zabouchle klice v aute Pomoc?
Moderátor: Minor
- lubaCrx
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
zabouchle klice v aute Pomoc?
nevite nekdo jak se da otevrit crx bez klicu? Zabouchl sem se je v aute a celkem nutne je potrebuju diky

Re: zabouchle klice v aute Pomoc?
nejaky figle existujou,ale je blbost je ventilovat cizimu cloveku na verejnym foru  jisti to zamecnik
 jisti to zamecnik

jisti to zamecnik
 jisti to zamecnikJazzik
						- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
Drátem, už jsem to dělal několikrát (vždy jen u svýho   ) Nebo požádej náhodného kolemjdoucího občana snědé pleti a ten určitě pomůže...
 ) Nebo požádej náhodného kolemjdoucího občana snědé pleti a ten určitě pomůže...

) Nebo požádej náhodného kolemjdoucího občana snědé pleti a ten určitě pomůže...
 ) Nebo požádej náhodného kolemjdoucího občana snědé pleti a ten určitě pomůže...crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
drát to jistí...odtáhnout dveře vrazit tam kus dřeva jako klín...a hurá blbnout s drátem...případně zkus rukama stáhnout o kus okénko...některé crx co mají vyběhané mechanismy tak jdou.Když máš šikovné ručičky a trochu v hlavě a znalost jak funguje zámek stačí ti jiný klíč od crx či c4g a otevřeš s ním dveře jak prd...

- mooonwalker
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nejjednudussi a nejmin nasilna varianta je suchou rukou poodtahnout okenko dolu, to jde,malinko vychylit abys vrazil dlouhy drat na konci zahnuty primo nad packu od kufru, spustit drat, zahaknout za packu a tahnout nahoru, kufr se odemkne a ses uvnitr. cca 2min prace

já jsem jednou u kámoše v dílně dělal centrál a zabouchl jsem dveře i s nastartovaným motorem a klíčema od jeho crxka jsme to moje po chvilce v pohodě otevřely  bezpečnost nadevše
 bezpečnost nadevše  

bezpečnost nadevše
 bezpečnost nadevše  
Honda Prelude 2.0 F20A4
Tak 50% klíčů pásne do vícero aut no (od crx 2.g i civic 4.g) ale to jak tu napsal Mooonwalker je šikovné,chytré a rychlé-jen to chce mít ten drátek no 

- mrni
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si jednou zabouchl dvere.zavolal sem kudrnace,ten prijel a z dratku udelal neco,co sem nedam kvuli bezpecnosti...zastrcil lup...15 vterin a byl vevnitr  kdybys chtel vedet,jak to cca vypada,tak dej SZ
 kdybys chtel vedet,jak to cca vypada,tak dej SZ

kdybys chtel vedet,jak to cca vypada,tak dej SZ
 kdybys chtel vedet,jak to cca vypada,tak dej SZ- lubaCrx
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem se tam dostal"dratek,klin..” ale diky vsem za rady