Silentbloky zadni napravy
Moderátor: Minor
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Silentbloky zadni napravy
Cau, potreboval bych nejak vypsat co je vsechno na zadni naprave za silentbloky, nejlepe i s nejakou fotkou
dnes sem se dozvedel, ze mam vzadu spatny silentblok a tim padem se mi da zahybat s celym kolem.. dival sem se na netu a nasel sem obrazek od powerflexu, kde je rozkreslene co je co a mam v tom tezky chaos a myslel sem, ze je tam toho min
tim prosim nekoho, kdo ma v tom nejake zkusenosti a vysvetlil mi, ktery mam asi tak spatny a jestli se da sehnat origo/druhovyroba/sportovni nahrada.. pro upresneni kdyztak az budu mit auto doma, tak to zkusim nafotit a zeptam se, ketry to presne je.. Diky 

Re: Silentbloky zadni napravy
exxsodus píše:Cau, potreboval bych nejak vypsat co je vsechno na zadni naprave za silentbloky, nejlepe i s nejakou fotkoudnes sem se dozvedel, ze mam vzadu spatny silentblok a tim padem se mi da zahybat s celym kolem.. dival sem se na netu a nasel sem obrazek od powerflexu, kde je rozkreslene co je co a mam v tom tezky chaos a myslel sem, ze je tam toho min
tim prosim nekoho, kdo ma v tom nejake zkusenosti a vysvetlil mi, ktery mam asi tak spatny a jestli se da sehnat origo/druhovyroba/sportovni nahrada.. pro upresneni kdyztak az budu mit auto doma, tak to zkusim nafotit a zeptam se, ketry to presne je.. Diky
ahoj no skusim pomost hoci zadnu napravu idem este len robit =)..co viem..daju sa zohnat tri druhy silentblokov na zadnu napravu + jedna opravna sada od nipparts kde je predpokladam dalsi silentblok. cize vymenit sa daju tusim ze vsetky (mozno 1 nje nepamatam kolko ich tam presne bolo ) ktory je zly zistis tak ze zodvihnes auto..a napr njakym kutacom alebo njecim na pacenie zatlacis na ten silent (na gumenu cast) a uvidis ako pruzi..ak ti to bude lietat po pripade bude vychyleny vies ze je zly ..ak bude drzat je dobry..poskusaj najpr tie hlavne velke co su na ramene..tie zvyknu byt zle lebo nesu najvacsiu zataz.. nahradu kupis trebars aj v autokelly kde sa ceny pohybuju kolo 8-12E za jedne kus..vela zdaru
Tday máš rozkreslenou nápravu. Většinou jsou špatní hlavní silenbloky, ale po 20 letech provozu na tom asi nebudou žádné moc dobře.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
myslis trailing arm bushing? no me se zda, ze asi ten myslel, kdyz to tak trochu ukazoval na svem aute..
Jo, to jsou hlavní zadní silenty.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
ma niekto link kde tieto hlavne zadne silentbloky kupit alebo nejake cislo dielu?
na autokelly som nasiel iba toto:
MG HO-SB-1858
niekde som cital ze by tam mali pasovat aj FB 18183
na orakor som nasiel MOOG taky ako v autokelly:
http://www.katalog.orakor.sk/catalog/detail/article/967236/code/HO-SB-1858/target/4227/manid/45/modid/1260/node/100572/flag/C
edit
na autokelly som nasiel iba toto:
MG HO-SB-1858
niekde som cital ze by tam mali pasovat aj FB 18183
na orakor som nasiel MOOG taky ako v autokelly:
http://www.katalog.orakor.sk/catalog/detail/article/967236/code/HO-SB-1858/target/4227/manid/45/modid/1260/node/100572/flag/C
edit
Naposledy upravil(a) shuty dne 26 úno 2010 15:57, celkem upraveno 1 x.
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ty odkazy ukazuji vodni pumpu a jeste k tomu STARLINE 
sry nejak mi to zblblo... opravil som a dal iba cisla
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“