4.CRX Sraz 25-27.6.2010
Moderátor: Minor
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
- mooonwalker
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4.CRX Sraz 25-27.6.2010
sajlem píše:ano ano nejsem tam s vámaale ted jsem dojél z prvce a .... už se ani nehnu , než bych tam dojél tak bych usl za volantem, .... možná by bylo fajn se domluvit třeba aspon my Brnáci a někdy dát sraz na ustřednáku jen tak , ...
Taky mi to bohuzel nejak nevyslo...ovsem zebysme se sesli z Brna a okoli s tim souhlasim a pridavam se...

Eeeej, tak sem doma! Nakonec jsme si dali s Chuckym, Ramikem a Lenny, Cocksem, Sabriem a Pemim malou spanilku až do Prahy
Takže cesta utekla jako prd...musím říct že mě sraz moc bavil, počasí až trochu přeobjednaný, pač jsem spálenej jako rak
, ale paráda
jsem moc rád že jsem Vás všechny poznal, teď už budu dobře vědět s kým si tu píšu
no a už se těším na další sraz! Nasbíral jsem informace co a jak, co pro příště vylepšit, jak to ve Žďáru vypadá atd. No jdu se mrknout na fotky a umístit je někam na internet ke stažení. Všem velmi děkuji za účast!!! Byli jste naprosto supr, ostatně jak už to tak u CRXařů bývá, žádná novinka
No a jen co jsem přijel, mrknul jsem do schránky a tam obálka z magistrátu, tak ještě dojedu kam potřebuju a vyzvednu a možná dost předčasně zazimuju

No a jen co jsem přijel, mrknul jsem do schránky a tam obálka z magistrátu, tak ještě dojedu kam potřebuju a vyzvednu a možná dost předčasně zazimuju

V 15:30 jsem vás potkal na 100. km D1 => na spanilku to nevypadalo
. Mrtě mě ta absence štve. Poskádali jste nakonec nápis? 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
No jak říkám, taková malinkatá spanilka
mnohem větší přes 30 aut byla v sobotu
a v čem jsi jel že jsme tě neviděli?? a nápis?...jistěže
a tady je zatím takový nejrychlejší best of výběr fotek co se mi podařilo získat
http://bartson.rajce.idnes.cz/4.CRX_Sra ... C_8869.jpg

a tady je zatím takový nejrychlejší best of výběr fotek co se mi podařilo získat

http://bartson.rajce.idnes.cz/4.CRX_Sra ... C_8869.jpg
Táák jsme doma, vykoupaný, voňavý a hlavně utahaný jak koťata.. Však 620km za námi. Akce si myslím vydařená, jen škoda, že takovéto počasí nebylo včera. Cocks tedy konečně vítězem, tak je řada na mně, abych přišel s nějakým new setupem a pak ho zase Ale neboj Tome, to bude asi necham az na pristi rok.. Jen toto bylo doufam naposled, co jsem jel po D1.. Zlatý okresky.. Radši pojedu 30 po poli, než 150 po D1.. Budu se těšit opět na HonDayi
tak konečne tiež už doma, za mňa maximálne luxusná akcička a bezkonkurenčne najlepší zraz aký som kedy zažil
bolo mi cťou tam s vami byť, chalani

bolo mi cťou tam s vami byť, chalani

enjoy VTEC
Jojo, velká paráda, všechno se to krásně povedlo. A těší mě, že některé přezdívky už znám i osobně. A pokud to do příště zase trochu zapomenu nebo popletu, nemějte mi to za zlé:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- MrBlue0553
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Vynikající akce. Nemám co bych vytknul, až jedině na tu D1-čku, ale s tím nikdo z nás nic neudělá. Dobrá organizace, supr správce kempu na JAWAsaki a kopa výbornejch lidiček. Doufám, že všichni dojeli bez defektu a setkáme se zase příště na již 5. crx sraze. Moc se těším už teď 
Díky za prima víkend, crxaři!

Díky za prima víkend, crxaři!

Tak tez doma
všem moc děkuju Pemimu a Ramikovy hlavne jinak bych asi netrefil domu
fakt moc dik bylo to super priiima lidi muj prvni crx sraz poprve na dalnici
no bylo to prome vsechno novy a fakt parada dikec už ted se těšim na Honday a na příští rok na další crx sraz. Jinač když sem dojel tak sem zjistil že my spadl vzduchovej filtr. Jestli to stim souvisi cestou sem mel asi 2 krat docela vysoko teplotu tak sem pustil topeni a dobry myslite ze je to v pohode aby se mi tam nedostal nejakej bordel jinak vyblikava mi to chybu lambdy tak to asi bude ta teplota ne?
sem plašil hned jak sem přijel zved kapotu a filtr spadlej ještě že mi někam nevlítl. 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Pro Mejlu: chyba číslo 14 je chyba EACV ventilu. Zkus ho vyčistit, možná to pomůže.
- Warezz.K
- Fórum podpora
- Kontaktovat uživatele:
Chjo mě to tak sere že sem tam nebyl
Místo toho sem hnil v práci a ještě k tomu s angínou, rýmou a bůhví čim ještě. Takže úplnej opak všeho dobrého

Opravdu vydařená akce s parádní účastí. Obdiv a díky Redymu že to všechno zvládnul
a díky účastníkům na D1, vynahradili jsme si tím propásnutou spanilku
Pokud bude slušné počasí a zájem, tak po Hondayi ještě spácháme minimaxi sraz Kokořín

Pokud bude slušné počasí a zájem, tak po Hondayi ještě spácháme minimaxi sraz Kokořín

Lenny píše:Pokud bude slušné počasí a zájem, tak po Hondayi ještě spácháme minimaxi sraz Kokořín
"Ano, ano, volal pejsek!" A já to volám s ním:)
Minor píše:Pro Mejlu: chyba číslo 14 je chyba EACV ventilu. Zkus ho vyčistit, možná to pomůže.
JJ moc dekuju za radu urco na to kouknu

Sabrio píše:Tak tez domavšem moc děkuju Pemimu a Ramikovy hlavne jinak bych asi netrefil domu
fakt moc dik bylo to super priiima lidi muj prvni crx sraz poprve na dalnici
no bylo to prome vsechno novy a fakt parada dikec už ted se těšim na Honday a na příští rok na další crx sraz. Jinač když sem dojel tak sem zjistil že my spadl vzduchovej filtr. Jestli to stim souvisi cestou sem mel asi 2 krat docela vysoko teplotu tak sem pustil topeni a dobry myslite ze je to v pohode aby se mi tam nedostal nejakej bordel jinak vyblikava mi to chybu lambdy tak to asi bude ta teplota ne?
sem plašil hned jak sem přijel zved kapotu a filtr spadlej ještě že mi někam nevlítl.
ahoj,mrkni na termostat.jak jsem ti koukal do chladiče tak tam bylo dost kamene

- Malicka
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,tak jsme taky úspěšně dojeli domů.Sraz byl peckovej,jsem ráda,že jsem vás všechny poznala.Báli jsme se,že dojedem jako poslední,ale prd,byli jsme třetí.Dostala jsem pusu od taťky na tvář a přivítání bylo za náma.Spanilka byla úžasná a ten nápis byl skvělej.Povedl se,stejně tak fotky,co jsou na foru.Sprinty byly taky báječný,ač jsem teda nejela,ale bylo mi ctí,startovat to vám ostatním
Tak se snad brzy zase sejdem a pořádně si to užijem...

Dobre mrknu na to dikec ale na co sem dneska prisel kdyz sem zaviral sibr ze kdyz sem zmackl tlacitko na sibr tak se mi zvedla teplota pustil sem a klesla zpl a stoupla to je normalni 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“