tak držím palce s dostavbou
Moderátor: Minor

odvtedy co mam crx som sa ani moc
  odvtedy co mam crx som sa ani moc   iba stale
  iba stale    a
  a   ... a aj ja drzim palce nech zrazik vinde jak ma
 ... a aj ja drzim palce nech zrazik vinde jak ma   potom  raz niekedy hadam dame
  potom  raz niekedy hadam dame  
 ....Marat dorazí v sobotu po sprintech v Jindřichově hradci!
 ....Marat dorazí v sobotu po sprintech v Jindřichově hradci! 
 Pokud nevadí, že dojedu ne*honda* tak se mnou počítejte
  Pokud nevadí, že dojedu ne*honda* tak se mnou počítejte 

to už je druhej co má propadlou technickou
 to už je druhej co má propadlou technickou  jim hoďte na pivko a hotovo
 jim hoďte na pivko a hotovo  a důvod zadni lemy neberu, co mám řikat já a 80% dalších crxařů
 a důvod zadni lemy neberu, co mám řikat já a 80% dalších crxařů  co se týče společné jízdy tak nejni problém, ale já tam asi pojedu hned brzy ráno, abych to tam trochu připravil atd.
 co se týče společné jízdy tak nejni problém, ale já tam asi pojedu hned brzy ráno, abych to tam trochu připravil atd. 

a jinak budu z Prahy vyrážet počítám tak kolem 8
 a jinak budu z Prahy vyrážet počítám tak kolem 8 

jsem snil od 15ti a dnes je to týden, co už mám svého miláčka. Tak snad se mě na srazu někdo ujme a ..... budu moc rád když mi někdo poví vše co ví.
  jsem snil od 15ti a dnes je to týden, co už mám svého miláčka. Tak snad se mě na srazu někdo ujme a ..... budu moc rád když mi někdo poví vše co ví. ujmeme se tě všichni a každý řekne co ví, žádné strachy
 ujmeme se tě všichni a každý řekne co ví, žádné strachy 
 tak to se těšim a připojim se crxko mam taky chvilku a tez budu rad kdyz se me nekdo ujme
 tak to se těšim a připojim se crxko mam taky chvilku a tez budu rad kdyz se me nekdo ujme 

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti