ED9 El Burro nalezené CRX II
Moderátor: Minor
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
ED9 El Burro nalezené CRX II
Tak konečně se mi povedlo získat CRX sice ne v takovém stavu jaký bych chtěl ale mám ho je to můj sen od mojich 15 let.K autu jsem přišel tak že na parkovišti u školy kam chodím na nástavbu se objevilo černé CRX kompletní akorát celkem shnilé ale řekl jsem si že by se dalo zachránit.Stálo tam asi 14 dní a najednou z něj zmizel přední nárazník a jedna pozička,asi po týdnu jsem dal lísteček za stěrač že koupím a tel. číslo.Za 4 dny se mi ozval kluk že kolik bych za to dal,já sem akorát řekl že je to ve špatném stavu a on jeslti to chci na díly tak je to bez dokladů a za cenu železa 800 kč že to jezdí akorát tam neni benzín,hned jsem řekl že beru a ještě ten den jsem jel pro něj(možná i z obavy dalšího rozkradení
).Když jsme přijeli k autu tak bylo trochu vykradené,někdo z něj ukradl nejspíš sportovní filtr,volant a rukojeť řadící páky.Tak i tak jsme napsali smlouvu a autíčko odtáhli,kastle je na tom sice hodně špatně ale vyvařit to nejspíš pude.Včera jsem tam dal filtr a zkontroloval motor že ho zkusím,motor na několikátý pokus chytil a ozval se docela hlasitý zvuk ale to je způsobeno prasklým výfukem.Krásně běží neklepe necvaká,drží otáčky a jede velice pěkně.Řekl bych že ten motor je asi to nejlepší co na autě je
.Mělo by mít najeto 225 tis.km je tam motor D16A8 92 kW.Jinak kdyby jste někdo měl doklady a nebo ten nárazník či pozičku tak dejtě vědět a držte palce ať se dá dohromady,když už jsem ho takhle jednou zachránil tak ho dotáhnu do konce za chvíli končí maturita a bude čas a peníze 
Re: El Burro nalezené CRX II
óó...pohádka o zachráněném crxu
to si vždycky velmi rád počtu
opravit ho nebude problém...náhradních dílů mají klubáci dost a dost a podle toho odkud jsi jeden člověk z Mělníka ti ho vyvaří za hezkou cenu komplet do původního stavu
další crxo na zachránění čeká teď u Prahy, doufám, že se nám to povede a budeme mít "klubové" crx 
to si vždycky velmi rád počtu -
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Taky doma nebyli nadšení že sem si domu přitáhl další podle nich "vrak" ale pro mě to teda žádnej vrak neni a oni sami se budou divit jak bude vypadat,jinak jsem z Prahy Západ
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
pozicku levou ti muzu prodat, pravou mam prasklou
El Burro píše:Taky doma nebyli nadšení že sem si domu přitáhl další podle nich "vrak" ale pro mě to teda žádnej vrak neni a oni sami se budou divit jak bude vypadat,jinak jsem z Prahy Západ
Přesně tak! Držím palce, ať se daří a je z toho krasavice!
a ze západu to na Mělník (taková malá nekorunovaná základna CRX -
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ještě by mě zajímalo jakou tento motor splňuje EURO emisní normu,katalizátor tam je...
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
exxsodus píše:pozicku levou ti muzu prodat, pravou mam prasklou
Tak jo to by bylo fajn
exxsodus píše:pozicku levou ti muzu prodat, pravou mam prasklou
aby si za ňu nepýtal viac ako dal El Burro za celé auto...
inak samozrejme držím palce
enjoy VTEC
Rád pomužu,stačí říct 

- dom4130
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemas EURO normu zapsanou v TP, tak mas smulu i kdyz je tam katalizator a platis 10000 jako ja...
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
dom4130 píše:Pokud nemas EURO normu zapsanou v TP, tak mas smulu i kdyz je tam katalizator a platis 10000 jako ja...
Dá se to nechat zapsat za 1000 kč v Dekře na Chodově,oni tam mají na to tabulky a když zjistěj že je to EURO 0 tak neplatíš nic za to ale CRX by snad mohlo být aspoň EURO I,já slyšel že i EURO II ale nevim jestli to neni jenom pro VTec
- dom4130
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
El Burro píše:dom4130 píše:Pokud nemas EURO normu zapsanou v TP, tak mas smulu i kdyz je tam katalizator a platis 10000 jako ja...
Dá se to nechat zapsat za 1000 kč v Dekře na Chodově,oni tam mají na to tabulky a když zjistěj že je to EURO 0 tak neplatíš nic za to ale CRX by snad mohlo být aspoň EURO I,já slyšel že i EURO II ale nevim jestli to neni jenom pro VTec
Bohužel v dekře na CRXo tabulky nemaji, protoze zrovna rok 91 nemaji z nejakeho podivneho duvodu. Nevím zda maji ostatni roky ale 91 nemaji. Vím to jiste, jelikož jsem to přihlašoval 3 mesice zpatky a do Dekry jsem volal všem lidem, co by s tím měli co společného.
Co jsem slyšel o euro normách tak je zavedli až v roce 91,takže jedny z posledních modelů CRX, předchozí bohužel platí. Pokud máš tedy rok výroby 91, mělo by to být euro I a platí se pouze 5000,-. A Vtec 91 by měla být euro II, čili 1000,-. Co se týče toho přepisování, tak to prý jde, ale není to jen za 1000,-..euro normu budeš mít E1, ale eko daň se platí 5000,-, plus přepise a evidenčka 1000.-, takže to vyjde na 7000,-...
Mi si zaplatily Dekru 1000kč a nic... poslaly jsme ofocený velký TP do prahy do Hondy a nic... a máme rok výroby 10/92 a platily jsme též 10000kč za přepis + značky 800kč a evidenčka 200... taže docela ranec...
- dom4130
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
To říkám....ale zase na druhou stranu jsem ted rad, jelikoz davam celonerezovy vyfuk bez katu, tak aspon nebudou prudit, protoze jsem si to uz zaplatil... 

dom4130 píše:To říkám....ale zase na druhou stranu jsem ted rad, jelikoz davam celonerezovy vyfuk bez katu, tak aspon nebudou prudit, protoze jsem si to uz zaplatil...
Sis to u nich do smrti předplatil

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Měl bych dotaz lze dát nárazník z pofaceliftu na předface?Mě se zdají být stejný i úchyty zkoušel někdo?
Neměl by být žádný problém
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak koupena dočasná Alu kola 14´ byli za dobrou cenu a ještě i nějaký vzorek,vypadá to na originál Honda nevíte na jaký model se dávali od výroby?