Kdo potkal CRX?
Moderátor: Minor
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Buď to bude nějakéj spam a nebo začínáme jít do módy 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Kdo potkal CRX?
To bude spíše nějaký spam
ale neškodný, jen to trochu křivý tuhle statistiku 

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Tak hoši. Sice pochybuji, že to zde někdo z dotyčných bude číst ale....
Léta u nás široko daleko žádná CRX nejezdila a najednou v jednom týdnu vím hned o třech. Takže, nejdřív jsem potkal v Kraslicích na Sokolovsku černou EE8 jedoucí směr Německo. Nestačil jsem kouknout na SPZ tak nevím jestli byla z Čech. Pak hned obchvat Loket-Sokolov černá ED s červeným spodkem a kolega z práce mi říkal, že potkal bílou.
Léta u nás široko daleko žádná CRX nejezdila a najednou v jednom týdnu vím hned o třech. Takže, nejdřív jsem potkal v Kraslicích na Sokolovsku černou EE8 jedoucí směr Německo. Nestačil jsem kouknout na SPZ tak nevím jestli byla z Čech. Pak hned obchvat Loket-Sokolov černá ED s červeným spodkem a kolega z práce mi říkal, že potkal bílou.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Když neberu v potaz srazy, tak sem za dobu co CRXo mám (od konce roku 2015) jsem na silnici potkal jen 2. Jednou Skřítka, ale to sem jel Civicem, protože CRXo ještě nejezdilo a jednou Minora a to byl dost smutnej den protože CRXo potom nejezdlilo
. Takže já na to mám dost smůlu. A nebo je Benešovsko špatnej kraj.

Kdo potkal CRX?
Pro jistotu dodávám, že mu to céro nejezdilo už před tím, než jsme se potkali! Nejen potom! 

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Kdo potkal CRX?
Přestěhujte se do Prahy, tady na tom málem prostoru a větším počtem lidí jsou větší šance a tu a tam je potkávám

Kdo potkal CRX?
Já za rok co s CRX jezdím jsem nepotkal ani jedno. A to ani když jsem zrovna v CRX nejel...
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Ale v Opavě by mělo být minimálně jedno červené,ni?
Kdo potkal CRX?
No jednu červenou tam onehdá prodával jeden borec, ale na živo jsem ji neviděl. Chtěl jsem ji jet omrknout a případně tehdy koupit, ale byl to pohádkář a domluvit na prohlídce se nedalo. Druhá na prodej tam byla šedivka s jednovačkovou D16 - ale tu jsem taky neviděl (protože jsem ji kupovat nechtěl). Jezdí tady akorát jedna hnědá delsolka. O jiných v okolí nevím.
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Já potkal letos Muldera, jak jsem tady psal a někdy v červenci nad Jíčínem žlutou, stojící u silnice před stánkem s ovocem
Jinak uż taky nepotkávám. To ani Civic 4g, který byly občas vidět. A 1.generaci jsem viděl jen 1x, hned druhý den po tom, co jsem si jí koupil já
To byl zrovna Repi s červenou. Od té doby nic, krom srazu.

Kdo potkal CRX?
C4G vím v Opavě kde stojí a když jsem ji minule očumoval, tak asi už vím i proč. Nevypadá moc pojízdně. Vzhledem k tomu, že vedle ní vídam stát shuttla ve 4WD, tak třeba čeká ne renovaci...?
Kdo potkal CRX?
Takhle včera jedu z motoshopu a vedle Nissan servisu stojí černá ED9. Ihned těžká brzda a hurá dovnitř. Teď už vím, že je to od Ondry, má ji měsíc, je původně odněkaď z Mostu, zná Dudlu a předtím měl 4g civica. Takže už nejsem v Opavě sám.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
A máš na něj kontakt? By sme mohli dát scuka ještě před zimou...
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
Heki píše:Source of the post Takhle včera jedu z motoshopu a vedle Nissan servisu stojí černá ED9. Ihned těžká brzda a hurá dovnitř. Teď už vím, že je to od Ondry, má ji měsíc, je původně odněkaď z Mostu, zná Dudlu a předtím měl 4g civica. Takže už nejsem v Opavě sám.
Toho Ondru taky znám. Jak měl ještě c4g tak ode mě bral palubovku a tapce z crxa a ještě nějaké blbosti. Pak vím že ho prodal. Číslo už ale na něho nemám
Kdo potkal CRX?
Pro číslo si tam zajdu kdykoliv - mám to asi kilák od baráku. Teď o víkendu to ale nestíhám.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
..tak už je na prodej...
https://auto.bazos.cz/inzerat/110899302 ... v-91kw.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/110899302 ... v-91kw.php
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Kdo potkal CRX?
To je bejvala ze Slovenska jimmyho