ED9 - černá - Něco málo.....:-D

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

dítě.pekel
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá - Něco málo.....:-D

Příspěvekod dítě.pekel » 30 říj 2010 15:57

Ááááá jsem tu, šikovná holka *pohladit* :D to byla dřina...tak vám tady ukážu mojí krásku :-) Už od mých 14ti let jsem fanda této malé plechárničky *slint* ale jelikož jako student jsem neměla ani kačku, musela jsem počkat až na nějakej ten job a ten když se naskytl tak něco bylo, něco přidal přítel.. já bláhová myslela že jí seženu do těch 15ti tisíc a pěknou :lol: no joo pár lidí mě pěkně vyvedlo z omylu...ale pak se uplně nečekaně objevila nabídka z Prahy sice šrůtek, zadřenej motor, z auta tak polovic věcí chyběho,prolézlý myšičkama pražskejma, takže smrádek slušnej, dodneška po všelijakých čistěních a voňavkách je to stále trochu cejtit ale za pár peněz tak jsem si jí vezla.. *love* Přítel Honza se netvářil samozřejmě vůbec nadšeně ale když viděl tu mojí radost a nemohl mě od ní odtrhnout, tak pronesl, no ono to nějak půjde :D ...nooo a tak jsem si jí vezla, pyšná nejvíc! Byla vykradena a majitelka jí pak už nechtěla, takovej siroteček *cry* :) ..moje první foto co uvidíte v garáži, tam má vejfuk z motorky, přidrátovanej..jakej bezcita :!: :) a trvalo rok než se dala do kupy, lepila jsem to jak jsem mohla... kamarádky okolo zuřivě nakupovali oblečení a já co dostala do ruky šlo do crxe, nechápali..nepochopěj *love* *crx* *love* a s čím se dalo tak jsem byla nápomocná ale spíš tak ty věci, který nejsou vidět, nebo přines,dones, podej :D to bylo furt japonec až na konec, navztekal se teda u toho dost, a navíc je to strašnej nervák, takže sebemenší prkotina mu nejde a je zle...sráč japonskej a tak no jéjej toho bylo..!!ale mě to bylo vždycky uplně jedno, jen už aby to měl spravený a já mohla vyjet *jizda* .. no těch řečí od chlapů, že se v tom zabiju a ať radši zůstanu u fiesty :cry: *box* .. kecy kecy, jezdím jako člověk, nepotřebuju závodit, mám jí proto, že je krásná a když už jsem si jí dala taknějak do kupy, nehodlám jí někde z nerozvážnosti rozstřelit, nedej bože někoho zmrzačit..a na závěr mu tady složím veškerý dík, je neskutečně šikovnej, všechno dělal sám a bez rady, přesto věděl co, jak, kam...a těch hodin co strávil v garáži na tý mojí černý holce ušatý *pohladit*, a nehledě na to, že sám má rozdělaný auto, II Golfa, kterýho upravuje na sprinty (Jmenuje se Tadeáš a bude pila 8-) )tak se k němu až teď vrací, crxe zazimujem a uvidíme jestli přes zimu něco poděláme..chce to prachy no.. Táák lidičky to je asi vše co jsem vám momentálně chtěla říct, co mě tak napadlo... teda vše to neni ale už tak je to dlouhý :D :D...takže jdu na fotky..

DSC00024.JPG
Nynejší podoba...ještě je tam ale práce dost ;-)
Přílohy
DSC00028.JPG
DSC00018.JPG
DSC00016.JPG
DSC00017.JPG
4465.jpg

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco málo.....:-D

Příspěvekod Ajsik » 30 říj 2010 19:33

Tak vítej a příští sezonu - NAVIDĚNOU *drinks*
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 říj 2010 19:38

Také tě tu vítám :D *drinks* a těším se až se někdy uvidíme, příběh opravdu parádní a crxátku jen závidět že se dostalo do takhle dobrých rukou, které autí dokaží i pořádně vyvonět, to se moc klukům nepoštěstí :D i když já ho mám taky vypucovaný *dance* no teď vlastně moc ne když se na něm taky pracuje no *help*

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 31 říj 2010 00:51

tleskám :) *fin* je fakt pěkná :) a jako ženská musim říct, že už se taky těšim až budu jezdit v CRXu a místo hadříků kupovat věci na auto :)

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 31 říj 2010 08:30

Ty seš teda dítě pekel :D Tebe chci :lol: :lol: A jinak... WELCOME TO *crx* *jizda* KLUB :)
Obrázek
Obrázek

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 31 říj 2010 09:33

Ahoj holky *pratele*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 31 říj 2010 09:42

Už tu vlastně máme 4 aktivní členky, paráda *relax*

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 02 lis 2010 15:30

4? :o ja myslela že sme 3 :D no nevadí :) snad to bude časem růůst :))

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 lis 2010 15:32

No ty, tady ditepekel, Lenny a Malicka *fin* doufejme doufejme :D

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 02 lis 2010 18:15

jééé, tak na tu jednu sem jaksi zapoměla, tak to se omlouvam *sorry* :)) no doufejme, ale nejen počet členek, ale i členů stoupne :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 lis 2010 19:02

No to už je pak otázka kolik bude mít crxo majitelů, který ho nebudou mít jen na huntování,ale i se o něm budou chtít něco dozvědět, pak tu počet bude růst :)

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 03 lis 2010 08:18

Vííííím o dalším členovi s černou CRXkou z Plzně, jen ho sem dokopat :lol: *jizda*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“