-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 05 pro 2010 20:14

Warezz.K píše:Přesně tak. Taky když jsem tam dával rádio tak jsem na to koukal jak vyvoraná myš :) To zvládneš v pohodě sám. Ještě by tě ten dotyčnej oškubal o víc než má. Lidi využívaj lidské blbosti.

Jojo, já jsem měl právě v úmyslu, jelikžo jsem elektrikář vyučený, si na to najít prostě pár hodin a vzít měřák a měřit jeden kabel po druhém a pak to přepojovat amatersky přes drátky :-D ale nikdy v životě by mě nenapadla redukce :-D to fakt ne :-D i když vím, že redukce jsou prakticky na všechno. Teďka se fakt trochu stydím :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 05 pro 2010 20:52

Žádný stres, podobných kuriozit jsem už zažil spousty :D
Obrázek
Obrázek

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 05 pro 2010 21:41

LoizaCS píše:
Warezz.K píše:Přesně tak. Taky když jsem tam dával rádio tak jsem na to koukal jak vyvoraná myš :) To zvládneš v pohodě sám. Ještě by tě ten dotyčnej oškubal o víc než má. Lidi využívaj lidské blbosti.

Jojo, já jsem měl právě v úmyslu, jelikžo jsem elektrikář vyučený, si na to najít prostě pár hodin a vzít měřák a měřit jeden kabel po druhém a pak to přepojovat amatersky přes drátky :-D ale nikdy v životě by mě nenapadla redukce :-D to fakt ne :-D i když vím, že redukce jsou prakticky na všechno. Teďka se fakt trochu stydím :-D

Tak to já sem total debil, ačkoli nejsem elektrikář ale něco málo o tom vim a dělám si takový věci většinou sám, tak jsem vzal zkoušečku a všechno si to přepojil... :)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 05 pro 2010 21:52

Wláďa píše:
LoizaCS píše:

Tak to já sem total debil, ačkoli nejsem elektrikář ale něco málo o tom vim a dělám si takový věci většinou sám, tak jsem vzal zkoušečku a všechno si to přepojil... :)

Upřímně, kdyby jste mi neporadili, asi bych skončil jako ty Wláďa :-) prostě si to udělal sám :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“