4.CRX Sraz 25-27.6.2010
Moderátor: Minor
Re: 4.CRX Sraz 25-27.6.2010
Dneska jsem tak koukal na SPZ ( RZ se mě nelíbí ) a zjistil jsem že mám TK do 6/2010, takže sraz zvládám

Parádá
rovnou tě tam poplácáme po zádech ať technickou zvládneš 
-
Jofrey CRX
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Velice se omlouvám, ale mojí účast berte v potaz pouze na neděli na letišti.
Sobota se mi kryje se sprintama v Jindřicháči. Takže v sobotu sprinty tam a buď večer, nebo až v neděli přijedu za Vámi.
Sobota se mi kryje se sprintama v Jindřicháči. Takže v sobotu sprinty tam a buď večer, nebo až v neděli přijedu za Vámi.
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
tak se omlouvam ale neprijedu snad se uvidim aspon s nekterymi treba na HD mam v sobotu a v nedeli praci
Jofrey CRX píše:Velice se omlouvám, ale mojí účast berte v potaz pouze na neděli na letišti.
Tak ze sprintů přijeď na večer popařit, ne?
Sprinty jsou někde každou chvíli, crxkaři na srazu tak často ne:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Sprinty jsou někde každou chvíli, crxkaři na srazu tak často ne:)[/quote]
.....

Sprinty jsou někde každou chvíli, crxkaři na srazu tak často ne:)[/quote]
.....

- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Aaaaaa první odpadlíci.To je škoda
....Přijdete o hodně
-
Jofrey CRX
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Jofrey CRX píše:Velice se omlouvám, ale mojí účast berte v potaz pouze na neděli na letišti.
Minorku kvůli Tobě přijedu!!! 6e nezapomeneš na troubítko k volantu?
Vše nejlepší k narozeninám!!!!!! Ještě pořád jsem se nedozvědel co chceš za dárek?
Mě samotného nic nenapadá a chci aby sis o něj řekl sám
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
Jofrey CRX píše:Minor píše:Jofrey CRX píše:Velice se omlouvám, ale mojí účast berte v potaz pouze na neděli na letišti.
Minorku kvůli Tobě přijedu!!! 6e nezapomeneš na troubítko k volantu?
Vše nejlepší k narozeninám!!!!!! Ještě pořád jsem se nedozvědel co chceš za dárek?
Mě samotného nic nenapadá a chci aby sis o něj řekl sám
Tak se mi to líbí!
Troubítko mám někde daný stranou, takže když mi ho včas připomeneš, tak ho vezmu. Člověče, a dárek.... hmmm....Už vím, pokud mi chce někdo udělat radost, ať mi sežene mé oblíbené srandisticko důchodcovsko dadaistické kloboučky. Já mu je zaplatím, o to nejde, ale rád bych doplnil své dva, co mám, tedy červený a oranžový, o další barvy. A zatím jsem našel maximálně jen nějaké hnusné khaki. Takže bych bral modrý, zelený, šedý, hnědý, asi i růžový atd. Prostě - sranda musí bejt!
Pokud někdo mé sranda kloboučky nezná, tak najdu nějakou fotku.
typická foto...jinak upřímnou soustrast, právě sis pojistil dárky v podobě kloboučků na milion způsobů Re: 4.CRX Sraz 25-27.6.2010
Kloboučkům se nebráním:) Když už nemůžu bejt mánička jako v mládí, přešel jsem na model "stréc v klobóku" 
Rád bych uskutečnil redyho vizi (transit plný CRX dílů) , ale asi mi to nevyjde....
Tož to je velká škoda
mít to takhle na stříbrném podnosu tak koupim i to co bych vůbec nepotřeboval
ale pokud vím, tak je tu vícero lidí co má doma hromady dílů, takže proč neudělat součástí srazu pěkný bazar 
mít to takhle na stříbrném podnosu tak koupim i to co bych vůbec nepotřeboval Re: 4.CRX Sraz 25-27.6.2010
Lidi, vypadla nám jedna celá chatka, bylo by dobré jí zaplnit, jelikož už je tam zaplacená záloha, takže 4 volná místa, hlásí se někdo?
280,-/os za pobyt v chatce myslím není taková pálka 
dufous
prý mu pochroumala předek felda,tak musí teď opravovat 
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
No musel som skonstatovat ze na zraz nepridem buhuzial no, nestihnem hodit auto do celolaku 

takovej svátek si necháš ujít?? na celolak kašli, podívej na mě, ja tam jedu dvoubarevnej, elektrika nefrčí - Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
hm no zahladzoval som dvere a zistil som ze je s tym riadna papracka keby som to nerobil auto je uz ako nove tak to mam stale rozrobene
a uz mam prepadnutu stk aj ek a nakolko som akurat zmaturoval tak s financiami je trosku problem, je mi to luto tak som sa tesil ale hadam ze este v lete sa neaky zrazik uskutocni 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“