zabouchle klice v aute Pomoc?
Moderátor: Minor
- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
zabouchle klice v aute Pomoc?
nevite nekdo jak se da otevrit crx bez klicu? Zabouchl sem se je v aute a celkem nutne je potrebuju diky
Re: zabouchle klice v aute Pomoc?
nejaky figle existujou,ale je blbost je ventilovat cizimu cloveku na verejnym foru
jisti to zamecnik

Jazzik
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Drátem, už jsem to dělal několikrát (vždy jen u svýho
) Nebo požádej náhodného kolemjdoucího občana snědé pleti a ten určitě pomůže...

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
drát to jistí...odtáhnout dveře vrazit tam kus dřeva jako klín...a hurá blbnout s drátem...případně zkus rukama stáhnout o kus okénko...některé crx co mají vyběhané mechanismy tak jdou.Když máš šikovné ručičky a trochu v hlavě a znalost jak funguje zámek stačí ti jiný klíč od crx či c4g a otevřeš s ním dveře jak prd...
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nejjednudussi a nejmin nasilna varianta je suchou rukou poodtahnout okenko dolu, to jde,malinko vychylit abys vrazil dlouhy drat na konci zahnuty primo nad packu od kufru, spustit drat, zahaknout za packu a tahnout nahoru, kufr se odemkne a ses uvnitr. cca 2min prace
já jsem jednou u kámoše v dílně dělal centrál a zabouchl jsem dveře i s nastartovaným motorem a klíčema od jeho crxka jsme to moje po chvilce v pohodě otevřely
bezpečnost nadevše 

Honda Prelude 2.0 F20A4
Tak 50% klíčů pásne do vícero aut no (od crx 2.g i civic 4.g) ale to jak tu napsal Mooonwalker je šikovné,chytré a rychlé-jen to chce mít ten drátek no 

- mrni
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si jednou zabouchl dvere.zavolal sem kudrnace,ten prijel a z dratku udelal neco,co sem nedam kvuli bezpecnosti...zastrcil lup...15 vterin a byl vevnitr
kdybys chtel vedet,jak to cca vypada,tak dej SZ

- lubaCrx
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem se tam dostal"dratek,klin..” ale diky vsem za rady