Světla
Moderátor: Minor
Světla
Hoj, mám problém na své crx se světly. Když sednu do auta a šlápnu na brzd. pedál aniž bych dal klíč do zapalování tak se mi rozsvítí přední pozičky, palubovka a zadní světla... To by mi zas tak moc nevadilo, největší problém je ten že když pustím světla tak mi zadní svítí zároveň s brzdovými, tak že za jízdy když jedu a zabrzdím tak mi to svítí pořát stejně... Neví někdo co stím?
Re: Světla
zkusit poodpojit/pozapojovat/promerit a tak .... laborovani to je,ale bude tam nejspis jen nekde spatnej dratek
Jazzik
ja by som typoval že niekde v prístrojovke sa nejaké káble volakedy cvakali a pak zas spájali akurát už nie tak ako to bolo povodne... 

enjoy VTEC
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
koukni na zarovky vzadu jsou tam dvouvlaknovy a pokud ji nasadis spatne tak se presne tohle stane
jinak hledat kde se ti spojili draty parkovecek a brzd ale typoval bych to na ty zarovky
jinak hledat kde se ti spojili draty parkovecek a brzd ale typoval bych to na ty zarovky
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
už to mám asi týden vyřešený a bylo to tak jak napsal skřítek.. 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Fakt jo? Tak to je dobrý vědět, až se někomu z nás stane to samé tak aby jsme byli v obraze... 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“