Honda dnes, včera a předevčírem :)
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
To je ohromné bohatství,při kompletaci auta které já teď zažívám.Takové malé NIC,když chybí to naštve a hledání a vymýšlení náhrady je ztráta času,který už v našem věku chybí.Na jiném místě jsem slíbil pár fotek z dokončování,ale z těchto důvodů(tj. neustálého hledání něčeho)nevycházím s časem.Ale co jsem slíbil ,splním!!! Bude to o chvilku později.
Zdraví Standa.
Zdraví Standa.
Minor píše:Source of the post Připadám si jako mamonář
Nové nebo za léta nastřádané?
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Nový polštář na spaní?

Jinak je to určitě parádní univerzální koupě, taky mi sem tam něco chybí, hlavně na liště u stěračů

Tak tyhle caplíky tam bohužel nejsou. Něco použít půjde, něco asi ne. Je to taková všehochuť, něco je hondí, jiný jsem v životě neviděl.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Však proto píšu, že je to bezva univerzální koupě. Taková všehochuť. Něco trochu poupravit, aby to sedělo apod... Ono přesný kusy se špatně shání. Ten držák vzpěry kapoty, jak jsem sháněl, tak jsem sehnal nakonec v Autokelly, jen jsem musel zobáček pro uchycení do kastle trochu připilovat.
Minor píše:Source of the post Nové, z Číny
Nějaký odkaz by nebyl?
Jinak sice to není CRX, ale dnes jsem trochu pokročil s opravou Civica (už třetí rok stojí) Vyvařil jsem zadní čelo, to bylo asi to nej jednodušší, ted je nařadě podlaha.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš ale odvahu, ukazovat to takhle veřejně.

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Že bych byl tajnej exhibicionista?
Chtěl jsem ti volat a zeptat se, jak jsi vyřešil bauset okna, ale vždycky na to večer zapomenu. Tak si to tu třeba přečteš
Chtěl jsem ti volat a zeptat se, jak jsi vyřešil bauset okna, ale vždycky na to večer zapomenu. Tak si to tu třeba přečteš

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Napadlo mne že asi nebudu jediný kdo by tento "kouzelný pytlíček" bral všema deseti, nebude někdo objednávat dle Minorova odkazu na stránky že by toho jeden člověk vzal více, hm?
ps: nemám Paypal
Hondy dnes... vydávání ramene z céra a další odrezavani ureznutych plechů z civica.
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Ten silent,to je mazec!
Nechápu,jak si to výrobce může dovolit,takové lisované saze! A nejvíc mně štve,že ikdyž si připlatíš,tak to neznamená,že bude díl kvalitnější.

Nechápu,jak si to výrobce může dovolit,takové lisované saze! A nejvíc mně štve,že ikdyž si připlatíš,tak to neznamená,že bude díl kvalitnější.

Hodně vydrží Febi, ale druhá věc je, že s tím jezdil okruhy a na to prostě ty gumový asi nejsou stavěný.
Ja si myslim, ze jsem bud dvakrat udelal chybu v montazi i kdyz po druhe jsem si uz daval pozor pri utahovani nebo to byla proste shit vyroba. Mel jsem stejnou značku.. ted cekam na info co budou stat origo. Pu jsem samostatně nesehnal.
jak nesehnal, ono teda záleží co chceš, ale strongflex běžně po kusech i když to není nejlepší kvalita, slouží dobře... v horším případě vzít od Silponixu, hodně drahý, ale uměli je udělat dobře, pak Weil taky dělá, ale nemá na to moc čas, možná přes zimu
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
..kluci nevím...kvuli tomu,že si dá deset kol střelbu na okruhu se přece nemůže takhle rozpadnout. A ty tvrdé aľa racing "puky" bych si na auto běžně užívané nedal,všechno na autě dostává podstatně více zabrat a rychleji odejde,tečka.
Já jsem taky PU nikdy nechtěl, hlavně z důvodu ceny u lepších značek, ale po nutnosti instalace pu na záklonovky, guma vydržela max 1000km, jsem si řek, jestli mám dát za gumový který můžou odejít za rok 200 za kus, nebo 300 za pu... jsem to zkusil částečně na zadku a byl jsem překvapenej jak moc se auto zlepšilo v zatáčkách. Mírný nerovnosti to snáší možná líp než guma, ale větší nerovnosti už jsou cítit hodně. Po instalaci předku zase zlepšení v reakci na volant i v zatáčkách drobnej rozdíl k lepšímu, ale já tady mám opravdu krásný cesty, problém jsou města, tam jsou kanály hrboly po výkopech...