Ahoj
Mam otázku:
Jak to je s timto forem? Chodi sem ještě někdo krom asi tri lidi? Facebook to tu uz asi zabil co? Ja osobne facebook nepodporuju. Ale jestli ma vlastne vyznam něco navrhovat tady (napr ohledne srazu atd). Na facebooku zalozeny profil mam. Jak ale pisu, nepodporuju to. Tak ze zadny foto a prihlasit se tam jedine vyjmecne a spis ani to ne.
Bohuzel jde ale asi vse mimo me ze?
Ma to tady tedy ještě smysl?
Moderátor: Minor
Záleží na lidech. Já FB nemám a mít nehodlám,takže budu vždycky tady.
A návody a rady, co tu jsou, na FB asi taky nikdo nenajde.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Chodí sem víc lidí, ale většina se řeší na fb no... je to prostě snažší, proto většina komunikuje tam.
Minor píše:Source of the post Záleží na lidech. Já FB nemám a mít nehodlám,takže budu vždycky tady.
Tak to jseš jeden z mála, ale jsem na tom úplně stejně a pokud jsem si do dnešních dnů facebook nezaložil tak už to také měnit nebudu a žiju v klidu a míru i bez toho...
PS: nakonec bude jěště old school chodit na stranky honda club forum a crx forum ...to by mne nenapadlo

PS1: stránky CRX info už ale celkem zamrzly že?
Facebook už umrtvil mnoho diskuzních fór (z vlastní zkušenosti, protože spravuji několik diskuzi). Je to z důvodu, že tam se odehrává vše na jednom místě a mnoho lidí "nemá čas" mrknout i na web vedle (crxklub.cz). Ale přesně jak bylo řečeno, je to tam jen jedna velká kecárna, fotku kterou jste tam dali měsíc zpátky už tam nenajdete, zmizí pod tunou dalších příspěvků. Takže ani návody apod tam člověk nenajde. Ale i přes FB odliv se tu drží pár skalních a plánuje se tu třeba crx sraz. Plus je tu řada cenného materiálu, který není na fb kam dát atd. Třeba se jednou aktivita zase vrátí na stránky jako je tato 

- PeteZ
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Source of the post Facebook už umrtvil mnoho diskuzních fór (z vlastní zkušenosti, protože spravuji několik diskuzi). Je to z důvodu, že tam se odehrává vše na jednom místě a mnoho lidí "nemá čas" mrknout i na web vedle (crxklub.cz). Ale přesně jak bylo řečeno, je to tam jen jedna velká kecárna, fotku kterou jste tam dali měsíc zpátky už tam nenajdete, zmizí pod tunou dalších příspěvků. Takže ani návody apod tam člověk nenajde. Ale i přes FB odliv se tu drží pár skalních a plánuje se tu třeba crx sraz. Plus je tu řada cenného materiálu, který není na fb kam dát atd. Třeba se jednou aktivita zase vrátí na stránky jako je tato
Je to přesně jak píšeš.....já Facebook používám poměrně hodně ale přesně z tebou popsaných důvodů když už něco hledám tak tady nebo na h-c najdu a né že se ztratim v haldě příspěvků za dva dny

Plus v mnoha případech spíš než sociální sítě či weby mi dobře poslouží telefon a jeho základní funkce-volání

Já sleduji obojí. Facebook je prijemnejší, ale tady je to takové přátelštější a tak by bylo dobré, kdyby se vše důležité řešilo zde.
- BlueDream
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Takí pravda chodím na facebuk ale sem chodím radšej tu ľahšie nájdem aj staršie príspevky a návody. Len škoda keď niekomu napíšem okrem minora. Mi nik zatiaľ neodpovedal za posledný rok.