Otacky
Moderátor: Minor
Otacky
Caute mam jeden problem ....a to z otackami a dusenim....ked je motor studeny krasne nastartuje otacky zhruba 1500 po zahriati klesnu na 700 800 asi..no ked je motor zahriaty...vypnem ho a zas ho hned zapnem..tak sa njekedy stane ze nastartuje a klesnu otacky az tak ze sa udusi..njekedy napr 5x nic pohode ..a potom nastartujem a otacky dole a zas a zas..potom sa zas chyti a ide v pohode...dostal som rady ze mam precistit klapku atd. ale este som sa do toho nepustal ..tak sa chcem spytat ci ma njekto rovnaky problem alebo ako to riesit este..{ked mi viac x po sebe zdochne njekedy nenastartuje chvilku vobec }
Re: Otacky
To ale vypadá spíš na klasický problém s hlavním relé, které při zahřátí zlobí.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:To ale vypadá spíš na klasický problém s hlavním relé, které při zahřátí zlobí.
Taky bych řekl že to bude relé, které mě nějakou dobu trápilo, zdá se že každého
úplně ty stejné problémy, jako máš ty 

Redy píše:Taky bych řekl že to bude relé, které mě nějakou dobu trápilo, zdá se že každéhoúplně ty stejné problémy, jako máš ty
a ked si ho spravil tak pohode? bez problemov?
Hele možná to bude znít lacině, ale než jsem se dostal k nějaké opravě, nebo návodu jak to vyřešit, tak to samo přestalo
prostě ty kontakty tam občas zlobí a opravdu to kazí požitek z dojmu a myslím si že je to jedna z mála vad na crxu které se často objevují. Minorek tu připravoval návod na opravu, ale jelikož je to hodně detailní, nakonec z toho sešlo, ale i já sám se přimlouvám za pokračování abych si to ošetřil a už mě tyhle drobnosti nezlobili
protože jak to jednou začne kdykoliv se to může znovu objevit a nechci to nechat náhodě 
prostě ty kontakty tam občas zlobí a opravdu to kazí požitek z dojmu a myslím si že je to jedna z mála vad na crxu které se často objevují. Minorek tu připravoval návod na opravu, ale jelikož je to hodně detailní, nakonec z toho sešlo, ale i já sám se přimlouvám za pokračování abych si to ošetřil a už mě tyhle drobnosti nezlobili
protože jak to jednou začne kdykoliv se to může znovu objevit a nechci to nechat náhodě 
Návod na opravu relé http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?p=533
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Takze vrela vdaka =)...bolo to v tom relatku prebehol som ho cinom...a startuje to kraasne aj ked je zohriate 

tak to jsem rad stejne příznaky mam ä jeste jsem to nepajel jak mi Minor radil akže to udelam a bude to o.k.

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“