Síla potkávaček a dálkových

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Síla potkávaček a dálkových

Příspěvekod Scar » 15 čer 2009 22:13

Ahoj, jsem tu zas :oops: strašně slabě mí svítí kukadla na crxce (když to přeženu tak potkávačky 5m a dálkové tak 7). Žárovky mam obyč 55/60w, nové. Řešil jste to někdo? Pomůže vyčištění světlometů? chtěl jsem tam dát 100w žárovky, ale mám strach aby se něco nerozteklo nebo tak. Co vy na to? Na xenony prdím, už tak prudím až až :twisted:

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Síla potkávaček a dálkovích

Příspěvekod Minor » 15 čer 2009 22:49

Céra moc nesvítí, to je bohužel pravda.
Silnější žárovky nedávej, může ti shořet kabeláž. Světla si nech seřídit a kup si nějaké lepší žárovky, někdo myslím chváli nějaké vision blue, tak něco. Případně - lidi říkají, že dvouparaboly ze starších crx svítí líp a navíc se u nich dá zdvojit svícení potkávaček. Originál přepíná mezi dvěma žárovkami, ale dá se to předělat, že bys svítil čtyřma a na dálkové přepínal na jiné vlákno.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 24 čer 2009 10:33

mne strašne slabo svietili svetlá na shuttli 1g, v noci to bolo skoro kamikadze, kúpil som nejaké silnejšie (svietivejšie) žiarovky myslím od osramu a je to o 100% lepšie...
enjoy VTEC

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Síla potkávaček a dálkových

Příspěvekod mišoCRX » 06 pro 2009 12:43

Minor jak si to presne myslel stym zdvojenim potkavaček? :P lebo ja som mal na crx čiru optiku vpredu... tak som to kupil.. ale bolo to otrasne zažlknute a o tom že to svietilo totalne na prd ani nehovorim...tak som tam dal svetla presne take s predfaceliftu s dvoma parabolami... jak si to myslel presne zapojit? a ake žiarovky tam dat aby sa to dalo? *oprava*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

tomas311
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomas311 » 06 pro 2009 13:36

Ja som dal silnejsie ziarovky a bez problemov. Najprv som sa tiez bal, ci nieco nezhori, alebo sa neroztopi, ale pohoda *fin* . Vidim omnoho lepsie.
Pripadne mozes vymenit plastove konektory za keramicke.

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 06 pro 2009 15:46

ja sem koupil osram night breaker a sviti to jak cert, predtim sem tam mel od minuleho majitele nejake ty xenonove zarovecky a prestaly svitit obe naraz, jedna asi o hodinu pozdej :-D jak dlouho tam byly nevim, ale myslim, si ze dlouho ne

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 06 pro 2009 20:26

Dal jsem si do CRX žárovky H4 +100% svítivostí a jezdilo se mi v noci krásně, ted nevím jestli to jsou OSRAM nebo EUFAB..musel by jsem se v garáži podívat na krabičku. cca před rokem stáli okolo 550,-
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

palobacek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod palobacek » 07 pro 2009 20:23

Kupoval jsem před lety do CRX žárovky od PHILIPS, BlueVision H4, které mají psanou o 30procent větší svítivost a bělejší světlo. Jsou to klasika 50/60W. A svítěj oproti klasice docela dost, navíc vydrží i mnohem déle než obyč žárovky, i když teda stojí o pár kaček víc, vyplatí se to. Letos v lednu jsem kupoval další sadu, modernizovanou, do Civica, která má psanou vyšší svítivost o 90procent a opět spokojenost. Ty nový žárovky stály cca 420,-Kč...
Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“