Každopádně držím palce s větrákem, když tak jsem našel i samotnej motor.
Moderátor: Minor

nicméně už je vyřešen i druhý problém s větrákem  sic mi situaci poněkud zkomplikovala klimatizace, ale nakonec se mi podařilo nad tímto záludným ústrojím zvítězit a  větrák už  zase vesele produkuje proud vzduchu a já tudíž nemusím jezdit v ceru v kulichu
  nicméně už je vyřešen i druhý problém s větrákem  sic mi situaci poněkud zkomplikovala klimatizace, ale nakonec se mi podařilo nad tímto záludným ústrojím zvítězit a  větrák už  zase vesele produkuje proud vzduchu a já tudíž nemusím jezdit v ceru v kulichu  ( největší paradaox je že po vyndání toho  nefunkčního větráku  se po připojení na baterku se ten krám roztočil sice blbě, ale roztočil
  ( největší paradaox je že po vyndání toho  nefunkčního větráku  se po připojení na baterku se ten krám roztočil sice blbě, ale roztočil  )
 )

A také všem děkuji, že tu jste
 A také všem děkuji, že tu jste 

Martin16 píše:Source of the post Veliké poděkování Petrovi Zahajskemu Dudlovi a Minorovi za pomoc s výměnou a dodáním jiného méně tvrdohlavého alternarnatoru místo velmi zlobivého altiku který si asi dík velikonocim usmyslel, že je řehtačka na "ostudě rodiny" která dík tomuhle tak trochu nejezdila. Pánové, ještě jednou díky (y)

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti