Než se pustim do výměny, rád bych si zjistil nějaké informace předtím než to udělám. Je to pár dní, co mi začlo blbnout dobíjení. Si tak vesele jedu a při vyšších otáčkách cca 4 a výše mi začne svítit baterka. Někdy se rozsvítí, někdy jen pobliká, takovej ten bzzz bzzz efekt, jakoby špatnej dotek nějakých kabelů, po vyřazení a uklidnění motoru zas zhasne. Dneska se mi třeba stalo, že na 5 stupeň při 160 asi se zas rozsvítila ale už nezhasla. Tak jsem dojel domů a po asi 6 hodinách jdu k autu, nastartuju a zas nic zase nesvítí. A já jako kutilek, vyznajíc se trochu v elektrice a když zrovna ne tak mam dobrého známého se chci zeptat, jestli se dá altík nějak třeba opravit. Vyměnit něco v něm a tak, abych třeba nebral rovnou jinej. Jo jasný, mohu to jednoduše vyměnit, ale prostě já jsem hračička, kterej se rád v něčem hrabe zvláště v autě prostě mi to baví

Ale já odšouboval z brzdového válce tu část co jsou na ní ty trubky k bzdám nevim jak ti to líp vysvětlit práce spíš pro dva jeden přidržuje tu část brzdového válce a druhý pomalu vytahuje altik P.s pozor na trubky k brzdám ale jinudy to nejde teda mě se to nepodařilo.