Dudla píše:Source of the post jinak jsem rád za ty nálepky až budu lakovat budu taky potřebovat 

tak se ti určitě ozvu snad to půjde i pro mě 

jinak kámoš měl H4 led kostky a jako nechci tě zklamat ale byla to velká hrůza ale.uz je to pár let tak třeba teď je to lepší 

snad

Ty nálepky mi dělal jeden klučina co jsem na něj dostal kontakt na FB. Kdyžtak ti pak napíšu jak se jmenuje.  

Ještě chci nechat od něj vyrobit tu velkou bílo-žlutou jak je pod kapotou, ale zatím neni nikdo schopnej mi jí kvalitně nafotit a rozměřit, aby to podle toho mohl udělat.  

Tak mě zajímalo jak ty ledky svítí a.... září to jak KRÁVA  

Už teď lituju protijedoucích v noci, ale na denní svícení to bude fajn. Jsem zvědav, kolik za to dostanu pokut.  

Jinak dneska jsem s tím zase o kus hýbnul a mam z toho dobrý pocit.  

Tištěné dorazy šíbru od Minora už slouží a šíbr samotnej maká jak za mlada.  

Dokonce už mi i funguje první poloha jen vyklopení, což mi na tom druhém mechanismu co tam byl, nešla.
Fotek moc nedělám, protože točím a už bych měl začít pracovat na videjku, materiálu už mám hodně.  

Další radost přišla z toho, že se mi podařilo opravit zadní trojúhelníček, respektive jeden ulomený závit kde to bylo místo toho přilepené lepidlem na skla. Teď už je to tak, jak to má být a trojúhelníčky už jsou na autě.