Redy bez auta!

Kecání o ničem a o všem

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Redy bez auta!

Příspěvekod Redy » 30 kvě 2010 00:33

jj,kdo mě zná tak ví, že se snažím s každým vyjít maximálně dobře, občas je to na škodu a tady se mi to jen potvrdilo...s policajtem taky maximálně za dobře,pokecali jsme o autech ale říkal že mě musí poslat k řízení, ale možná ani nepůjdu,když to nestihnou...stihli...při řízení jsem taky maximálně za dobře,ještě jsem tam ze sebe dělal chuděru kterýho to mrzí a taky jsme nakonec přešli na téma aut, že máme klub a že pořádám sraz atd...tak mi říkal že to stornujou, že to nebylo nic hrozného, spzka byla i tak viditelná, že sem student apod, tak jsem to tak bral...ale nakonec přišla poštou solidní kudla do zad...
No uvidíme, přítelka je právnička, tak se možná zkusim odvolat, ale nevím jestli to bude k něčemu platný, když je jednoduše špatně napsanej zákon, kterej nepostihuje šmejdy za volantem, ale nejvíc ty slušný, jelikož se to bez problému může stát komukoliv....stačí když vám upadne spzka vinnou že do vás třeba někdo nacouvá, vy jí zvednete a už jste v tom taky...na palici

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 30 kvě 2010 09:10

Tak to jsou pěkný bestie když Ti řekly že to stornujou a pak Ti pošlou takový prohlášení. Tak jestli se odvoláte tak nám nezapoměň podávat informace jak to vypadá protože dle mě jsi žádnej zákon neporušil pokud jsi jel s spz za sklem.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 kvě 2010 09:19

Bohužel porušil, ale nejvtipnější na tom je jakej...totiž ten že jsem tu spzku v autě měl :D totiž náš zákon pracuje tak, že když ti spadne spzka a ty jí zvedneš a dáš si jí za okno, hrozí ti až 10tisíc a rok zákaz...ale když by si jí nezvedl a jezdil úplně bez SPZky a pak když by tě zastavili a řekl jim že o tom nevíš, nehrozí ti absolutně nic...max si půjdeš vyřídit novou spzku za 4kila...takže ponaučení pro všechny? jezděte bez přední spzky a říkejte že o tom nevíte, nic Vám nehrozí ;) potvrzeno od několika právníků a od samotné policie *dash* dokonalá ukázka rčení "s poctivostí nejdřív pojdeš"

Vasa
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vasa » 30 kvě 2010 09:29

Aha tak to je teda tak krásně vyřešený holt nejlepší jsou český zákony na ty v blbosti snad nemá nic. Tak Ti budu držet palce aby se to vyřešilo nějak líp než půl roku bez řidičáku.

Zpět na „Pokec / Discussion“