Olympia BRNO- Středa 19:00
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Olympia BRNO- Středa 19:00
Každý čtvrtek je na Ústředáku tuning sraz, ale z CRX tam přijede většinou jen nějaká targa a já. Je to škoda. Tak kdyby z vás někdo měl čas a chut tak .... 12.8. (čtvrtek) , přijeďte někdo.
Naposledy upravil(a) sajlem dne 10 srp 2010 19:13, celkem upraveno 1 x.
Re: Ustřední hřbitov - Brno
Nazdar.Aji bych zavital,ovsem zrovna o ustrednaku nemam dobry mineni....ale neni problem se nekde sejit a muzu sebou vzit dva kamose od nas(ED9 a EE9) a mozna aj dalsi ED9....sem tam davame nejakou vyjizdku a klidne uvitam dalsiho ucastnika...
Jinak ziju kousek od Slapanic(Slatiny).... 

O "ústředňáku" nemám taky zrovna nejlepší mínění.A navíc bych tam mohl dojet jen sOplem.A to bych ještě nesměl být v práci až do 20:30 hod. A co se takhle setkat třeba příští týden na pokec u Olympie v zadu na parkovišti?Docela rád bych pokecal na živo s hondařama.
Nějakej návrh kterej den a v kolik hodin?Já bych uvítal např. nějakou pozdnější hodinu třeba v 19:00 a den středa (hondy je třeba) 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
jj "ustřednák " je jen ... takovej ... sraz nesraz ale já kolem něj práve pravidelně jezdil po 22:00 z práce tak jsem se tam vždycky na 2 hodky stavil pokecat kouknout co je tam nového a tak. Pro mě není problém ta středa 19:00. Fajn. Kdo se ještě přidá ? 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Nazdar.Aji bych zavital,ovsem zrovna o ustrednaku nemam dobry mineni....ale neni problem se nekde sejit a muzu sebou vzit dva kamose od nas(ED9 a EE9) a mozna aj dalsi ED9....sem tam davame nejakou vyjizdku a klidne uvitam dalsiho ucastnika...Jinak ziju kousek od Slapanic(Slatiny)....
tak to je super, mohli by jste taky tedy v tu středu ?
Jsem pro...u me mozno,ale taky klidne i pozdeji,pac nekdy jsem dlouho v praci.Ale jo,urco by to slo....zkusim rict co nejvice lidem v mym okoli co maj crx a i tomu s c4g a dorazim....
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
začíná se s toho klubat celkem solidní sraz 
Ok.Den a hodina platí.Já dojedu rovnou z práce a ještě skusím někoho obvolat jestli se taky nestaví. 

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Ludva ty dojedeš Svou CRX nebo na té se stále pracuje ?
sajlem píše:Ludva ty dojedeš Svou CRX nebo na té se stále pracuje ?
Stále se na ní pracuje.Dojedu sOplem
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: Olympia BRNO- Středa 19:00
tak už zítra 

Jj,moc se tesim
jen my prosim ujasnete kde presne?Ja tam ted dlouho nebyl a tak nevim jestli vzady,jak byva bruslici plac anebo nekde jinde...Jako objety to mam kdyztak rychle,ale nechci provokovat securitaky....
Jinak dojede se mnou kamos se civem EE9 a snad i dalsi s cervenou ED9...a kolik ze nas bude? 
Jinak dojede se mnou kamos se civem EE9 a snad i dalsi s cervenou ED9...a kolik ze nas bude? 
Já bych to zaparkoval hned u hlavní vedle těch motokár.No a já domluvil jedno orezlí crx
a Henryho z Honda štatl týmu se civikem.Možná se ještě někdo přidá.
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
já myslím že se určite najdem pokdu tam bude stát jedna crx tak .... tu už nikdo nepřehlídnem 

- nettopeer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
možná se tam taky mihnu 
fotit fotit fotit 
Redy píše:fotit fotit fotit
Zrovna jsem si nachystal fotak
Až na ty komáry ňuňo.Jsem rád že jsem si zas po dlouhé době pokecal s hondařama a dokonce se svezl na závěr v sousedově tarze.Já už chci jezdit v HONDĚĚĚ!Jinak jiříku slušnej odjezd na Brno.Byli jste pěkně slyšet 

Ludva píše:Až na ty komáry ňuňo.Jsem rád že jsem si zas po dlouhé době pokecal s hondařama a dokonce se svezl na závěr v sousedově tarze.Já už chci jezdit v HONDĚĚĚ!Jinak jiříku slušnej odjezd na Brno.Byli jste pěkně slyšet
a neboj,dockas se svou B18 Zpět na „CRX setkání / CRX meets“