(pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.
 (pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.MiniMaxi PrahaPokec (pravidelné bowlingové soustředění:)
Moderátor: Minor
- Warezz.K
- Fórum podpora 
- Kontaktovat uživatele:
Re: MiniMaxi PrahaPokec 26.9.2010
Prosím napsat přesně čas, místo setkání a telefon na nějakého šéfa viz. Redy  (pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.
 (pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.

(pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.Re: MiniMaxi PrahaPokec 26.9.2010
Taaaakže, přesné místo je zde: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq ... 14640@z=16
Jmenuje se to Bowling19, adresa Ocelářská 17, rezervaci máme od 14:00, takže sraz nejpozději v tuto hodinu, pro ty co chtějí pokecat u aut samozřejmě sraz cca o půl hodiny dříve a kontakt na mě je 602465045
 a kontakt na mě je 602465045 

Jmenuje se to Bowling19, adresa Ocelářská 17, rezervaci máme od 14:00, takže sraz nejpozději v tuto hodinu, pro ty co chtějí pokecat u aut samozřejmě sraz cca o půl hodiny dříve
Ještě jedno, V 17:00 začíná v Letňanech přehlídka monsterů, tak pokud budeme stíhat, nebylo by špatné tam udělat spanilku a podívat se na to  tady je foto přímo z akce http://www.autoemil.cz/obr12.jpg
 tady je foto přímo z akce http://www.autoemil.cz/obr12.jpg  

- Ajsik
- Žáček 
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Ještě jedno, V 17:00 začíná v Letňanech přehlídka monsterů, tak pokud budeme stíhat, nebylo by špatné tam udělat spanilku a podívat se na totady je foto přímo z akce http://www.autoemil.cz/obr12.jpg
No, ten by CRX schlupnul jak malinu

_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
						- Warezz.K
- Fórum podpora 
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si koupil už jízdenky na student agency, tak doufám, že to už nepřesunete 

Jasný že ne  počasí docela na pytel, ale lepší to v tomhle týdnu zdá se nebude, ale tak nejsme z cukru, tak se na vás těším
 počasí docela na pytel, ale lepší to v tomhle týdnu zdá se nebude, ale tak nejsme z cukru, tak se na vás těším 

počasí docela na pytel, ale lepší to v tomhle týdnu zdá se nebude, ale tak nejsme z cukru, tak se na vás těším
Vždyť budeme vevnitř, tak o co jde 

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
No spíš že se v klidu nepodíváme na crxka než půjdeme dovnitř  uděláme takový deštníkový pokec no
 uděláme takový deštníkový pokec no 

Tak a je po bowlingovém soustředění  Myslím že se navzdory počasí se opravdu povedl, účast byla vysoká a pořádně jsme si zahráli jak bowling, tak fotbálek, nebo kulečník. Nechyběla hostina v nedaleké restauraci u švejka, kde se cocksík dočkal kachny, já spálil hubu na ďábelských špagetách...po tom všem se dokonce počasí umoudřilo, takže přišel na řadu pokec u našich mazlíků o našich mazlících
 Myslím že se navzdory počasí se opravdu povedl, účast byla vysoká a pořádně jsme si zahráli jak bowling, tak fotbálek, nebo kulečník. Nechyběla hostina v nedaleké restauraci u švejka, kde se cocksík dočkal kachny, já spálil hubu na ďábelských špagetách...po tom všem se dokonce počasí umoudřilo, takže přišel na řadu pokec u našich mazlíků o našich mazlících  Oproti loňskému soustředění chyběla přebornice v bowlingu Lenny, takže jsem si šel pro první místo nejspíš já
 Oproti loňskému soustředění chyběla přebornice v bowlingu Lenny, takže jsem si šel pro první místo nejspíš já  děkuji všem co dorazili a moc se těším na další setkání, bylo to opravdu supr
 děkuji všem co dorazili a moc se těším na další setkání, bylo to opravdu supr  teď ještě doufám že v pořádku dorazí warezz.k pač nám tu nepochopitelně zhaprovalo forum jak jste si asi všimli
 teď ještě doufám že v pořádku dorazí warezz.k pač nám tu nepochopitelně zhaprovalo forum jak jste si asi všimli 

Myslím že se navzdory počasí se opravdu povedl, účast byla vysoká a pořádně jsme si zahráli jak bowling, tak fotbálek, nebo kulečník. Nechyběla hostina v nedaleké restauraci u švejka, kde se cocksík dočkal kachny, já spálil hubu na ďábelských špagetách...po tom všem se dokonce počasí umoudřilo, takže přišel na řadu pokec u našich mazlíků o našich mazlících
 Myslím že se navzdory počasí se opravdu povedl, účast byla vysoká a pořádně jsme si zahráli jak bowling, tak fotbálek, nebo kulečník. Nechyběla hostina v nedaleké restauraci u švejka, kde se cocksík dočkal kachny, já spálil hubu na ďábelských špagetách...po tom všem se dokonce počasí umoudřilo, takže přišel na řadu pokec u našich mazlíků o našich mazlících  Oproti loňskému soustředění chyběla přebornice v bowlingu Lenny, takže jsem si šel pro první místo nejspíš já
 Oproti loňskému soustředění chyběla přebornice v bowlingu Lenny, takže jsem si šel pro první místo nejspíš já  děkuji všem co dorazili a moc se těším na další setkání, bylo to opravdu supr
 děkuji všem co dorazili a moc se těším na další setkání, bylo to opravdu supr  teď ještě doufám že v pořádku dorazí warezz.k pač nám tu nepochopitelně zhaprovalo forum jak jste si asi všimli
 teď ještě doufám že v pořádku dorazí warezz.k pač nám tu nepochopitelně zhaprovalo forum jak jste si asi všimli 
Paráda, musíme to dělat častěji.  Díky organizátorům 

- Warezz.K
- Fórum podpora 
- Kontaktovat uživatele:
Paráda srazu vydařen, my dorazili v pohodě, cestu sem prospal  Fórum v prdeli opět
 Fórum v prdeli opět  Ale to pořeším zítra nejdřív
 Ale to pořeším zítra nejdřív  Dobrou noc šášové
 Dobrou noc šášové 

Fórum v prdeli opět
 Fórum v prdeli opět  Ale to pořeším zítra nejdřív
 Ale to pořeším zítra nejdřív  Dobrou noc šášové
 Dobrou noc šášové 
Re: MiniMaxi PrahaPokec (pravidelné bowlingové soustředění:)
Tak lidičky, co další ročník našeho pravidelného bowlingového setkání??  než nám napadne první sníh a nebudeme moct kočky vyvézt
 než nám napadne první sníh a nebudeme moct kočky vyvézt  co třebas 29.10.?
 co třebas 29.10.? 

než nám napadne první sníh a nebudeme moct kočky vyvézt
 než nám napadne první sníh a nebudeme moct kočky vyvézt  co třebas 29.10.?
 co třebas 29.10.? 
Toho 29. asi zrovna nemůžu, ale jinak jsem pro.

- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
Kdys mi do toho neskoci prace tak bych jel ale bohuzel favoritem ( redy ho uz videl pred rokem kdys sem si jel pro tryko  na dalsi cerusku se setri uz
 na dalsi cerusku se setri uz 

Tož co v pátek 28.10.? 

Já zřejmě budu z pátku na sobotu slavit kamarádčinu svatbu. Takže v sobotu vpodvečer bych snad už mohl, pokud se to neprotáhne na víkendovou oslavu, což zatím nevím.

no každopádně jsme zatím jen 3 a to ještě ne na tuty...takže jde ještě někdo?????  

Kamaradi,pojdme se tedy pevne domluvit na terminu,,bowlingoveho soustredeni"  predpokladam ze bude moct dorazit:minor,redy,petka,martin,ozzy,ja.napiste prosim,kdo dalsi by mohl.MInuly bowling byl super,tak si pojdtme tento skvely sraz zopakovat
 Kamaradi,pojdme se tedy pevne domluvit na terminu,,bowlingoveho soustredeni"  predpokladam ze bude moct dorazit:minor,redy,petka,martin,ozzy,ja.napiste prosim,kdo dalsi by mohl.MInuly bowling byl super,tak si pojdtme tento skvely sraz zopakovatRe: MiniMaxi PrahaPokec (pravidelné bowlingové soustředění:)
já bych mohl příští víkend  za 14 dní a dál, už je to špatné..
 za 14 dní a dál, už je to špatné..

za 14 dní a dál, už je to špatné..
 za 14 dní a dál, už je to špatné..Honda Prelude 2.0 F20A4
						Zpět na „CRX setkání / CRX meets“