Zdravím všechny, stejně ‘‘postižené‘‘. Příběhů tu máte mraky, můj je prostý. CRX se mi vždy líbila, ale nikdy jsem o ní neuvažoval tak, že si ji jednou pořídím (vlastně jednu dobu ano, ale dá se říct, že to byl chvilkový zápal někdy v 16-17ti). Před 18tkou, jsem přemýšlel, jaké první auto pořídit. Volba padla na VW Vento, které nám několik let stálo na zahradě(předtím s ním jezdila máma). Bylo v opravdu špatném stavu. Podlaha, prahy a lemy ? Hniloba. Chodil jsem na dopravku, na obor dopravní prostředky(v podstatě automechanik s maturitou). Táta je automechanik, dělá vše krom pokročilejší elektroniky). Dá se říct, že u aut vyrůstám. Na ventu jsem se v podstatě učil klempířinu s tátovou pomocí. Renovace zabrala skoro rok(škola, přítelkyně a hlavně nebylo místo v dílně). Dokonce jsem měl tento projekt jako maturitní práci.
Půl rok po zdařilém ukončení a užívání si hotového auta (ano, je mi 19 let) jsem narazil na inzerát nabourané CRX a bylo jasno, jedem !!! (Zřejmě nemůžu vydržet nic nedělat, i když jsem celkem líný člověk

) Auto jsme přivezli na plaťáku (někdy v listopadu 2013)a já jen čekal až se oteplí a budu moci začít s renovací. V ten moment, kdy auto čekalo na dvorku a já do něj chodil ‘‘jen‘‘ sedat jsem se zamiloval. Naprosto mě pohltilo a já jen nasával to atmo. Má duši (jako pár dalších aut staršího data). Samozřejmě jsem začal hledat díly, které byly potřeba.
Kvůli CRX jsem vyklidil garážo-sklad, kde jsou motorky a různé věci které ‘‘jednou budem potřebovat‘‘. Kastli, kterou jsem celkem pracně sháněl, jsem našel, koupil, přivezl. Je to klasika, lemy a prahy, ale jinak zachovalá a nebouraná, jen byla ťuklá na levej zadní růžek. Podlaha překvapivě nezreznutá. Momentálně dělám na autě týden. Budu sem dávat nějaké fotky průběhu a postupně psát. V plánu je dát auto do originálního a co nejlepšího stavu (bohužel nemám v kůlně oslíka, co by mi ‘‘vyráběl‘‘ mince, takže v rámci možností) na hezká kola a pár mini doplňků.
Seznam dílů co ještě sháním:
- Přední poface nárazník s origo mřížkou
- poface lišty ---> PL dveře a oba přední blatníky

- nabouraná