Chtěl jsem je vzít z Polska,ale zdražili je jak cip,tak jsem se na ně vyprdl a nakrmil naše...
ED9 Černá pofejsovka.
Moderátor: Minor
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Bral jsem je přímo z eibach.cz. Je to PRO-KIT a psaný na civica IV.
Chtěl jsem je vzít z Polska,ale zdražili je jak cip,tak jsem se na ně vyprdl a nakrmil naše...
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Eibachy mám taky a jsem spokojen. Jen pro zajímavost, dostal jsi k tomu typový list nebo něco jiného, jako TÜV? Mám je i na 6G Civicu a na poslední technický měl technik obrovskej problém, že tam mám snížené pružiny a nemám to zapsané a že mi nemůže tu technickou dát atd..... Já je na Civica kupoval z druhé ruky a na CRXo mi je přivez kamarád z Německa, takže ani nevím, jestli se k tomu nějaké osvědčení dává.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Třeba remcal, protože jsi mu nedal nic do kapsy
U nás je to podobné, jen bohužel dělají problémy jen někomu
Já mám naštěstí plno známých,co mají známé
Nějaký papír u toho byl, ale byly na něm jen všeobecné informace. Ale pružiny jsou černé, takže nejsou až tak nápadné...
Nějaký papír u toho byl, ale byly na něm jen všeobecné informace. Ale pružiny jsou černé, takže nejsou až tak nápadné...
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Na CRXu v podstatě u těch Eibachu nepoznáš, že to je snížené. Protože originál je to vysoká koza a vypadá to podle mě nepřirozeně. A navíc, originál výšku nikdo už 20 let neviděl, takže se na ni všeobecně zapomnělo
. U toho 6G Civica je to vidět na první pohled. Je to o tom, na koho narazíš. Nakonec sme se dohodli
.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Kluci pojďme podpořit chod stránek?! Ty dvě kilča nikoho nezabijou a byla by škoda tyto stránky nemít 

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Namontoval jsem rozpěry dozadu od L-Jaye.
Spodní je schovaná za výfukem,tak jsem ji ani nefotil
Spodní je schovaná za výfukem,tak jsem ji ani nefotil
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Vzpěry ok
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Po delší odmlce něco přidám
Za minulý rok jsem najel něco málo přes 3000 km a začalo téct nové gufero pod setrvákem a pískalo nové ložisko spojky
Taky se z nějakého důvodu motor divně chvěl. Dával jsem odlehčený setrvačník. Předtím to bylo v pohodě
Takže tentokrát jsem objednal originál gufero i spojkové ložisko a dal zpět originál setrvák. To původní spojkové ložisko jde hodně ztuha otáčet, takže při dotyku s přítlačakem ložisko stálo a dřelo o něj.
Další věc byla,že mi na pravém zadku na nerovnosti něco kovově klepalo. Byl to utrhnutý silent odkonového ramínka-motýlek. Koupil jsem druhovýrobu,ale jen jeden
Jenže ten má oproti originálu o polovinu tenčí silent a taky tenčí uchycení do kastle. Originál má tloušťku 8mm, jenže ten nový jen 6mm. Což znamená, že bude nejen tvrdší, ale i zvětší odklon kola oproti druhé straně
Takže jsem koupil další,jenže ten měl pro změnu 7mm
Ale vyměnil jsem je teda na obou stranách a dal podložky,ať se mi odklony nezmění..
Už se těším na projížďku
Za minulý rok jsem najel něco málo přes 3000 km a začalo téct nové gufero pod setrvákem a pískalo nové ložisko spojky
Taky se z nějakého důvodu motor divně chvěl. Dával jsem odlehčený setrvačník. Předtím to bylo v pohodě
Takže tentokrát jsem objednal originál gufero i spojkové ložisko a dal zpět originál setrvák. To původní spojkové ložisko jde hodně ztuha otáčet, takže při dotyku s přítlačakem ložisko stálo a dřelo o něj.
Další věc byla,že mi na pravém zadku na nerovnosti něco kovově klepalo. Byl to utrhnutý silent odkonového ramínka-motýlek. Koupil jsem druhovýrobu,ale jen jeden
Takže jsem koupil další,jenže ten měl pro změnu 7mm
Ale vyměnil jsem je teda na obou stranách a dal podložky,ať se mi odklony nezmění.. Už se těším na projížďku

Naposledy upravil(a) Jindřich dne 23 led 2022 20:26, celkem upraveno 1 x.
ED9 Černá pofejsovka.
No to to moc dlouho nevydrželo. Ja jsem ke konci roku dal obě nová zadní ložiska. Ted jsem se vratil z 3 ti letošní vyjíždky
za loňský rok asi 1600km a letos už 240
Těšín se na Seč
za loňský rok asi 1600km a letos už 240
Těšín se na SečED9 Černá pofejsovka.
Jindra: Kdybyses ozval, dal jsem Ti svoje ramínka zadarmo - podle mě už je někdo měnil, takže jsou asi neorigo, ale nic jim není a aspoň bys to měl stejné na obou stranách. Já jsem dával stavitelné, takže je tam už asi vracet nebudu.
Co ten setrvák? Nebudeš to ještě řešit? Mi přijde, že ten odlehčený setrvák tomu docela prospěl.
Co ten setrvák? Nebudeš to ještě řešit? Mi přijde, že ten odlehčený setrvák tomu docela prospěl.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Jj, ale chci ho nechat někde vyvážit. Sázel jsem na bratrance-strojaře, ale vyběhl se mnou. Ty máš někoho?
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Jindro,Mám dojem,že setrvačník se musí vyvažovat spolu smontovaný s klikovkou a v místě kde jsou spolu sešroubené musí být značka(polohy,nezaměnitelnost-při následné montáži).Už u škodovek v mínulosti to tak bylo.
Chápu toho strojaře,kterého zmiňuješ,že přesto že něco ve výrobě vyvažují,tak nejsou vybaveni přípravkem na vyvážení tak velkého kusu.Já jsem dělal ve firmě,kde se taky vyvažovaly výrobky (rotory elektromotorů)(pro srovnání.malé rozměry a malé otáčky výrobků---3500ot max.)Jinak Ti přeji aby jsi našel řešení a zdravím. Standa.
Chápu toho strojaře,kterého zmiňuješ,že přesto že něco ve výrobě vyvažují,tak nejsou vybaveni přípravkem na vyvážení tak velkého kusu.Já jsem dělal ve firmě,kde se taky vyvažovaly výrobky (rotory elektromotorů)(pro srovnání.malé rozměry a malé otáčky výrobků---3500ot max.)Jinak Ti přeji aby jsi našel řešení a zdravím. Standa.
ED9 Černá pofejsovka.
Já ten svůj koupil v Silponixu. Tvrdí, že má mašinu co to umí dynamicky vyvážit. S mojí klikovkou jsem to nevyvažoval a problémy ani vibrace to negeneruje.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Hoši průser,moje bývalka fialka je na prodej...

ED9 Černá pofejsovka.
Akorát jsem ji ukazoval ženě, jestli ji nechce. Ze zadu se ji libila, ale ta bílá kapota se ji nelibí

ED9 Černá pofejsovka.
Vypadá stále dobře
je to takový malý zázrak, když člověk vidí svou bývalou, že je v pořádku i po letech. Já u svých dvou prvních vůbec nevím, jestli ještě žijí.
ED9 Černá pofejsovka.
Tak co, už si to koupil?
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Kdybych ji vzal,tak musím pustit černou do světa 

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
V březnu mě čeká stk
Raději jsem nahodil zpátky origo výfuk i s katem a natankuju lepší benzín
Jinak vibrace motoru po namontování origo setrváku ustaly
Raději jsem nahodil zpátky origo výfuk i s katem a natankuju lepší benzín
Jinak vibrace motoru po namontování origo setrváku ustaly

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ED9 Černá pofejsovka.
Dlouho jsem tu nic nedal,tak menší up.
STK po namontování 14" alu bez problémů
Na oleji najeto 3400km,ale je tam rok,takže proběhne výměna
Našel jsem foto céra,se kterým jsem v roce 2005 po koupi letěl z Výškova do Nového Jičína. Psal jsem o tom v mém crx-story u vlákna na fialku
A pár dalších foto mého běsnění s cérama
STK po namontování 14" alu bez problémů
Na oleji najeto 3400km,ale je tam rok,takže proběhne výměna
Našel jsem foto céra,se kterým jsem v roce 2005 po koupi letěl z Výškova do Nového Jičína. Psal jsem o tom v mém crx-story u vlákna na fialku
A pár dalších foto mého běsnění s cérama